syaanasir syaanasir

698 posts   107,554 followers   1,678 followings

Qii FiqriπŸ’πŸ’•  MIG artis Call : (fiza) 019-2399299 Email : jane@metrowealth.com.my & norhafizah@metrowealth.com.my

4 gambar angle yang sama cuma gaya berbeza sedikit sahaja 🧐 #pinkpinkpink #ilovepink

Macam bukan Foto fideo yeeee πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ @xigojie_kmn #mysister #temanbergila #hahaha

Senyum tak perlu kata apa apa πŸ˜‹πŸ’β€οΈ

Acah acah saja 🧐 kbye #goodnight

Gempak tak main gitar? Hahaha lolololololo menunggu kakak gue cari earphone hahahaha ocan

Sunblock + sunset ❀️ glowing la kulit kita πŸ˜‚ no need highlighter #tudungmakcikcantiktak #makcikbawang #pakcikbawang

The best experience ever with my love β€οΈπŸ’ ni nama dia parasailing . First time try and tak rugi langsung try !! Sumpah the view bila dah kat atas sangat sangat best 😭❀️ also wanna say you’re the best @qii._.fiqrii πŸ˜‚ time landing tu gempak ah πŸ‘ŒπŸ»πŸ˜‹ so u gais try lah wehhhhhh!! Best !!!😭😭 #parasailing #withmylove

Sunset ni buatkan my skin mcm woowww gitu hahaha β€οΈπŸ’žπŸ’

Because i love twice so much😹 tarian hentam sajalah πŸ˜‚ @tiktok.malaysia #tiktok #twice #whatislove

Mata ikut beat music πŸ˜…πŸ’ sabor je lah .... paling susah nak tgk camera πŸ€¦πŸ»β€β™€οΈ #countingdaysπŸ’

Aaapaaaaa aaa aa apaaa?? Hahahahahaha @zara_jonza eryna besar πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Dah lama tak ootd ❀️ #pink #black #mybabyiriz

Most Popular Instagram Hashtags