syaanasir syaanasir

722 posts   106,791 followers   1,682 followings

Qii Fiqri ๐Ÿ’ž๐Ÿ’  MIG artis Call : (fiza) 019-2399299 Email : jane@metrowealth.com.my & norhafizah@metrowealth.com.my

Hye โค๏ธ cantik tak syaa? ๐Ÿ˜‚ syaa nak bagitau ni, ada new campaign #KATEMasquerade2018 dan menang Kate cosmetics worth RM350 !๐Ÿ’ถ๐Ÿ’ถ macam mana? MUDAH JE!! korang need to use Kate Fit Rare Gel Pencil macam kat tangan syaa ni untuk lukis face mask. tunggu apa lagi?! Senang je gais.. contenst ni habis 25 Oct 2018 ! Join now dan hashtag #KATEMasquerade2018 โค๏ธ

Syaa malas betul la bila kakak syaa yg ambil kan gambar .. ๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜ด dalam 1000 gmbr 1-2 gmbar je elok. Lain hancursssss . But no choice hahaahahhaha kbye -
๐Ÿ“ธ @xigojie_kmn -
#ootd #larneyofficial

So i did a laser treatment untuk pudarkan bekas jerawat or merah merah kat muka . And yes ! The result sangat memuaskan hati. Sampai sekarang jerawat susah nak tumbuh๐Ÿ˜โค๏ธ @bellaclinicsp_aesthetics the best โค๏ธ๐Ÿ˜˜ #lasertreatment

Aduh . Nak jadi mcm baby jugak tapi berat ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ xsmpai seminit dah kena campak ๐Ÿ˜‚ kakak bertuah betul๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ #girlslikeyou #ineedagirllikeyouparody #parodytakjadi

Mr.Dakgalbi dengan saya tak dapat dipisahkan โค๏ธ๐Ÿ˜˜ tashabarnya nak makannnnnnn๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Nak kurus? Nak kurangkan selera makan but taknak la beri beri kan . No worries! @leedee.official kan ada โค๏ธ๐Ÿ’ ni testimoni dari pengguna @leedee.official ! Jom kurus ramai ramai ! And u know what gais ? If korang beli ni and guna code โ€œSYAANASIRโ€ !! Korang akan dapat free gift yang sgt special ! Dripada beli dpt leedee je baik pakai my code untuk dpt free gift yg special gilaaa untuk customer @leedee.official ! Go pm dorang now and use my code okayโค๏ธ๐Ÿ’ #kurusmacamleedee

Tak perasan bila masa aku terjatuh cinta dengan dia ni. Bila redha dan terima je .. tup tup.. sayang gila pulak aku kat budak ni ๐Ÿ˜ญโค๏ธ rindu tiap masa hahahaha . K lah . #throwbackvideojemampu #tungguvideolain #busy #hmm

Sorang yang suka buat aku gelak but at the same time buat aku bengang jugk ๐Ÿ˜‹โค๏ธ rindu ha ha ha #countingdays๐Ÿ’

Meow ๐Ÿ’

Budak gila baru kutip tepi jalan sekian berapa tahun tak jumpa @farahzulkiply ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ #bestfriend

Once upon a time.. something happened to me it was the sweetest thing that ever could be. It was the day I met you โ˜บ๏ธ Iloveyou and happy monthsary โค๏ธ #countingdays๐Ÿ’ #praythebest #qiixsyaa

Okay, korang nak mee segera yg mana . Nak giveaway maggie . Mee segera banyak sgt HAHAHAHAHA #hidupmaggie #hidupsamyang

Most Popular Instagram Hashtags