[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

sutramaya sutramaya

533 posts   3461 followers   392 followings

Peter, Paul & Mary  Half boy, half robot, half ravioli.

http://www.sewindu.tumblr.com/

BELAJARLAH untuk menerima kenyataan. Terkadang Tuhan hanya mempertemukan, tidak mempersatukan.

KERANA hello setitik, rosak move on sebelanga.

ADA tiga hal yang paling aku gemari di dunia ini iaitu Matahari, Bulan dan Kamu. Matahari untuk siang hari, Bulan untuk malam hari dan Kamu untuk selama-lamanya.

JADI, bagaimana rasanya berusaha tidur dengan rindu yang belum dituntaskan?

TIDAK banyak soalan yang dipulangkan kepada kami saat menitipkan undangan untuk memotretkan mereka dalam satu sesi fotografi. Hanya "di mana?" dan "dengan siapa?" sebagai pengiring tanda setuju. Benarlah kata pepatah, yang berisi selalunya tidak berjalan menongkat langit, sebaliknya perlahan memerhatikan langkah memandang bumi.
.
Datuk Rahim Razali, Dayang Nurfaizah, N. Thanabalan dan An Najwa Azizan sebagai penghias muka hadapan keluaran khas HabHib sempena sambutan Hari Malaysia.

BERAS kan masih banyak, jadi kenapa perlu makan kawan sendiri?

TIDURLAH, sebab ada rindu yang harus istirahat.

KAU mulai sedar yang kau sedang bercinta dengan kerjaya sendiri apabila sudah jatuh demam akibat lima hari bekerja yang sangat kurang rehat sekalipun, kau masih lagi boleh senyum sambil cakap: "Tak apalah." Sebab kau tahu, selain tanda menyedapkan hati, kau telah melunaskan kerja lima hari itu sebaiknya, sesempurnanya, seperti yang diamanahkan, seperti yang dipertanggungjawabkan.
.
Nah, besar sungguh aku luaskan pengertian cinta itu daripada skop asalnya.

MY best friend, my human diary, my other half. Here's to another year of laughing until it hurts, dealing with stupid people and keeping each other moderately sane. Happy birthday my dearest belahan jiwa. I ❤️ you so much.

KAU adalah dosaku yang terindah.

KITA perlu banyak tangan untuk sebuah karya. Kita juga perlukan banyak idea bagi mewujudkan sebuah inspirasi. Justeru, sebuah kerjasama yang tuntas selalunya seimbang serba-serbi, bukan hanya seorang yang hanya pandai-pandai sendiri. Sebab itulah aku selalu berpesan pada hati, sebuah karya dibikin dengan cinta, harapan dan doa, pasti diberkati. 🙏🏻

TIGA sebab Whatsapp tidak dibalas:
1) Sibuk
2) Menghindar
3) Sibuk menghindar

Most Popular Instagram Hashtags