susannesskafferi susannesskafferi

771 posts   6,773 followers   410 followings

Susannes skafferi  I am Susanne. I cook & travel, mostly in cold places. Professional chef with humble heart❤️And a camper van from 1971🚛✌️Welcome!

Allt Du vart med om❤️och det.
.
.
.
.
#vanlife #whereismyofficenow #vwcamper #happyplace #homeiswhereyouparkit 📷 Tack🌟 @fotografandreasumea och 1000-Tack för lånet av stranden. Älskar den så! @asaclip 👌

Love your leftovers Darling💚Visar ett exempel på bloggen idag😀👋 .
.
.
.
#vegetarian #restfest #meatlessmonday

Kärleksmums eller Mockarutor? Snoddas? Vad heter dom? Nå, det är kärlek sedan gammalt och ännu mera så efter att @emmahambergskan & @anetterosvall var och hälsa på in the days🙋‍♀️Såhär går det🔝om en int hinner låta dom svalna innan gästerna knackar på. Riktigt krämiga & fina😁✌️ #nailedit #kärleksmums #snoddas #mockarutor

Vad sku du göra med 45 000kr?💰Det är summan ett hushåll med 2 vuxna personer kan spara på ett år om båda tar med hemlagad lunchlåda istf äta lunch ute. Förmodligen mer, men jag har tagit höjd för olika faktorer. Det här är bara pengarna, sedan tillkommer miljö & hälsan mm. Slänga mindre rester, veta vad en äter. Jo, det här är Korv Stroganoff. Och jag har räknat på ekologiska råvaror. Mer om detta på bloggen i helgen. Puss på er❤️ Ps. Gå för allt i världen på restaurang, det är roligt, skönt & gott. Älskar det! Välj bra ställen & njut extra mycket när det händer! Jag menar, ta hälften, 22 500 SEK, är int heller en liten slant.😘 .
.
.
#mealprep #susannesskafferi #korvstroganoff #vacation #motivation

Kokhett🔥❤️Vegetariska Pizzabullar❤️🔥Värm på elden eller ät som dom är. Alltid kioskvältare, alltid😎✌️
.
.
.
Pizzadeg, fyll, rulla ihop, skär, grädda. Jag hade pesto, ost, kronärtskocka, oliver, småtomater & annat smått som fanns i kylen😀👋
Jo, crush på termosen. Och skidorna. Men det är väl iofs mer villkorslös kärlek, sedan gammalt. .
.
.

#pizzabullar #kokhett #susannesskafferi

Mest otippade påskpussen😍Sku bara hämta påskägg, men livet pågick i gethagen...🐐🐐🐐En av anledningarna till att jag är så förtjust i människor som driver lantbruk är passionen, kraften, drivet i ur & skur dygnet runt för att djuren ska må bra. Det är hårt jobb. Och Emma & Mattias är experter på det. Jag säger det för att jag har på olika vägar genom mitt intresse och jobb hamnat på kökssoffan och pratat djur, natur och alltmöjligt med lantbrukare i Västerbotten. Alla ni jag varit hos är fantastiska och har lärt mig massor. Tex betyder puss på getspråk att en är hungrig. Så vi fixade det. Eller ja, mammageten fixade det❤️
.
.
.
4 dagar och livet leker☀️ #goat #cheflife #babygoat 📷 😘 @empreu_geteriet

Asså Hallå! Varmt välkomna alla följare och alla nya följare❤️🙋‍♀️Förlåt att jag hosta er i örat ikväll, he ville int schluta🙈Hoppas iaf att ni gillade påskmaten, skrålla för fler bilder. Recepten är uppe nu på bloggen. Och jag har slutat hosta. Förlåt också till @gudihimlen för pappersbiten i kakan. Kom hem nyss och såg ut som jag vart med i ett blodbad pga lyckades spraya ner hela mig själv inkl min fräscha, vita tröja med blodapelsin😂Vad var det med mig idag?! .
Nå, Tack för idag, allihopa❤️❤️❤️ #cheflife #chefie .
.
.
📷: Moa Frygell, SVT & jag, då.

Det pirrade i magen. Norge, över fjällen i en buss från -71. What if... allt. Och då menar jag allt. Blickar ut över Trondheimsfjorden. En bör vara försiktig, samtidigt leva. Allt har konsekvenser. Den här var frihet. .
.
.
Uppdatering: Att det var sensommar och vi är hemma och drömmer om nya äventyr☀️🙋‍♀️
#adventure #vanlife #whereismyofficenow #tb #norway 📷 @lanttolife

Hallå det är påsk snart🐥🐥Efterrätten fixar du enkelt med den hära påsktårtan av segkladdig mandelmassebotten toppad med cheesecakekräm, hallon & citron. Allt detta händer i en långpanna, alltså minimal arbetsinsats🔛maximal utväxling! Recept på bloggen😀👋🎂 .
.
.
.
#påsk #tårta #påskbaka #långpanna #susannesskafferi

Vemla eller Våffelsemla🧡🔥Våffeldag på ingång och mitt tips till dig är den här godingen med hjortron & mandelmassa samt den med jordgubbscheesecakefyllning. The bomb/kioskvältare på bloggen💥In å hämta recept. En sån där extra härlig dag på jobbet!✨💫✨ @fredrik_kempe 😘👋 .
.
.
Foto: Webb-Maja (visst var det det?), SVT @svtrecept #våffeldagen #vemla #våffla #semla #hybrid #umeåvåfflan

Vårdagjämning☀️Välkommen! Några ord om meal prep & illgrön smoothie nu på bloggen💚🍀Pga gott samt att den tid som vi investerar i förberedelser har mkt stor potential att utväxlas i en mkt viktig valuta/färskvara aka sinnesfrid. Det bara är så. Kanske, kanske kommer det upp på dagens superspännande framtidsseminarium när vi spanar in 2019 och framåt🔮✨ .
.
.
#vegan #vegetarian #smoothie #drinkyourgreens #mealprep

Most Popular Instagram Hashtags