[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

surihatimrpilotraya surihatimrpilotraya

53 posts   60 followers   13 followings

  I love to support them πŸ’‘ Semoga Allah dengar doa kalian Yang terbaik pasti hadir

Ejaz : Aku rindu kau sangat *bisik dalam hati
Warda : Jangan lah pergi lagi tinggalkan I sorang diri *bisik dalam hati

Hanya mereka tahu apa mereka rasa bila jarak yg memisah kisah dua orang ini. Jangan lupa raya pertama jam 9 Malam #shmpraya #surihatimrpilotraya #rayatahunniwarnabiru

Semoga kita sama-sama dijauhkan oleh orang sebegini. Orang yang cintanya sangat 'murah' dah 'mudah'utk melupakan ☹

I know after shmp raya, I'll miss both of you sooooo much on screen. Off screen dah terlampau lama dah takde hati pon dah faham 😭. Thank you for everything. Sekejap sangat nak tgk senyuman itu semua. Kau pergi,pergi... kalau kau datang balik bagitahu yek πŸ˜‰πŸ˜‚πŸ˜­ Idk perasaan bercampur baur. Thank you again for this special phenomena last year. I know this is "penerbangan terakhir mr. Pilot". U guys buatkan I gila. Jerit2 masa Meletop last part yg Wanita Terakhir πŸ˜‚ BEST MOMENT !! Mr. Pilot buat surpriseeee. Lepas tu Fattah jadi host. Omg 😭 Kat situlah segala kenangan tercipta utk kita jadikan sebagai kenangan terindah πŸ’ž Susah sebenarnya utk melupakan sebabkan susah jatuh hati. Bila dah terjatuh tu payah melupakan. THANK YOU AND MINTA MAAF BILA KAMI AS FANS ADA TERSALAH CAKAP OR TERKASAR BAHASA.
@neelofa
@fattahaminz
#lofattah #truelove

Masing2 dah fikir masa depan ke apa ? Hahaha πŸ˜‚ #lofattah #gengtakbolehmoveon #shmp #shmpraya

Congrats 1Million !! @neelofa, bukan mudah nak hasilkan something dari idea kita. Tak mudah juga utk kita jatuh cinta. Tapi mudahnya saya terpikat dgn kesungguhan dan keikhlasan yg awak buat utk kami. Jujur, kami gembira. Moga sinar kebahagiaan utk awak pd masa akan datang πŸ˜‰ #yangterbaikpastidatang #sabar #truelove #nhtruelove

Most Popular Instagram Hashtags