suratchenta suratchenta

2624 posts   20713 followers   520 followings

Pembekal AlQur'an Digital No 1  ๐Ÿ’Œ to feed your soul; suratchenta from Allah (: ๐Ÿ“ฑ+6017 249 3927/ +6013 355 8329 ๐Ÿ“ง suratchenta@gmail.com ๐Ÿ”ฎ ONLINE ONLY & NO COD ๐Ÿ’ผ SSM 002419445-P

http://www.wasap.my/60172493927

Done shipment all orders untuk AlQur'an Digital petang tadi maka dengan ini juga kami maklumkan jualan AlQur'an Digital set basic ini kami rehatkan seketika. AlQur'an lain insyaAllah ada stok seperti biasa. Thank you semua! ๐Ÿ˜˜

Last call untuk promo AlQur'an Digital RM190/set. Free postage Semenanjung. WhatsApp kak chenta ya? .
.
+60172493927
+60133558329 .
.
#alqurandigital

Esok last day untuk promo AlQur'an Digital MyQalam ini dengan harga RM190/set dan lepas tu kami tak jual dah set ni. Grab yours now.

1 set RM190
2 set RM375
3 set RM555

WhatsApp untuk tempahan;
0172493927
0133558329

#alqurandigital

Promo AlQur'an Digital ni sampai Ahad ni je tau. RM190/set. Lepas tu tak jual set yang sama dah ๐Ÿ˜Š order your ready stock now ๐Ÿ˜‰ #alqurandigital #tutorialalqurandigital

Alhamdulillah thank you repeat order ๐Ÿ˜„ #suratchentafeedback #almumayyaz

Alhamdulillah thank you! Promo #alqurandigital sampai 20 Ogos sahaja. RM190/set. FREE postage Semenanjung ๐Ÿ˜Š #suratchentafeedback

Ada lagi yang nak selit order AlQur'an Digital untuk shipment esok? RM190/set sahaja. Free postage semenanjung. Sabah Sarawak RM205 include post.
.
.
WhatsApp Kak Chenta untuk tempahan;
0172493927
0133558329
.
.
Last payment sebelum jam 12pm esok nahh. Next shipment hari Khamis pula ๐Ÿ˜˜ #alqurandigital

Promo AlQur'an Digital RM190 FREE POSTAGE SEMENANJUNG ni sampai 20 Ogos je tau. And with extra free gift buku mini Mudahnya Menjemput Rezeki selagi stok masih ada ya. .
.
WhatsApp untuk tempahan;
0172493927
0133558329

ุฅูู†ู‘ูŽ ุงู„ู‘ูŽุฐููŠู†ูŽ ุขู…ูŽู†ููˆุง ูˆูŽุนูŽู…ูู„ููˆุง ุงู„ุตู‘ูŽุงู„ูุญูŽุงุชู ูƒูŽุงู†ูŽุชู’ ู„ูŽู‡ูู…ู’ ุฌูŽู†ู‘ูŽุงุชู ุงู„ู’ููุฑู’ุฏูŽูˆู’ุณู ู†ูุฒูู„ู‹ุง

Sesungguhnya orang-orang yang beriman dan beramal saleh, bagi mereka adalah surga Firdaus menjadi tempat tinggal,

ุฎูŽุงู„ูุฏููŠู†ูŽ ูููŠู‡ูŽุง ู„ูŽุง ูŠูŽุจู’ุบููˆู†ูŽ ุนูŽู†ู’ู‡ูŽุง ุญููˆูŽู„ู‹ุง

mereka kekal di dalamnya, mereka tidak ingin berpindah dari padanya.

Al-Kahf,18:107-108

Dah baca al-kahf?

#SCreminder #alkahfreminder @mouadhayachi

Alhamdulillah thank you! #alqurandigital #suratchentafeedback

Alhamdulillah thank you for the #suratchentafeedback AlQur'an Digital masih promo price RM190 dan inilah harga terbaik and last. Nak lagi murah boleh pakat ramai ramai order 7 set each boleh dapat RM175/set. Terima kasih sudi bermuamalah dengan kami ๐Ÿ˜Š #alqurandigitalsale #alqurandigital

AlQur'an Pelangi Burhan
.
.
โค Berserta terjemahan dan tajwid berwarna. .
โค Extra: Asbabun Nuzul & Intisari ayat, indeks topik dalam AlQur'an, doa khatam alQur'an, panduan tajwid, kelebihan zikir.
.
.
Saiz: 12 x 18 cm
RM80 SM / RM85 SS
.
.
Miliki dengan penjimatan RM5 selagi stok masih ada. Cuma RM75 je tau sekarang ni ๐Ÿ˜Š
.
.
DM atau WhatsApp untuk tempahan;
0172493927
0133558329

Most Popular Instagram Hashtags