[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

suratchenta suratchenta

2497 posts   20502 followers   508 followings

Pembekal AlQur'an Digital No 1  💌 to feed your soul; suratchenta from Allah (: 📱+6017 249 3927/ +6013 355 8329 📧 suratchenta@gmail.com 🔮 ONLINE ONLY & NO COD 💼 SSM 002419445-P

http://www.wasap.my/60172493927

Yakinlah. Allah tidak akan mensia-siakan pada hati yang meletak pengharapan kepada Dia. Allah ada seribu cara untuk memakbulkan doa kita, dan boleh saja apa yang kita pinta itu diganti dengan yang lebih baik. Yakin dengan Allah. Teruskan usaha. #SCreminder

Bahagian dalam The Noble Qur'an, an English Translation Qur'an! Terjemahan berpandukan terjemahan Muhsin Khan. Diluluskan KDN semestinya! Ada dua saiz, A5 dan A4 😊

#alquraninenglish #englishtranslationquran

Setiap naskhah The Noble Qur'an disertakan dengan penanda AlQur'an tentang panduan tajwid, panduan wakaf, dan doa sujud tilawah. Sangat memudahkan kan? Oh ini AlQur'an dengan terjemahan bahasa Inggeris ya. Dan terjemahan per kata pun disertakan sekali.
.
.
Saiz A5 RM57 SM / RM60 SS
Saiz A4 RM90 SM / RM95 SS
.
.
WhatsApp untuk tempahan;
0172493927

#alquraninenglish #englishtranslationquran

Another close-up for The Noble Qur'an. Ada panduan tajwid berwarna! Setiap patah perkataan dibezakan antara warna emas dan hitam supaya mudah untuk kita fahami. Nak agak kat mana boleh berhenti dan sambung pun jadi lebih mudah InsyaAllah.
.
.
A5 RM50 (postage RM7 SM / RM10 SS)
A4 RM80 (postage RM10 SM / RM15 SS)
.
.
WhatsApp untuk tempahan;
0172493927

#alquraninenglish #englishtranslationquran

Ni la cover AlQur'an with English Translation tuu. The Noble Qur'an. Terjemahan mengikut Muhsin Khan. .
.
Ada dua saiz ya. Ready stock.
A5 RM57 SM / RM60 SS
A4 RM90 SM / RM95 SS
.
.
WhatsApp untuk tempahan;
0172493927

#alquraninenglish #englishtranslationquran

Introducing another new AlQur'an in our store — The Noble Qur'an with ENGLISH TRANSLATION! .
.
Alhamdulillah finally we found it! We hope you will loves this too! .
.
And the translation based on Muhsin Khan. Resm Uthmani of course. It is word-by-word translation with colourful coded tajweed. .
.
Two sizes available!
A5 RM50 (postage RM7 WM / RM10 EM)
A4 RM80 (postage RM10 WM / RM15 EM)
.
.
#alquraninenglish #englishtranslationquran

Bila kita sedar hakikat kehidupan ini semuanya bersifat sementara, kita akan mudah berlapang dada. Rasa sedih akan berlalu, begitu juga rasa gembira. Tetapi rasa bahagia itu, dapat kita capai bila niat dan matlamat kita selalu meletakkan Allah di hadapan, menjadikan dunia akhirat sebagai destinasi. Di situlah kehidupan yang kekal abadi dan sempurna. Ingatlah, ujian untuk menjadikan kita kuat, matang dan InsyaAllah lebih penyabar. Moga Allah kurniakan petunjuk dan hidayah buat kita semua. #SCreminder

Harga special MyQalam Plus ni sampai 30.11.17 je tau!
.
.
WhatsApp untuk tempahan ya?
0172493927

Ni bahagian dalam MyQalam Plus tau. Harga promo satu set tu sampai 30.11.17 sahaja ya. #MyQalamPlus

Selamat pagi! Jangan lepaskan peluang untuk grab promo #MyQalamPlus ni tau! Dari 23.11.17 hingga 30.11.17 sahaja.
.
.
Setiap set mengandungi;
.
.
🍀AlQur'an saiz B5
🍀Buku Panduan AlQur'an Dalam Kehidupan
🍀Buku Panduan Tajwid
🍀Kad indeks surah
🍀Kad panduan haji & umrah
🍀Pen pintar
🍀Charger
🍀Earphone
🍀Warranty setahun
.
.
WhatsApp untuk tempahan;
0172493927 (atau tekan link di bio)
.
.
#alqurandigital #MyQalamPlus

Promo MyQalam Plus
(23.11.17 - 30.11.17 sahaja!)
.
.
Tahuu tak normal price should be RM220? Tapi tak sampai hati nak jual mahal sangat.
.
.
Sekarang kami nak bagi harga promo best sangat sangat. RM189/set include pos ke semenanjung. .
.
Setiap set mengandungi;
.
.
🍀AlQur'an saiz B5
🍀Buku Panduan AlQur'an Dalam Kehidupan
🍀Buku Panduan Tajwid
🍀Kad indeks surah
🍀Kad panduan haji & umrah
🍀Pen pintar
🍀Charger
🍀Earphone
🍀Warranty setahun
.
.
WhatsApp untuk tempahan;
0172493927 (atau tekan link di bio)
.
.
#alqurandigital #MyQalamPlus

Dah nak gaji kan? Kami ada promo untuk MYQALAM PLUS! Untuk 7 hari sahaja tau dari 23 Nov — 30 Nov 2017. RM189 termasuk pos ke semenanjung. Ni harga satu set ya. Bukan AlQur'an sahaja. Sabah Sarawak RM219 ya. .
.
Nak buat hantaran sesuai, nak dihadiahkan pada yang tersayang pun sesuai! 😊
.
.
WhatsApp untuk tempahan ya?
0172493927

#MyQalamPlus #AlQuranDigital

Most Popular Instagram Hashtags