surabigelo surabigelo

162 posts   6435 followers   90 followings

Surabi Gelo  akumah da cuma TUKANG SURABI, Lahir gede dahar hirup dan modol juga di MAJALAYA, matak ERA mun euweuh guna keur MAJALAYA. • MAJALAYAMANGPRANG •

https://m.youtube.com/watch?v=7H6mlTKWyrI

Haruskah ?

Orang majalaya jeung sabudeureuna wajib polow yeuh... .
@majalayapopuler
@majalayapopuler
@majalayapopuler .
Akun Orang Majalaya nu sidik aku mah resep... Yoooo pokonamah yooo
.
Aya info2 nu sudik informatif jeung menghibur pokonamah...

.
Duit lain sagalana
Tapi sagalana butuh duit !!!
.
Sakira teu boga duit
KAJUJURAN atuh andelkeun !!!

Insya Alloh..

.
sing peka saat ngarasa
Sing apik saat ngariksa.

.
TONG PEDAH KEUR NGAPUNG KA LUHUR
NEPIKA POHO KA TANEUH !!!
.
- surabigelo -

Hampura ka sadayana nya... Aku kasep :(

Astaghfirullohaladzim...

.
MANGGA MAMAM !!!
TUKANG MULUNG EMANG SAJODO JEUNG RUNTAH MAH...SIA TUKANG MULUNGNA...SI ITU RUNTAHNA !!! .
.
#asepbalon
#aganwijaya
#hakantahkusia
#majalaya

HABEDE LUR !!! @insanaoi_ 😇
#HBDINSANAOI #HBDOAI

Most Popular Instagram Hashtags