supermama_and_2boys supermama_and_2boys

549 posts   223 followers   231 followings

Noor Hafni  Mom to Farish (autism 9yo) & Fahry (7yo) Love food πŸ’Ÿ Follow IG : mama_kitchen_kangar

Nampak mcm bykkan.... #berbuka

Siapa sama mcm aku?.. Nak p berjalan baru kalut nak shopping baju baru? Org jarang shopping mmg mcm ni.. Last shopping bulan 1 aritu.. Puas ati shopping hari ni sbb semua new size..Jeans size 32 dulu 38 (target below 30)..baju dah L dah dulu 3xl.. Alhamdulillah hari ni xyah beli kat bahagian Plus size.. Dah bole shopping kat bhgn biasa2 normal size..target aku sampai hujung tahun ni nak dpt angka 6 di depan..skrg berat aku 70.1kg...skittttt je lg... Tp payah sungguh nak turun.. Xpa.. Kita relax je.. Jgn stress.. Asalkan inches ada kurang.. X sabar nak start yoga and zumba class bulan dpn.. πŸ‘―πŸ’ƒπŸ’ͺ

Tak mau tangkap gambaq sama2 dah la ni... Kita boh sebelah2.. #temanmamashopping

"Mai adik ambil gambaq mama"..
.
Layan kan jee.. 😎

Kalau posa.. Bebuka apa pun lalu.. Sayoq celoq dgn ikan bakaq bodo pun cerahhh.. Alhamdulillah..

Aku dah berjanji dgn diri aku.. Sebelum nak beli buku2 baru.. Buku2 yg dah baca ni sila la let go sbb space sgt limited.. Perangai aku repeat baca paling byk 2x.. .
Sapa nak?? Aku nk jual sebuah RM5 saja tak termasuk postage.. Self pickup pun RM5 ja..
.
Buku sebijik mcm baru.. Sbb aku x suka belengaihhhh.. πŸ˜… #jualmurahsaja #kangar #perlis #jualbelibaru #buku

PM try tgk.. Kot2 aku bg FREE 😍😍

Teringat kt arwah papa..maka jd la menu hari ni.. #berbuka

Berbuka... Alhamdulillah sedap kenyang... Hari ni kita makan brown rice.. Half cup je.. Garlic oil pembuka selera.. Pakai pulak coconut oil... Nasi jd wangi.. Crunchy sedap.. Boh skit ja.. Jgn byk sgt.. Eat fat to burn fat kekdahnyaaa.. Tak tau nak makan apa nk bg cukup 1000cals..

Rolled oat and beef rendang for sahur

Setelah gagal berhari2..harapnya hari ni bole la eat clean.. Big breakfast for today.. Harap kenyang sampai tgh hari..

Homemade popcorn.. #popcorn #homemade

My comfort food..rolled oat + blueberry + chiaseed + homemade peanut butter.. #breakfast #oatlover

Most Popular Instagram Hashtags