[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

supermama_and_2boys supermama_and_2boys

598 posts   240 followers   254 followings

Noor Hafni  Mom to Farish (autism 9yo) & Fahry (7yo) Love food 💟 Follow IG : mama_kitchen_kangar

Telur yg cemerlang😋

1, Cekodok oat bilis
.
2, Homemade Chili sauce.. Pakai pure palm sugar dan apple cider vinegar
.
3, Cekodok Oat pisang + jagung + kelapa parut
.
Pasai pa semua boh oat??? Pasai p gatai beli Instant Quaker Oat sekali x sedap... Rasa bertepung.. Nak perabih cepat kita boh dalam cucuq.. Cucuq lagi crunchy 😋😋
.
Anzen Organic Rolled oat jugak la yg terbaik.. Murah pun murah..

Mulakan pagi anda dengan sarapan yang lebih sihat.. #misi14hari

Lepas satu bab.. Mai bab mencuci luka pulak.. Jenuh bersilat.. Stress mak!! 😖..Permudahkan la urusan aku Ya Allah dan kalau bole next baby nak girl pulak😘😘 #mamastressjagaanakbersunat #fullbius

Buku nu x habis lg.. Buku ni x sabaq nak start.. Nampak menarik.. #buku #jommembaca #habisbacakitajual

Buku baru...tak dapat jadi doktor.. Baca buku doktor2 pun jadi la.. Best buku ni.. Sapa nak??? Esok lusa habih dah baca rasanya... #buku #bukuuntukdijual

Lama x post gambar eat clean sbb dh lama x eat clean.. Berat naik 74 baru nak celapak kalut... Lagi 19 hari nas oiiiiii.. Breakfast pagi ni.. Roti wholemeal sekeping.. Telur hancur sebiji dan half mug Easyfull.. #easyfullsendayutinggi

Yang kauk dalam periuk la yg paling sedap😋😋😋 #buburasyura

Sedap tak tau nak kata.. 2 bungkuih skali makan baru puaihhh😋😋 #rotiplantagula #onlyinperlis

Berkepitlah kau dengan epal hijau supaya kau tidak tersasar... Agak2 bernafsu kau makan la sehiris... Anggap la itu goreng pisang cissss...anggapla begitu..

Bangun... Jatuh.. Tertiarap.. Bangun balik... Lemas.... Bangkit... Jatuh... Bangun..Berdiri...Bertahan!!

Most Popular Instagram Hashtags