superior14_malaysia superior14_malaysia

556 posts   10,697 followers   4,839 followings

SUPERIOR MASS TERMURAH  💪 PRODUK SUPPLEMENT GYM 💳 SSM REGISTERED ⏰ READY STOCK 📦 POS LAJU / COURRIER 📞 WHATSAPP : 012-558 2865 YOU MAKE BY GOD,YOUR BODY MAKE BY YOU

Superiormass 1kg Cuma Rm60 siap Postage,
.
Sesiap nak try Superiormass Boleh dapatkan Pack Percubaan 1kg secara talian atau ke Outlet Kami .
.
.
—————————————————
.
.
.
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#supplementmurah
#deegymsupplement
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuprotein
#stanabolx - #regrann

PERHATIAN BUAT SEMUA NEWBIE GYM !!!! OTOT CEPAT 'JATUH' DAN KECUT??? PROTEIN TAHAN LAMA SAMPAI BOLEH BERJIMAT SELAMA 3 BULAN?? CARI PROTEIN PALING PADU ??
.
.
Quattro Protein 6.6lbs (85 SERVING). Sesuai UNTUK anda yg nak berjimat CERMAT di musim ekonomi GAWAT.
.
🔺KELEBIHAN Quattro Protein 6.6lbs🔺 ✔ 85 serving (TAHAN 3 BULAN)
✔ PREMIUM Protein Dari EROPAH
✔ Perisa yg LAZAT seperti ice cream BASKIN ROBBIN.
✔ Berstatus HALAL.
✔ Sesuai untuk yang buat SHAPE dan CUTTING OTOT
✔ SESUAI untuk yang inginkan 'SMART-BODY CUTTING'

Size: 3000 g (85 SERVING) !!!!BELI SEKARANG SELAGI STOK MASIH ADA!!!!!!
.
TAK PERLU lagi beli Whey protein setiap bulan. Ambil Quattro sekali tahan 3 bulan dah. .
!!!!!!DI IMPORT DARI EROPAH!!!!!!!!!!
.
Berminat WhatsApp:012-558 2865 .
#binabadanmalaysia
#proteinmurah
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#supplementmurah
#aestheticmalaysia
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#Superiormass
#stanabolx
#baranggym
#baranggymmalaysia
#tribulustesto2500

🔥KNOW YOUR BICEPS🔥 by @fittestathletix
-
-
📌 Two-Headed Biceps -
The two main actions of the biceps include flexing the elbow and turning your palm and forearm upward, or supinating the hand. The biceps separates at the top of the muscle, attaching to the shoulder blade in two different places. The two heads come together at the bottom of the muscle and attach to your forearm just below the elbow. Because the long or outer head of the biceps crosses two joints -- shoulder and elbow -- it also contributes to shoulder flexion and works with the front shoulder muscle to lift your arm in front of you. -
-
📌Training Two Heads
-
Different types of curls will stress different phases of the range of motion, according to “Optimal Muscle Training” by Ken Kinakin. While the mid-range is stressed by the standing barbell curl, the preacher curl emphasizes the beginning of the movement and the concentration curl puts the most pressure on your biceps toward the end of the flexion. To isolate the short head, perform curls with your arms positioned in front of your body. If you do curls on an incline bench with your arms behind your trunk, you’ll isolate the long head. Also, the flexion strength of your biceps increases the higher your arm is positioned relative to the shoulder. In contrast to a dumbbell curl, which begins with arms down by your sides, a chin-up will put more pressure on your biceps. -
-
📌Although the biceps get all the spotlights, there are four major upper arm elbow flexor muscles: the biceps brachii, the brachialis, the brachioradialis and the teres pronator.  The brachialis is the muscle under the biceps that contributes to elbow flexor size.  If your pronated curling strength is not 82% of your supinated grip strength, your brachialis is weak and most likely under-developed.

You can’t escape it, want big arms? Train the brachialis

Rasa Memang Lazat , Cuba 2 Flavour Unik Whey Quattro Rasberry Yogurt dan Manggo Milkshake.

Lazat Selazatnya ...😋 ✔️ 3kg / 6.6lbs
✔️ 21g Protein per serv
✔️ 85 serving
✔️ Tinggi Bcaa , Amino, Glutamine ✔️ Rasa Serius Sedap Giler
#superior14
#quattrowhey
#superior14
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#supplementmurah
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuprotein
#stanabolx

Morning Guys 😊, Admin nak story sikit pasal Bcaa+ Glutamine nie dan apa yang spesel dia .

Seperti semua tahu tugas BCAA adalah lebih kepada pembinaan jaring-jaring bagi mengelakkan Otot dari terus mengecut dan membentuk otot lebih besar.

Berbeza Pula dengan GLUTAMINE yang mana lebih kepada mensintesiskan protein ( pembinaan sel protein ) bagi membolehkan pembinaan jaring otot lebih tinggi peratusannya.

Jadi, anda boleh lihat kepentingan Bcaa dan Glutamine disini sangat efektif jika bersama.

Anda hanya perlukan 7g Glutamine dan 10g BCAA setiap hari untuk keperluan pembesaran otot anda .

Jadi Anda tidak perlu beli secara berasingan untuk dapatkan 2 jenis supplement berbeza.

Dapatkan dalam satu pack untuk 60 serving atau 2 bulan penggunaan. Ianya sangat jimat tanpa pembaziran.
#superior14
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#supplementmurah
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuprotein
#stanabolx -

BCAA GLUTAMINE dapat menyelesaikan masalah:

1. Recovery otot yg lambat supaya otot anda tidak terlalu lama kesakitan selepas workout.

2. Muscle growth yg plateau (terbantut), bcaa dan glutamine mampu membina otot dan meningkatkan systhesis protein dalam badan.

3. Keletihan semasa workout, meningkatkan stamina dan kurangkan kelesuan semasa workout.

4. Perisa Black Currant memang best dan mantap...!!! 😆

#superior14
#Tipsdeesupplement
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#supplementmurah
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuprotein
#stanabolx

Bcaa tak wajib di pakai jika tak complete dengan protein .
.
Erti kata lain, Wajib ambil Protein mass/whey terlebih. Jika sudah ada 2 supplement tersebut baru Bcaa Wajib di ambil untuk tajamkan lagi otot.
.
Bcaa lebih berfungsi Untuk recovery sel-sel otot scara lebih mendalam. Bcaa mengandungi 3 jenis amino ( isoleucine, valine, leucine ) yang mana fungsi Ketiga-tiga amino ini adalah :
* mencegah penyusutan otot
* menguatkan sel otot untuk terus mengembang
* mempercepatkan proses recovery
* membantu proses pembentukkan otot baru
* menggalakkan pembesaran otot lebih cepat
.
Tu sebab kenapa bcaa amat penting di ambil bagi mereka yang betul-betul serius buat otot badan.
.
Anda hanya perlu ambik selepas workout sahaja untuk kesan lebih efektif.
.
Stay Strong Keep Move On .
.
.
.
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#supplementmurah
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuprotein
#stanabolx

cuba tanya otai2 gym,majoriti mengambil bcaa sebagai suplement wajib‼️.
.
.
tapi kenapa??
.
.
haa nie antara kepentingan bcaa yang mungkin korang belum tahu.. .
.
✅ menghadkan penguraian otot.
.
✅ mengurangkan rasa sakit selepas latihan berat..
.
✅membantu percepatkan pemulihan otot.
.
✅membesarkan saiz otot.
.
✅meningkatkan kekuatan.. . .
.
bcaa essential dari superior14 antara yang tinggi serving dalam pasaran dan antara yang paling murah korang boleh dapatkan..
.
.
harga rm150 free pos semenanjung termasuk free t shirt edisi terhad..1 balang nie boleh tahan 2 bulan..kan jimat tu..
.
.
berminat utk order boleh whatsapp 012-5582865 .
.
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#supplementmurah
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#temerloh
#kualaterengganu
#baranggym
#susugym
#susuprotein

Mass Gainer dengan T Booster? Pasti mantap hasilnya bro. Try lah jika anda dah buntu naikkan berat badan & saiz otot. 😉 .
.
———————————————
——————————————— .
.
.
#binabadanmalaysia
#sihat
#fitmalaysia
#supplementmurah
#abangsado
#tegaptv
#tegaptvmalaysia
#jualsupplementmurah
#badansado
#fitnessmalaysia
#badancantik
#proteinmalaysia
#superior14malaysia
#superior14_supplement
#superior14
#superiormass
#susugym
#susuprotein
#stanabolx - #regrann

Most Popular Instagram Hashtags