sunshinetries sunshinetries

203 posts   422 followers   264 followings

Patricia πŸ‡³πŸ‡±  Β» Project Medewerkster Constructie Β» Student β€’ HBO Tech. Bedrijfskunde Β» Fitness β€’ Zwemmen β€’ Hardlopen β€’ -30kg Β» Food β€’ Boeken β€’ Schrijven β€’ Haken

http://www.sunshinetries.nl/

πŸ’•βœ¨

Wanneer je trek hebt in koekjes maar je ze bewust niet koopt.
Dan maak je ze gewoon even zelf πŸ’πŸ»
Het recept van deze heerlijke stroopkoeken vind je op de site van @cynthiapuntnl en ze zijn een aanrader. πŸͺπŸͺπŸͺ

Er is een tijd geweest waarin ik alleen maar liefde weggaf aan dierbaren, vrienden, collega's of mensen met slechte bedoelingen.
Maar niet aan mezelf, want dat had ik toch niet "nodig".
Na foute (bijna) relaties of het zoveelste rot gevoel, wist ik dat ik met mezelf aan de slag moest.
Want die zelfliefde had wel wat motivatie nodig. Met behulp van mijn therapeut kwam ik erachter dat een gevoel van vroeger me belemmerd in liefde voor mezelf. Daar stopt het echter niet, want elke vorm van liefde om te ontvangen kaats ik terug. Daardoor heb ik vaak foute mensen toegelaten omdat ik mezelf niet meer waard vond.
Maar nu niet meer, althans meer niet dan wel, want ik heb nog een lange weg te gaan. Maar ik durf te zeggen dat ik er alle vertrouwen in heb, uit liefde voor mezelf.

Laat ontbijt op vrijdag 😏 en dan ook nog voor de eerste keer een smoothie bowl πŸ™ˆ en daar ging het dus mis....
Want hoe lekker hij er ook uit ziet, hij was mierzoet en na 5 happen ben ik dus misselijk 😷
Wie niet waagt wie niet wint toch πŸ€”
Maak er een mooie vrijdag van 😘

❀️ voor lezen en een kop thee.
Lang getwijfeld of een e-reader wel wat voor mij is, ik hou van het papier πŸ“–
Maar jeetje wat had ik het mis, alles is fijn aan mijn e-reader, maar vooral het gewicht en het gemak waardoor ik toch net iets meer lees dan normaal ☺️

Vorige week zaterdag mocht ik met die leuke dame op links mee naar KΓΆln.
De dag dat ik helemaal kon ontspannen, genoot van de mooie beurs waar we waren met haar lieve ouders, maar ook de dag dat ik iets van (her) nieuwe inspiratie kreeg.
De avond waarin ik leerde over de 6 fases van gedragsverandering en besloot hier nog meer over te lezen, waarin ik oude voornemens afstofte en ze nu durfde uit te spreken en er in durfde te geloven, waarin ik eindelijk mijn dromen durfde te delen zonder angst.
Zo dankbaar dat ik bij jou mezelf kan zijn en je een vriendin mag noemen ☺️
Op naar nog meer van zulke dagen/avonden en heel veel creaties 😏
#tb #vriendinnen #vriendschap #geloveninjedromen #debesteversievanjezelf

Het blijft een fijn en luxe gevoel, je boodschappen online bestellen en AH komt ze gewoon lekker thuis brengen. Geen gedoe met zware kratten of tassen.
Maar voor een bepaald bedrag bestellen is soms een uitdaging qua avondeten inspiratie 😐 Dus soms bestel ik (uit gemak) de Allerhande Inspiratie box, 3 nieuwe gerechten met op maat gemaakte ingrediΓ«nten πŸ₯•πŸ πŸ† Zo ontdekken we iets nieuws en hoef ik even niet na te denken maar gewoon het recept te volgen.... en het beste alle recepten zijn altijd rond de 30 minuten klaar πŸ‘ŒπŸ»
#food #allerhande #albertheijn

Eindelijk "geboren" en kleding om aan te trekken πŸ‘— Elsa is het eerste haakproject sinds 15 jaar en op een paar (lees flink aantal) schoonheidsfoutjes na ben ik super blij.

#amigurumi #crochet #crocheting #haken #crochetlove #elsa

Ik stem πŸ™‹πŸ» en jij hopelijk ook?
Laat vandaag jouw stem horen door te gaan stemmen tijdens deze verkiezingen. Elke stem telt echt, als je nu niet weet op je wie je wilt stemmen lever dan een blanco formulier in, want zelfs dan laat je jouw stem horen.
Lang getwijfeld welke partij het beste past bij mijn beeld voor de komende 4 jaar, maar ik denk dat ik eruit ben.
Is het eng om te stemmen? Misschien wel want we weten niet wat er uit voort komt, maar dat is geen reden om niet te gaan stemmen.
Samen maken we het verschil. Dus ik hoop dat jij vandaag je stem laat horen πŸ‘ŒπŸ»
#stemmen #verkiezingen #laatjestemhoren #laatjestemnietverlorengaan

#WIP niet perfect en ook niet helemaal volgens het patroon (de voeten waren πŸ˜”) maar Elsa krijgt langzaam vorm πŸ‘§πŸ»Voor het eerste weer na 15 jaar haken, word ik er toch blij van. πŸ‡¬πŸ‡§#WIP not perfect at all but Elsa is slowly coming together. My first crochet since 15 years ☺️
#handwerk #crochet #crochetlove #haken #amigurumi

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags