sulka_ry sulka_ry

226 posts   564 followers   504 followings

SULKA ry  Seinäjoen tradenomiopiskelijoiden paikallisyhdistys.

@opiskelijakunta_samo :n edarriin? NO HITTO MIKSEI?? Edustajistossa pääset vaikuttamaan koulun asioihin. Hakemalla ehdokkaaksi SULKAn listan kautta, sinulla on paremmat mahdollisuudet tulla valituksi tuomamme näkyvyyden ansiosta. Ehdokkaista 20 suurimman vertausluvun ääniä saanutta pääsee SAMON:n edustajistoon. #makeseamkgreatagain #haluanpäättää18

Miten saan jäsenkorttini puhelimeen? Mikä ihmeen Lompakko-sovellus?
Ohjeet kortin käyttöönottoon ja Lompakko-sovellukseen löydät sivulta www.trol.fi/jasenyys/jasenkortti/. 🇬🇧 How can I add my membership card into my phone? What on earth is Lompakko app?

You will find all the information about membership card and Lompakko app and instructions how to download it here: www.trol.fi/en/jasenyys/jasenkortti/

🇬🇧⬇️ Kultajäsenenä saat käyttöösi mahtavat jäsenedut. Vain 12 eurolla vuodessa saat käyttöösi matkustajavakuutuksen, palkkaneuvontaa, TRAL:n lakimiehet, edulliset lomamökit ja paljon muuta!
Lisätietoa jäseneduista löydät www.trol.fi/jasenyys/jasenedut-ja-palvelut/

As a gold member, you get plenty of amazing benefits. With only 12€ a year you get travel insurance, salary guidance, counseling and advice from TRAL’s lawyers, affordable holiday cabins and many more!
More information about member benefits on www.trol.fi/en/jasenyys/jasenedut-ja-palvelut/

Moi mä oon Annika (hei Annika!) ja helpommin tunnistettavissa nimellä Bile-Annika. Opiskelen nyt toista vuotta kansainvälistä liiketaloutta täällä SeAMKissa, shoutout to IB17!
Oon SULKAn hallituksessa nyt ensimmäistä vuotta mukana ja mun vastuualueeseen sisältyy tapahtumat ja viestintä. Käytännössä se tarkottaa sitä, että kaikki esim. meidän bileet on mun käden jälkeä ja mua auttamassa on aivan mahtava huvityöryhmä! Tehdään siis kaikki bilevalmistelut teeman päättämisestä krapulatorstaihin asti. Siinä välillä ehitään tehä mm. haalarimerkit, ennakkoliput, koristeet ja kaikenmoiset mahdolliset diilit tapahtumasta riippuen. Sit taas viestinnässä hoidan meidän somea ja nettisivuja.
Oon tosiaan 22-vuotias ja palannu tänne Etelä-Pohjanmaan juurilleni ainakin nyt toistaiseksi. Maailmalle mä varmaan lähden jossain kohtaa taas, asustelin jo ennen amkia pari vuotta Lontoossa ja sitä ennen vartuin Meri-Lapissa mistä oon saanukki mun aksentin.
Oon erittäin laid back tyyppi, että mulle saa kyllä tulla aina juttelemaan ja toivonki että tulisit! Innostun helposti, minkä huomaa esimerkiksi meidän kokouksissa kun pitää kehitellä jotain uutta juttua johonkin niin mun aivot käy niin nopeeta ettei mun suukaan pysy perässä. Mun juttuja ei kuitenkaan kannata ottaa liian vakavalla naamalla koska oon aikamoinen huulenheittäjä.

Oon semi taiteellinen tyyppi; mm. piirtelen, maalaan, soitan kitaraa ja lauleskelenkin aina kun kiireiltä ehtii. Muutoin koulun, hallitushommien ja töiden ohella nään mun ystäviä joiden kanssa keksitään aina jotain kivaa puuhaa.

Tällä hetkellä mun soitetuin biisi on Kali Uchis - Just A Stranger ja päässä päivittäin soi myös mun huippujen kavereiden vasta ulos tullu biisi, eli käy tsekkaa Ana & Kullervo - Ai Kamala!!

FACEBOOKIN PUOLELLA LIPPUARVONTAA! Käy osallistumassa ja voit löytää liput tradenologiaan just sun takataskusta! 🤪

Hei! Mä oon Matti Tiilikainen, ikää 23 vuotta ja oon tänä vuonna SULKAn sosiaalipoliittinen vastaava. Eli tehtäviini kuuluu huolehtia sellaisista asioista jotka ei suoraan liity kouluun, kuten asumiseen liittyvät ongelmat. Opiskelen nyt neljättä ja toivottavasti viimistä vuotta, suuntautumiseni on taloushallinto. Nyt SULKAssa oon kolmatta vuotta mukana. Vapaa-ajalla yritän käydä salilla ja hengailla kavereiden kans. Nyt syksyllä kumminki oppari syö aika paljo vapaa-ajastani.
Tällä hetkellä mun lemppari biisi on varmaan Clean Bandit ft. Demi Lovato - Solo tai Eminem - Kamikaze. Myös Post Malonelta löytyy kovia biisejä

SULKAn Facebookista löytyy nyt sulkajaisten päivätapahtuman sekä iltabileiden kuvat omista kuva-albumeistaan! Käy tsekkaa näkyykö tuttuja! 🤪

Terve! Olen Kartanon Annika, 22-vuotta ja SULKA ry:n kansainvälisyysvastaava. Olen 3. vuoden opiskelija ja olen suuntautunut johtamiseen ja liiketoiminnan kehittämiseen.
Teen paljon yhteistyötä SAMOn ja muiden yhdistysten kv-vastaavien ja kv-tutoreiden kanssa. Haluamme, että vaihtarit saavat mahdollisimman kivan kokemuksen Suomesta. Autamme heitä kotiutumaan Suomeen. Näytämme heille Seinäjokea ja järjestämme heille paljon tapahtumia, jotta he tutustuisivat kulttuurimme, toisiinsa ja myös suomalaisiin opiskelijoihin.
Hommani kautta saa todella paljon uusia kavereita niin kv-vastaavista ja -tutoreista kuin vaihtareistakin ympäri maailmaa. Kv-vastaava oppii myös eri kulttuureista hyvin käytännönläheisesti.
Itse olen niinkin kaukaa kuin Isostakyröstä kotoisin ja opiskellut aiemmin media-assistentiksi Vaasassa. Olen muuten myös yrittäjä! Minulla on monta rautaa tulessa koko ajan, joten urheilen monipuolisesti (, jotta pää pysyy kasassa). Tällä hetkellä olen hurahtanut uimiseen ja joogaan! Tällä hetkellä kuulokkeissa soi Gasellien ja JVG:n ”Mitä mä Malagas?”

Moikka!
Mä oon Mäkirannan Marika ja toimin tutorvastaavana SULKA ry:n hallituksessa.
Oon kotoisin Kauhajoelta ja opiskelen kolmatta vuotta liiketaloutta.
Suuntaumakseni olen valinnut liiketoiminnan kehittämisen sekä johtamisen.

Tutorvastaavan hommiin kuuluu uusien tutorien valinta, heidän informointi ja ryhmäyttäminen.
Hyvin koulutettujen tutoreiden kanssa opastamme uusia opiskelijoita sekä järjestämme heille erilaisia tapahtumia ja aktiviteetteja.
Hauskin tapa saada opintopisteitä on ehdottomasti tutorointi!

Millanen mä oon?
No aika puhelias ja yleensä iloinen, vähän ehkä myös pölöhö.
Harrastan crossfitia, johon hurahdin yli vuosi sitten.
Mulla on myös pieni ranskis, joka tottelee nimeä Hilma. Paitsi silloin, jos on jotain vähäkin mielenkiintosempaa tekemistä tai haistelemista... Lemppari biisit tällä hetkellä: J. Karjalainen - Mies, jolle ei koskaan tapahdu mitään

Olen Lauri Miettinen 28-vuotias stadilainen. Toimin SULKA ry:ssä rahastonhoitajana. Vastuualueenani on raha-asioista huolehtiminen kuten mm. yhdistyksen kirjanpito, myynti- & ostolaskujen käsittely. Olen SULKAn toiminnassa mukana ensimmäistä vuotta ja opiskelen toista vuotta liiketaloutta, laskentatoimi suuntautumisena.
Vapaa-ajalla tykkään urheilla ja viettää aikaa kavereiden kanssa.
Lemppari kipale tällä hetkellä: Rauli Badding Somerjoki - Paratiisi

Milla Kuusisto SULKAn jäsenvastaava ja VPJ. Jäsenvastaavana otan selvää kaikista jäsenille kuuluvista eduista ja pyrin tiedottamaan niistä ajankohtaisina aikoina niin luokkakierroksilla kuin ständeilläkin. Pyrin aina auttamaan kaikkia etujen hyödyntämisessä ja toivon myös saavani lisätoiveita puuttuvista eduista, jolloin voisimme myös parantaa jäsenyyttä. Olen kolmannen vuoden opiskelija ja olen suuntautunut johtamiseen sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Kotoisin olen Kurikasta, mutta sieltä on vasta monen mutkan kautta tultu tänne.
Olen iloinen ja luonnonläheinen ihminen. Kanoista, kasveista, vaelluksesta ja hengistä juttelisin paljonkin, mutta jännästi ne ei kovin monen muun intohimo ole.
Tällä hetkellä fiilistelen biisiä Vieläkö soitan banjoa?- Skandinavian Music Groupilta.

Hallitusesittelyt alkakoon!
Moi,
Olen Samuli Hast. Seinäjoen Tradenomiopiskelijat - SULKA ry:n puheenjohtaja. Puheenjohtajana ohjaan hallituksen ja yhdistyksen toimintaa sekä edustan yhdistystä ja Tradenomiopiskelijoita esimerkiksi liiketoiminta ja kulttuuri yksikön johtoryhmässä. Toimin yhdistyksen yhdyshenkilönä Tradenomiopiskelijaliitto TROL ry:hyn.
Olen kotoisin Kemistä ja opiskelen liiketaloutta toista vuotta. Suuntaudun liiketoiminnan johtamiseen ja kehittämiseen.
Toimin Dj:nä ja juontajana sekä vapaa-ajalla tulee käytyä ratsastamassa.

Lempparibiisi tällä hetkellä: Armin van Buuren - Blah Blah Blah

Most Popular Instagram Hashtags