[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

styrkelabbet styrkelabbet

2327 posts   21999 followers   268 followings

Daniel Richter  BÄNKPRESS BOOGIE: Sex veckors träningsprogram för bänkpress! 😊💪👇👇👇

http://www.styrkelabbet.se/bankpressboogie

Missa inte sammandraget av Sveriges Starkaste Man-finalen kl 16.50 på SVT1 (eller på play)!
#Repost @tyngre
・・・
I dag 16.50 är det vår plikt som träningsintresserade att se till att vi och alla vi känner kollar på SVT1 (har du inte vanlig tv finns det att se på Play) då sammandraget från Sveriges starkaste man sänds. Att visa SVT att det var rätt beslut att sända strongman ökar inte bara chanserna till mer strongman på tv, utan också till att bodybuilding, styrkelyft, bikini fitness, crossfit osv kan dyka upp i framtiden. Så vill du göra en insats för att mer träning ska uppmärksammas: Använd de kanaler du har och sprid det här till familj och vänner❤ (Det är dessutom en riktigt underhållande timme även för den som inte ens gillar styrka!) #tyngre

Sista singeln av tre på 135 kg! Pass 4:3 av #bänkpressboogie idag gick fint, däremot var inte ryggen sugen på marklyft. Jaja, nya tag nästa vecka!
#LundsTK
#styrkelabbet

Bud nummer åtta CHOCKADE mig! ...inte ett dugg, men det gjorde resten! Dessutom är det rätt kul att läsa om att @philipwildenstam har förstört en hantel.
Big Phil gör idag artikeldebut på #styrkelabbet, och du hittar en klickbar länk till artikeln i hans profil: @philipwildenstam! 😊💪

Försöker förekomma segheten efter lunch genom lite motion i solen: 15 reps per arm med 24:an, följt av ocklusionspushdowns, följt av en balja kaffe!
👇 👇 👇
Det är minst TRE saker som är himla fina med enhands kettlebellpressar:
1️⃣ När man bara belastar ena sidan av kroppen så måste hela bålen bli sådär styv och härlig, så övningen blir som en stående sidoplanka (nästan exakt samma sak som händer varje steg i farmers walk eller okbärande) - görbra träning för bålen! 👍
2️⃣ Att balansera en vikt ovanför huvudet i änden av en arm är sådär lagom vingligt, så att skuldran behöver bedriva icke-vinglande verksamhet. Bra för någon som annars endast använder sina axlar till kontorsjobb och lättbalanserat bänkpressande.
3️⃣ Minimalt med framplockande av utrustning samt uppvärmning! Gör armcirklar + en rep + armbågscirklar + 3 reps + armcirklar = redo att rocka!
. . .
Jag har precis avslutat två månader med väldigt mycket armhävningar (varje dag den sista månaden), nu funderar jag på om jag ska upprepa det med kettlebellpressar. 🤔
#styrkelabbet #styrkelabbetpodcast #kettlebells

JA, jag står ovårdad i köket och äter jordnötssmör med matsked, men är det du eller jag som har kallats för fitnessguru? (Smygreklam som jag inte ens får pröjs för!)

Pass 4:2 av #bänkpressboogie (som jag gjorde igår) innehåller 4 sekunders stopp på bröstet med 83 %. SÄMSTA IDÉN NÅGONSIN. 115 kg på stången.
Har även dragit igång knäböjen så smått igen och lägger på lite mer varje pass. 3x10x75 kg igår. Är det här gången då jag lyckas komma igång igen?
#styrkelabbet #styrkelabbetpodcast

Hur bygger du bröstmusklerna effektivt? Vilken kombination av övningsval, greppbredd, och lutning är bäst?
I dagens avsnitt av #styrkelabbetpodcast kickstartar vi en poddserie där vi går igenom kroppens större muskelgrupper och snackar om hur du tränar dem effektivt. Dessutom svarar vi på en lyssnarfråga från en tjej som undrar hur hon ska våga sig in bland de stora muskliga killarna vid de fria vikterna.
Du hittar avsnittet i spotify, podcaster, och här: http://www.styrkelabbet.se/avsnitt-90/
. . .
Och angående anekdoten i början av avsnittet: Efter lite letande så visade det sig att jag tänkte på Brian Zembic, som alltså opererade till sig bröst efter ett fyllevad om $100 000 med en kompis. Det här var 1997, och förra året (19 år senare!) sade han i intervjuer att han var sugen på att göra sig av med brösten.

Lunchernas lunch med @sprezzaturian och @philipwildenstam. Vi var tydligen "Söder" om något, ej säker på vad.

@toshikis165j205 med 300 kg knäböj. Kul för honom.

Idag spelar vi in en provsmakningsfilm med olika proteinpulver från @gymgrossisten. Här blandar @philipwildenstam shake nr 9 och 10 för dagens inspelning. Han kommer bli sååå risig i kistan efter det här! 😅
Sedan lunch med @sprezzaturian!
#styrkelabbet #styrkelabbetpodcast #gymgrossisten

Äntligen är jag här!!
#aktivkvinna

122,5 kg x 5 - PB!! 😁
Eftersom jag ska till @tyngre Classic i helgen så kommer jag att få fler vilodagar innan nästa tunga pass än vad programmet #bänkpressboogie säger, så jag anpassade genom att köra på lite hårdare idag. 😁
Sist i klippet syns ett försök till en nystart i knäböjen, vi får väl se hur det går den här gången. (3x10x70 kg)
#styrkelabbet #styrkelabbetpodcast #bänkpress #mot150kg

Most Popular Instagram Hashtags