[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

studiostilista studiostilista

1471 posts   14135 followers   1 followings

STUDIO STILISTA  • Thursday-Friday 10.30-18,Saturday 10-15 or by appointment. The store 📞042-261044 for purchasing text 📲 +46-733123232 • Rååvägen 44, Råå, Sweden

http://www.studiostilista.com/

Time to celebrare. 🎠
.
.

Idag åker finstassen på då Råås nya väg ska invigas. Trollkarl & annat jippo mellan 12-15 . . 🤹🏽‍♀️
Denna fantastiska blus anlände förra veckan och den är verkligen fantastisk, så fina detaljer .. den fina rosetten, mönstret och små guldknappar på de långa manschetterna .. till bär jag multifärgad kjol för att bryta det eleganta & bli lite mer crazy.:) .
.
.
Hjärtligt välkomna till Råå på shopping! .
.
#studiostilista#frustilista#shopping#store#irl#jennyhjalmarsonboldsen#blouse#valerieaflalo#store#shopping#irl#instashopping#saturday

Not only a coat. . . .
.
Men précis så är det, jag har den inte bara som kappa utan den är ju sååååå fin som pläd. . Bara fodret är ju en dröm.
1 36 & 1 40 kvar.. 4499:- & lilla stolen då. . Jo , jag har ju några stycken så säljer 2 st nu:) .
.
#studiostilista#frustilista#home#chair#coat#leo#jennyhjalmarsonboldsen#multibrandstore#store#fashion#interior#irl

🏁. .
.
fredagstass & lite ny parfym på det kan inte bli annat än en bra start på en härlig fredag!
Rutigt, rutigt, rutigt var det som inspirerade mig mest under min sista resa till Paris & ’ Colette ’ körde det för hela slanten.. svart/ vitt eller rött/vitt som en italiensk duk!👌🏻 Bara älskar det och just denna här är så fin med sin brosch på kragen . . 1299:- för denna lilla ruta!
#studiostilista#frustilista#jennyhjalmarsonboldsen#fashion#multibrandstore#store#shopping#irl

:)

Woop Woop its Friday!! #amazingpost#via#bleuseven#notmypic

👟👟🎧. .
.
.
Ny outfit & Redo för ny dag i butiken & allt fint som kommit in. . . Först lite städ & hög musik på det sedan fullt redo att möta er för att inspirera till lite spännande outfits.

Varmt Välkomna!
#studiostilista#frustilista#jennyhjalmarsonboldsen#fashion#interior#design#lace#sneakers#mm6#wearembym#musicnonstop#multibrandstore#store#shopping#irl

Morning inspo.
#pinterest#inspiration

Fluffy Knit Addicted🐑 .
.
.
Jag fryser alltid & lever med en söt man som alltid är varm. . Jag skruvar upp för värmen och han skruvar ned . . . Så mitt bättre alternativ är istället ett BERG av härliga stickade. . & de jag är lite mer trött på lägger jag i en hög innanför dörren i en korg så att även gäster kan slänga på sig. . :) .
.
Denna ljuvliga med v-ringning är en favorit och just kombination till krispigt vit skjorta tycker jag är så fint. Créme och vitt är lyxigt inte fel.! Har även använt denna mycket till både skinnkjol & skinnbyxor.. älskar den kontrasten av det mjuka fluffiga och det rockiga strikta. .
.

#studiostilista#frustilista#fashion#home#jennyhjalmarsonboldsen#knit#shirt#fashion#multibrandstore#store#shopping#irl#ootd#coffe#chocolate#bed#autumn

:)

Wednesday Lace. 🕸

En urcool skön heldräkt i spets & jag tycker inte bara man ska tänka fest utan kör den med sneakers, oversize kavaj eller stor stickad för att tona ner.
De flesta plagg ska kunna användas även till vardags det handlar bara om att mixa det rätt.
Titta på de fantastiska armarna och ryggöppningen. . 1599:- 👌🏿
.
.
.
Den fantastiska solstissvävda klänningen i bakgrunden är en riktig liten pärla.. känner ni till historien bakom parisvävda solstiss-spetsen?
Jag är helt inne på klänning /byxa modet så till just denna vackra spetsklänning kör jag tisha och jeans under men på fötterna en pumps! .
.

Ha en underbar onsdag!

#studiostilista#frustilista#jennyhjalmarsonboldsen#home#fashion#lace#black#solstisslace#mm6#juliefagerholtheartmade#sneakers#denim#instashopping#instastore#aninebing#multibrandstore#store#wearembym#shopping#irl

THE 4.👞👡👟👢 .
.
Det är helt oundvikligt att undgå att se att höstens hetaste trender med just skor är det unika. Roliga skor som egentligen talar mkt för vilken person vi faktiskt är . . . Hur vill du ha dina skor?
Här en liten samling av några av mina favoriter:) Alla i butik nu.

#studiostilista#frustilista#jennyhjalmarsonboldsen#shoes#myfave#home#fashion#design#multibrandstore#store#shopping#irl#instashopping

Most Popular Instagram Hashtags