stubru stubru

9,026 posts   157,241 followers   594 followings

Studio Brussel  Life is music

Yes baby!

Goed weer, weekend en @charlottedewittemusic nu live op onze facebookpagina. Veel beter gaat het echt niet worden!

“Vroeger vertelde ik in de Joepie dat het mijn grote droom was om op Rock Werchter te staan, en binnenkort kan ik die droom afvinken.” Emma Bale is terug met een nieuwe single, en heeft fijne plannen deze zomer.

Koekoek!

“De mensen begrepen er geen reet van, maar ze waren wel keihard mee. Cool om te zien.” Als Belgische artiest - met Nederlandstalige nummers - in de iconische concertzaal Irving Plaza, in New York, staan en zo in de voetsporen treden van onder andere Wu-Tang Clan, Public Enemy en NAS. Het Brusselse hiphopcollectief STIKSTOF speelde het klaar. 👊 Check het volledige interview via stubru.be.

Breaking: nieuwe top 3 in De Zwaarste Lijst. Wie stem jij erin?

Onze nieuwste merchandising al geproefd?

De muziek van Snow Patrol is voor Cynthia en haar partner een rode draad in hun leven. Ze kochten een van hun cd's de dag dat ze gingen samenwonen, bij de gynaecoloog speelde de band toen ze het geslacht van hun kindje ontdekten en het eerste nummer na de geboorte van Bas was er een van Snow Patrol.

Redenen genoeg dus voor Siska om Cynthia te gaan verrassen met tickets voor de Studio Brussel Showcase met Snow Patrol. Check het filmpje via stubru.be. 😋

FEE-stje! Want Fee, het meisje met leukemie dat twee jaar geleden het gezicht was van onze Music For Life-campagne, haar behandeling is gestopt en ze heeft weer prachtige lange haren. 😍🎉 #MusicForLife

Tijd voor een weerspreuk! 🌧

Tijdloze Tuesday! Wat is het verhaal achter één van de grootste meezingers van de 00's? Swipe ⬅️ voor 5 weetjes over 'Crazy' van Gnarls Barkley.

Weer of geen weer. Vrije dag of niet. Van 18u tot middernacht warmt Jeroen je op voor Studio Ibiza met de beste beats en guest mixen. Oh ja, je kan ook een reis naar Ibiza winnen.
#studioibiza

Most Popular Instagram Hashtags