strombersoficial strombersoficial

532 posts   24,798 followers   2,483 followings

Strombers  NOU CLIP: SKAPATE CONMIGO! ⬇️

Quiero tocar la guitarra todo el día,
y que la gente se enamore de mi voz...
.
Impacients de poder-vos ensenyar tots els concerts de la gira d'estiu de #Stromberland! On voleu que vinguem?
.
#strombers #apolo #livemusic
.
📸 @arturgavalda

VISCA LA CERVESA!
.
Impressionant ahir a Valls de Torroella al Xè Aniversari de la @CervesaGuineu. La de 'bidones de cervesa' que van caure ahir 'bailando ska'! Molt gran!
.
#strombers #stromberland

A Valls de Torroella demà busquen bebedors de cervesa, i està clar que nosaltres hi serem a primera fila! Celebrarem el Xè Aniversari de la @CervesaGuineu entre brindis i brindis! #Stromberland + cervesa: Combinació perfecta! Tots allà a les 19h! Comencem nosaltres!

Dissabte, a Valls de Torroella, la @cervesaguineu celebra el seu 10è Aniversari amb una festassa de la cervesa. Ni @CrimPunkrock, ni @DrCalypso ni nosaltres ni @gerardpique3 i companyia ens ho perdrem! 😂😂
.
#strombers #stormberland

Tu rubita de húmedos labios no me mires así sin hablar.
Tus burbujitas de amor y de olvido me hacen feliz y quiero cantar! 🍻
.
La cervesa, aquella amiga que mai ens falla. Dissabte, ens veiem a Valls de Torroella, que serà per un dia, el paradís de la cervesa amb la @cervesaguineu!
.
#strombers #stromberland
.
📸 @rockviu_mercade

Com amants de la cervesa que som, el pròxim dissabte estarem a Valls de Torroella al 10è Aniversari de la @cervesaguineu! Ens acomanyaran @CrimPunkrock i @DrCalypso on farem un gran homenatge al suc més desitjat!

Somos amigos, vaya peña de tarados, siempre atravesando la raya...
.
Què bé ens ho vam passar a la @Sala_apolo!
.
📸 @arturgavalda
.
#strombers #stromberland #apolo #barcelona

STROMBERLAND A RADIO VILABLAREIX!
.
Avui ens hem passat per @radiovilablareix amb el gran @Siscunagger fent un repàs a tot el nou disc #Stromberland. Si no la coneixeu, us la recomanem al 100%. Bons professionals i millors persones!

CAP DE SETMANA INOBLIDABLE!
.
Divendres vam viure un ambient màgic a la @Sala_Apolo, dissabte, un migdia marinat amb vi a #Falset, i per la nit, donant una reposta unànime als polítics de torn a #Sallent en un clam contra la llibertat entonant: #FreeAnnaGabriel!
.
@freeannagabriel

DE BCN A SALLENT, PASSANT PER FALSET!
.
Si ahir vam fer tremolar la @Sala_Apolo i avui hem fem un vermutàs a la Fira del Vi de Falset, aquesta nit ens espera #LaRespota a Sallent amb molts amics. Cantarem per la llibertat! @freeannagabriel
.
#freeannagabriel #freethemall

JA HA ARRIBAT EL DIA!
.
Ens veiem tots i totes a la @sala_Apolo! En farem una de ben grossa amb @Vizuri_oficial i @LaSkaBrass! Obrim portes a les 19h! No hi falteu!

Només 24 hores per trobar-nos tots a la @Sala_Apolo!
Us hi volem veure a tots i totes. Nosaltres, ho donarem tot, us ho assegurem!

Most Popular Instagram Hashtags