storeyswall storeyswall

621 posts   1,599 followers   157 followings

Storeys  En av Norges ledende merkevarer innenfor kategorien tapet. Hashtag gjerne dine egne Storeys-tapet med #storeyswall @storeyswall ✨ #tapet #wallpaper

Striper eller ornamenter – kan ikke velge? Tapeten fra kolleksjonen Sundari gir deg begge deler. Den passer ypperlig for deg som vil skape en rå statement-vegg som virkelig fanger øyet.

Ton-i-ton fargesetting! De nydelige gråtonene gir et moderne og abstrakt utseende til veggene. Kolleksjonen Lino fra Eijffinger har de lekreste tapeter for deg som liker det monokrome.

Vi svever inn i helgen med denne skjønne barnetapeten full av skyer fra kolleksjonen Tout Petit fra Eijffinger. God helg!🌟

Hvem hadde trodd at ville bregner kunne bli så elegante?✨ Den vakre tapeten fra Natural Forest har metalliske effekter og kan kombineres med de ensfargede tapetene i samme kolleksjon.

Vår på veggen!💫 Tapeten fra The Enchanted Garden byr på vakre, delikate gåsunger som umiddelbart gir oss den gode vårfølelsen etter en lang og kald vinter.

Inn med naturen!🌿 Tapeten har elegante greiner som strekker seg oppover veggene og skaper en fortryllende vakker atmosfære. // Four Seasons

Lekent, fargerikt og kreativt – på barnerommet er det lov å slå seg løs.🎉 Og hvorfor ikke la barna få være med på moroa og la de velge sin egen tapet? Wallpaper Jr. fra Eijffinger har så mange flotte tapeter for barne- og ungdomsrom.

En marmor-drøm av en tapet med hint av lilla, grå, hvit og beige.✨ Tapeten er fra kolleksjonen Resource fra Eijffinger som er inspirert av naturlige teksturer.

Geometrisk motiv med tekstileffekt⚡️ Harmoniserer perfekt med den ensfargede tapeten Evry plain fra samme kolleksjon – swipe for å se detaljer. // Natural Forest

Marmor-tapet😍 Perfekt for deg som ønsker et naturlig og elegant uttrykk. // Resource, Eijffinger

Skap et vakkert, dekorativt blikkfang med den lekre tapeten fra kolleksjonen Sundari fra Eijffinger. Og for en nydelig blåtone - perfekt for lysere tider!

Lag et spennende og lekent barnerom med tapet fra kolleksjonen Everyday Bonjour! Velger du en ren fargeskala, så kan du slå deg løs med flere herlige mønstre og skape et tema etter barnets interesser. Du kan også velge tre nøytrale vegger og en med mønster. Mulighetene er mange – la fantasien blomstre!:)

Most Popular Instagram Hashtags