stokin.korea stokin.korea

26 posts   338 followers   1,000 followings

stokin comel  ๐Ÿ‘ฃ cute socks make the difference ๐Ÿ‘ฃ Rm 10/pair ๐Ÿ‘ฃImported from korea ๐Ÿ‘ฃ85%combed cotton ๐Ÿ‘ฃ100% high quality ๐Ÿ‘ฃ012-839 24 10

Selamat malam uols , dah habis taraweh belum ? Hah selalu up stokin #blingbling gitu , kali ni #twistedbasic simple punya. All available except nombor 8. Saya tau putih tu susah nak basuh. Hikhik. Macam biasa RM10 sepasang. Sepuluh ringgit yang berbaloi. .
+6012-839 24 10 silakan. Nak dm boleh, nak wassap pun boleh. .

#simple #stokin #stoking #stokinbaby #stokincomel #stokinsoka #stokinmurah #stokinseronok #stokinkorea #sayajualstokin #stokinkaki #socks #sockoftheday #stokinkanik #sockawesome #sayajual #sayajualmurah

Exactly hahahahahhahaahhaah. Saya sorang ja kah ? Yang lain ? Baik mengakuuuuuuu eeeeeee.
#studentproblem
#study
#sayajualstokin

Selamat petang semuanya. Hari ni nak up design #long3toneanimals. Setakat ni every design from 1, 2, 3, 4 and 5 (belajar mengira) available. Tapi jangan tunggu lama-lama. Nanti lama-lama dia di ambil orang. +6012-839 24 10 silakan :). Dm pun boleh. Semuanya boleh. .
#stokinseronok
#stokinsoka
#stoking
#stokinbaby
#stokinmurah
#stokings
#socks
#stokinkaki
#stokinkanik
#sayajualstokin
#sayajual
#sayajualstokin
#sockoftheday
#sockawesome
#sockknitting
#sayajualmurah
#stokinkorea
#korea
#personalshopper
#ramadan2017
#stokincomel

Raya nanti tak tau nak pakai stokin apa ?
#stokinkorea ada jawapannya. Klise sangat lol. Apapun n design cat friends . Macam biasa harga Rm10 tak masuk postage , nak jimat kumpul beli ramai-ramai dengan kengkawan. Malas lah nak cakap banyak (walaupun dah cakap banyak)
012-839 24 10 silakan :) #stokinsoka #stoking #sayajual #sayajualmurah #sayajualstokin #ramadan2017 #tutupaurat #hijrah #tudunglabuh #tudung #abaya #jubah #jubahabaya #korea #KITTEN #cats #sockoftheday #socks #barangmalaysia #barangmalaysiamurah #stokinseronok #stokincomel #stokinkorea

Tips hari ni , tips kalau tak nak patah hati. Senang je uols , jangan main dengan hati. Semoga semuaorang happy hari ni.
#stokinkorea
#tips
#tipsoftheday
#sktips

Calling to all fans of #kitten. All designs available guys. Whatsapp 012-839 24 10 , atau dm je uols. Selamat tengah hari.
#stokinkorea
#stokincomel
#stokinseronok
#stoking
#stokinsoka
#stokinkaki
#stokin
#jubah
#labuh
#aurat
#kaki

Design baru uols . Nordic stitch , harga macam biasa Rm10 per pair. Rm10 and kualiti tip top uols. Tak percaya ? Meh try .
012-839 24 10 .
#stokinkorea
#stokincomel
#stitch
#stokin
#socks
#sockoftheday
#stokinsoka
#stokinkanik

Uolss tgh buat apa tu ?
#stokinkorea
#stokincomel #stokinseronok

Haritu dah kata kan , ada design baru. Eh adakah ? Hihiks . Get yours 2 LINE KITTY NOW WHILE STOCKS LAST .Dm meee.
#2linekitty
#hellokitty
#hellokittylover
#stokincomel
#stokinsilvyopaque
#stoking
#socks
#cutesocks
#quality
#korea
#stokinkorea
#stokinsoka
#jubah
#abaya
#tudunglabuh

Tengah buat apa tuu? Chilling with our #cutesocks ? Or nah?
Nak try boleh dm ye uols sekalian . K boleh sambung buat kerja hihi .
#stokin
#stokinseronok
#teamstokinseronok
#sockslover
#stokinkorea
#barangkorea
#stokinsoka
#stokinkanik
#sayajual
#sayajualmurah
#stoking
#socks
#socksoftheday
#tudunglabuh
#semusimdibarzakh
#bukubaru

Happy weekend uols . Destress your weeks uols. After such a hectic week its time to chill . Not so chill actually but it is time to catch a breath !! #stokinseronok
#sockslover
#stokincomel
#barangkorea

Ada apa kat tumit tuuu? ๐Ÿ‘€ . Eh eh adaaa a cute rabbit and bear ๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™ . To those yang nak try pakai stokin tapi tak suka yang plain. Meh jom kita guna stokin ni . Rare gituuu . Harga murah2 je . .
.
#stokincomel
#cutesocks
#stokinkorea
#stokinsoka
#stokinpantang
#stokinkanik
#tutupaurat
#labuh
#tudunglabuh
#jubahabaya
#tudungsaudiarabia
#socksoftheday
#rabbit
#bear
#stokinseronok
#happyfeet
#stokin
#stoking
#sayajual
#sayajualmurah
#sayajualstokin
#sayajualbuku
#barangbaik
#barangkorea
#murah

Most Popular Instagram Hashtags