stinie_ stinie_

15183 posts   2614 followers   70 followings

Christine Fürst  Native Austrian. Going Dutch in Rotterdam since 1992. OostenrijkerT 🇦🇹🇳🇱 #IAmIndie on team human. Unputdownable (Róisín Murphy)

http://linkedin.com/in/stinie

Deze MOET even! Heb al jaren en jaren een Rayban zonnebril 🕶 maar nog NOOIT gedragen. Vandaag premiere 😎

Die bril heb ik van iemand gekregen die vond dat die mij beter stond dan hem. Zonde om die bril dan ieder jaar in de la te laten liggen...

I drew a line
I drew a line for you
Oh what a thing to do

Had a visitor past weekend...

To Build A Home...

#iseefaces of anders gezegd: ik heb een cutie gezien vanmiddag...

Ooit maakte ik kleding op school tussen mijn 14de en 17de. Het was een school voor kunst nijverheid van kleding maken tot en met meubels leren maken. Van kleuren leer tot en met naakte mensen tekenen (Akt Zeichnungen auf Deutsch). Maar je had super ouderwetse/klassieke docenten. Die van kleding maken gaf mij een slechter cijfer omdat ik de kleuren roze en rood combineerde destijds.

Haha! Met 14/15/16 ben je daar nog van onder de indruk... van zo'n minder positief cijfer vanwege je in de ogen van je klassieke docente ongewone kleuren combinatie. 👛🎒👚👠👩‍🎤👄💄💅🏻💋 Door dissociaties kan ik nu nog weinig met tekenen, schilderen, kleding maken, meubels maken, stoffen verven, spinnen, sieraden maken, breien, haken, etc... maar eigenlijk heb ik dit een beetje geleerd 😬 4 jaar lang degelijk. Ik kan zelf "Schnitt zeichnen". De maat nemen bij mensen en een patroon maken voor kleding. Dat soort dingen...

Goedemorgen!

Wat? Het is eigenlijk pas half 8? Helemaal vergeten. Dan was het helemaal een korte nacht 😬

Thanks! @010janine 🍷🍛 Buurtbistro Laurensius, Diner: "table d'hôte". Kom genieten in huiselijke sfeer van een pure keuken en ga rijker naar huis dan je kwam.

Tijdens een besloten avond schuif je alleen of met gezel(len) aan tafel en geniet je van heerlijke spijzen, een glaasje wijn en ontmoet je anderen: dat is de table d'hôte van Laurensius.

Custom made shoes for ladies!!! @liefelotte •• nu NOG een beetje out of my league ••

Zó LEUK! Vanaf vandaag kun je een bakkie doen VOOR Voorlopig! De nieuwe eigenares brengt er weer nieuwe vibes in. Good vibes! ☕️ VOORLOPIG, Excentriek Warenhuis.

Bricks and mortar

Most Popular Instagram Hashtags