steddystore steddystore

1099 posts   128717 followers   397 followings

THESTEDDY  High Quality Knitwear | Est. 2011 β € Contact: Line: @steddystore (with @) Whatsapp: 0858 0010 7700 β € Office Hours: 09.00-17.00 on Weekdays β €

http://thesteddy.co/shop

THESTEDDY is recently looking for a social media officer! 😎
Are you the one who passionately working in organizing and copywritting? send us your CV to contact@thesteddy.co to be part of THESTEDDYπŸ’«πŸ’«

Siapa bilang produk Thesteddy cuma buat cewek aja? Buat cowok juga ada lhoh salah satunya adalah series Allan Sweater seperti yang dipake @bryantsatriad . Boleh loh tag pacar atau gebetan kamu yang cocok untuk pakai sweater ini! πŸ˜‹
- -
Allan Creme
IDR 160,000
Available in size S M L ( in frame size S )

Welcoming the new color of our Chala families, Turquoise is such a bright color for your bright day! 🌞
- -
Chala Turquoise
IDR 145,000

Bestfriend are people who know every single details about you and love you just the same.
Just like ms. @ryramli that looks so amazing with her bestfriend.
β €
Btw, there are so many messages we got from #thesteddypeople about our Belle Pink that has been sold out in our web.
Well, what if we put Belle Pink Sweater back in stock? Is ir 'YayπŸ‘' or 'NayπŸ‘Ž' to put it back in stock? 😊

Good Eve #thesteddypeople πŸ™‹
Masih inget nggak gengs sama Callie Sweater dari Thesteddy? 😊
β €
Well, we are planning to put some of our best-selling sweater back in stock for the next collection.
So, what do you think?
Is it 'Yay πŸ‘' or 'NayπŸ‘Ž' if we put Callie Back in stock for the next collections? 😊
Please tell us in the comment down below #thesteddypeople 😘

Wanna hang out with your squad this saturday night? 😊
We have a monochrome outfit inspiration for you wearing Chala Black sweater 😎
Don't forget to get 17% discount for every purchases at our webstore using coupon code : MERDEKA only at www.thesteddy.co

Independence Day special discount is still available at our webstore 😍
β €
Dapatkan diskon 17% all items untuk setiap pembelian melalui web kami.
So, Go grab them fast #thesteddypeople
Available until 20 August only at www.thesteddy.co πŸ’–

GIVEAWAY ALERT! 😍
Hari kemerdekaan di Indonesia identik dengan masyarakat yang memeriahkannya dengan kebersamaannya, apalagi kehebohan lomba-lomba 17-an yang paling ditunggu-tunggu πŸ˜‚
Nah untuk Giveaway kali ini kita punya 2 sweater untuk 2 pemenang nih #thesteddypeople
β €
Caranya:
β€’ Like postingan ini
β€’ Jawab pertanyaan ini dan tuliskan jawabannya di kolom comment yaa:
πŸ‘‰Apasih moment lomba 17-an yang paling konyol versi kalian nih #thesteddypeople?
β €
Jawaban kami tunggu sampai tanggal 18 Agustus 2017 dan pengumuman pemenangnya akan diumumkan melalui Instagram Story ya. Jadi jangan lupa pantengin terus Instagram Story dari Thesteddy 😊

Dirgahayu Republik Indonesia ❀
Dapatkan diskon kemerdekaan 17% untuk setiap pembelian di webstore Thesteddy dengan memasukan coupon code : MERDEKA 😍
Berlaku pada tanggal 17 - 20 Agustus 2017
β €
Btw, di hari kemerdekaan ini, sharing yuk hal apa sih yang membuat kalian bangga sebagai orang Indonesia? Budayanya? Keseniannya? Atau makanannya yang serba yummy? 😝
Pleese tell us in the comment down below #thesteddypeople 😊

Hayo siapa nih diantara #thesteddypeople yang doyan banget mantengin beauty vloger di youtube? 😝
β €
Btw, kalian paling suka nonton siapa sih guys? Dan paling tertarik kalo mereka bahas apa? Skin care? Make-up tutorial? Atau review lipstick swatches gitu? πŸ’‹
Atau jangan jangan ada yang punya youtube channel juga nih diantara #thesteddypeople semua πŸ™€
Please tell us in the comment down below 😘
β €
In frame : Allan sweater - IDR 160,000
Available at www.thesteddy.co

Roses are red, violets are blue.
Sugar is sweet and so are you 😊
β €
If there's a chance to give someone a flower, who would you give it to?
Tag your friends or someone that you want to say thank you for being your best friend all this time πŸ’–

Good morning #thesteddypeople 😊
Let's start the day with big smile on our face 😍
Don't forget to visit our webstore at www.thesteddy.co to find out our FREE shipping event up to IDR 30,000 #thesteddypeople πŸ’–

Most Popular Instagram Hashtags