[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

stayctje stayctje

2300 posts   14906 followers   376 followings

Legally-Brunette 👉🏼 Stacey  LEGALLY BRUNETTE ▫️Jurist, docent & blogger ▫️Hardlopen, yoga & reizen ▫️Fotografie @bystaceynl ▫️stacey@legally-brunette.nl

http://legally-brunette.nl/

Samen een weekendje Stockholm ontdekken 😍

Vandaag een super gezellige dag gehad met de lieve @marisa_summer_rose. Uren heerlijk geshopt, gekletst en geluncht.

Rustig wakker worden met een kopje verse gember thee en een dekentje, terwijl de havermout warm wordt. Vandaag belooft een super gezellige dag te worden met @marisa_summer_rose, zoveel zin in!

Vandaag deed ik een workout in de warmte cabine en deed ik mee met een les yoga. Helemaal zen nu. Alles over mijn nieuwe sport routine lees je trouwens op Legally-Brunette.

Vandaag alweer precies 3 maanden geleden dat we ja zeiden. Ik hou van jou ❤️

Goedemorgen, iedere dag begin ik met een kopje koffie. Na de afgelopen hectische weken smaakt hij extra lekker en tel ik af naar het weekend.

Voor en na het sporten bij @bbbhealthboutiquehaarlem heel wat kilometers omgelopen om extra lang van de herfstkleuren te kunnen genieten. Hoewel ik een die-hard liefhebber ben van de zomer vind ik de herfst wel erg mooi (zolang de zon schijnt en het droog is...)

Het is soms even puzzelen maar door te combineren heb ik vandaag 5 kilometer hardgelopen, deed ik een 30 minuten trainibg in de warmtecabine en volgde ik een yoga les bij @bbbhealthboutiquehaarlem 💪🏼
Nu languit op de bank met een kop thee.

Na werk 5 kilometer hardlopen en mezelf in het zweet werken tijdens de HIIT 30 bij @bbbhealthboutiquehaarlem 💪🏼 zo fijn om wat afwisseling te hebben in mijn sport schema!

Vandaag had ik spontaan zin om te fotograferen en bij gebrek aan een menselijk model dook ik de duinen in, weer eens wat anders dan mijn foto's voor @bystaceynl maar minstens net zo leuk.

New hotspot in town (Rotterdam): @lotdaan! Of je nu wilt schommelen in de te toffe stoelen, healthy wilt ontbijten, lunchen of urenlang wil kletsen met een vriendin. Dikke aanrader kunnen wij na urenlang testen zeggen 😉

We begonnen met een kilometers lange achtervolging in de auto, bezochten 2 huizen en zaten 4 uur lang bij @lotdaan waar we verliefd werden op deze stoelen. Net gingen we failliet bij de @vanilia_boutique en nu gaan we gezond aan een salade. Oftewel een topdag met de lieve @yvvvvve 😘😘😘😘

Most Popular Instagram Hashtags