stalkerslofattah stalkerslofattah

1688 posts   17938 followers   249 followings

StalkersLofattah  🎂10.2 - Baby Love 💏14.9 - Baby Tah 🎂 #DoaYangBaikBaik #FikirYangBaikBaik #CakapYangBaikBaik #TulisYangBaikBaik

Repost from @abbasy_islamicdesign Jodoh itu kita dapat rasa dengan kehadiran seseorang itu yang membuatkan kita merasa lebih tenang, lebih bertambah aman, malah lebih tingkatkan keimanan. -Ustaz Don Daniyal #Abbasy #AbbasyIslamicDesign

Cantikrina ❤️.
Repost from @nvdism NEELOFARINA
#makeupartistmalaysia #muamalaysia for #debatlebat

Dear ❤️! Repost from @neelofa Dear Love, I'd spent a lifetime with you ❤ This simple and minimal style is a necessity for this upcoming Raya! Sesuai untuk dipakai di mana mana dengan material yang lembut 😉 Check out @naelofarhijab to find out more!

Cute! Repost from @syedewa Moment bila ko nak azankan telinga housemate ko sebab dia kunci jam nak bangun sahur tp dia tak bangun,
paling best jam dia set tu ialah
5:00
5:05
5:10
5:15
5:20

Cc: @neelofa for MAKEUP CHECK at Meletop

@Regrann from @naelofarhijab - Salam jumaat #nhauthorizedstockist, #nhlovers, #gengtakbolehmoveon, #millerina & #lofarina semua. Admin nak tanya, siapa boleh dapat namakan semua 10 tudung koleksi #naelofaraya2017? Admin janji, kalau 20 org reply dibawah dengan jawapan yg betul, minggu ni jugak admin bawak turun #millerina anda semua ke Malaysia. Ini betul punya tau !!! - #regrann

Salam jumaat Lofa sayang! ❤

#neelofa
#Nhtruelove

@Regrann from @ari_bias - Behind The Scene OST True Love. Moment before recording vocal, workshop with the composer. First met @katahati_music @dhanykatahati @ari_bias @emrevenue with @neelofa @aizatamdan @melramlan @shawn_amer @wati_missalteve @indigitalmusic at KGE Studio Kuala Lumpur.
#nhtruelove #katahati - #regrann

@Regrann from @ari_bias - @Regrann from @dhanykatahati - Allhamdulilah..baru skejap keluar sdh #1 ayoo dukung terus kita...download sebanyak2nya..we love you...
#NHtruelove #nhcampaignraya2017
@neelofa
@aizatamdan
@melramlan
@indigitalmusic
@ari_bias
@emrevenue
@ayeen_mt
@wati_missalteve
@anasamdan - #regrann

Ramadan Kareem. Maaf zahir batin. Selamat berpuasa!

Semoga Allah beri kekuatan,kesabaran untukmu..you always in my doa ❤️..
#stronglady #lofattah #neelofa #truelove #ilofayou #doafikircakapygbaikbaik #cintaakanmenang #Allahbersamaorangsabar

Siapa pun dihati mu...
Jangan biarkan rasa itu melalaikan diri,
Jadikan rasa itu penguat hati
dan mendekatkan diri kepada Illahi
.
Jika perasaan dihati...
Menjauhkan dirimu daripada cinta Illahi,
Rasa itu tidak layak singgah di sanubari.
.
"Ma fi Qolbi Ghoirullah"
(Tiada dihati ku selain ALLAH)
.
#selfreminder
#zikir

Seribu batu terpisah
Tak berubah kasihku
Hanya kau saja yg ku mahu
Sejujurnya...
#lofattah #neelofa #truelove #doafikircakapygbaikbaik #cintaakanmenang

Most Popular Instagram Hashtags