[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

staffes staffes

1420 posts   760 followers   598 followings

Mattias  Jag, mina närmaste & bästa sammanhang, för andra & för mig. Arbetar med sälj- och marknad på HärjedalsKök och därför ansvarig även för @harjedalskok.

http://www.harjedalskok.se/

Söndagspromenerar och grämer mig att det är sex månader kvar till båten åker i igen.

Händelserik vecka. Ikväll har jag följt @malenami som agerat dragplåster på Lexingtons concept store i Helsingfors. Blev lyckat tror jag.

När man ser en rolig skylt längs vägen, hör ljudet och får korsa en depå med porschar och ferraris som sträcker ut en stund.

Ockuperat mig i soffan och lyssnar på hur en köksbeställning går till i ett fritidshus utanför Lycksele.

Skaffat 👓 idag (✌🏼) och har kvällsbesök av Nordsvenska Volleybollförbundets styrelse. Lyssnar på planerna om det nya volleybollgymnasiet som verkar ska starta i Umeå 2018. Kul! ”Vinnare behöver inte vara bäst på plan” var intressantast ikväll.

Hoppar på färjan hem till Umeå och är sjukt nöjd. Tre veckor med väldigt mycket färre kalorier än vanligt men också betydligt mer energi. Känner mig så här:✌🏼

Kul grej på ett cafe i Jakobstad. Alla får sätta en nål var de kommer ifrån!

Kollar på SVT Plays webbsändning från Göteborg. Det är ju helt galet. Förstår att alla måste få uttrycka sin åsikt, men det är helt otroligt att nazister grupperar sig och tar upp samhällets resurser och får sån uppmärksamhet. Vad driver fram sånt här?

Helg. Brasa. Dimma. Formel 1. Soffa.

Lämnar Kiruna efter två superkul dagar. Hann visa kök, sälja @harjedalskok se på stan som flyttas och njuta av hösten. ✌🏼🍁☀️

Hem och packade om inför att det bär av till Kiruna ikväll. Blev en kortis till stranden också, spegelblankt ikväll.

Most Popular Instagram Hashtags