staceyoctaviani staceyoctaviani

276 posts   950 followers   1,147 followings

  A happy wife and mom. Here is a place where I describe my gratitude for everything that happen in my world!

The reason i stand for millions of failure

Just a small celebration of Audrey 1st Birthday
.
All decoration by bapake, created H-1 !πŸ˜‚πŸ˜‚
.
Warbyasah emang bapake 😚

Anak ini itu sangat keras kepala (kaya bapak maknya).
Kalau udah mau, harus diambil dan dipegang. Gak bisa dialihin.
.
Tapi dia anak yg sweet sekali , suka elus2 papi maminya. Walaupun senyumnya pelit apalagi kalau lihat orang baru
.
No matter what, i love u berry much! πŸ“Έ : @perenialstudio πŸŽ‚: @delish_patisserie

Happy bday my baby!

Closer to Audrey Turning 1
.
Level One Complete
.
πŸ—£"Udah setahun , udah bisa apa? Jalan dulu apa ngomong dulu nih?"
.
I dont careeee! I just wanna complete level by level HAHAHA - ya gak? @albertsasongko
.

Audrey illustration by @tam.works - thank you Tammy 😊😊

You know, i can't live without you.

Happy belated Valentine πŸ’“βœŒ

Dari 100 foto lebih, kegiatan main di Kidzoona ini, cuma inilah foto dia yg ketawa bareng mamihnya (dan itu pun burem).
.
Jutek amat Odrieeee! πŸ“Έ: by bapake @albertsasongko . Maaaci bapake 😚

One happy day on Disneyland

Team.
.
A place where happiness and tension begin. Haha
.
#lifeatbpt

Gloomy. Is when you leave ur kid di rumah for business trip.
.
But, as well as @albertsasongko said "harus percaya sama orang rumah", then this gloomy change into something beautiful and fun.
.
Halah #apasih
.
#bptgrows #lifeatbpt #cticelebration2019

Of course i'm shape. Round is my shape

Aku bangga!
.
Dengan apapun yang ada diantara mereka. .
Setiap pribadi disini punya kekurangan dan kelebihan, tapi karena bareng2 , kekurangannya gak gede2 amat lah wkwk
.
Smangat ya genks. Diproses n tumbuh lebih lagi tahun ini. πŸ€—

#lifeatbpt #bptgrows

Most Popular Instagram Hashtags