speedo_badbyxa speedo_badbyxa

48 posts   256 followers   250 followings

Anton Waller Kaustinen  I’m an author... or will be someday, at least... Maybe? Uppsala | Ezekiel 25:17 †

Update: jag lever

Totalt gjordes över 18 000 kostymer och klädesplagg för inspelningen av Sagan om Ringer trilogin. I vissa fall behövdes upp till 40 identiska plagg göras för en del scener.

Världens första hjärtformade chokladask kom 1868

De flesta tibetanska munkar sover sittandes

Med mina ho-ho-hoes

Det var varmare på Mallorca

Can someone sponsor me with a plane ticket back + hotel? Cred: @jonnaloding

TB till en sjukt kul vecka och en sjukt saknad grabb💚💚💚

Tillsammans med en trupp människor, som var dag gör mig säkrare med de livsval jag gjort, avslutar jag nu denna säsong med en fantastisk SUM-SIM-vecka, möjliggjord av den klubb som så vänligt öppnat sina armar till mig. Mycket har hänt på ett år, mer än vad jag stundom önskar, och jag har under dessa 11 månader tränat med—och blivit vän med—människor, så fantastiska att jag tidigare skulle sett dem som sagoväsen.
Bland sagor råder även myter, och på denna gjort vandrar även sådana, men nu ska mitt mytomspunna sagoväsen @alexanderalmasi bege sig till andra sidan Atlanten för att studera. Tack för den vänskap du visat mig under det här året Alex, och till dig och alla ni andra i Uppsala och framför allt alla ni i Upsala Simsällskap: Tack för att ni släppte in mig när jag var som mest vilsen och hjälpte mig finna mig själv.💚💚💚

@mikaelsoderberg_ du är ju kung!!!!!!💚💚💚💚💚🎉🎉

When the big guy needs help shaving #brosbeforehoes #sumsim2017

Visst var det härligt ändå

Most Popular Instagram Hashtags