[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

soniajansson soniajansson

4308 posts   1134 followers   1141 followings

Sonia Jansson  These are my private day to day pictures. I share my work at my profile: @other_stories_by_sonia_jansson

http://soniajansson.com/

Den där nattliga cykelturen hörni...
Om ni hört en tjur frusta, så har ni en bra stämningsram att sätta runt min nivå av mys under hela kvällen. Jag vinglade från vägkant till vägkant, missade kurvor och körde på stenar. Ramlade, körde in i buskar, fastnade mitt upp på backar, körde av leden när det gick utför. Det gjorde ont i rumpan, plågade låren, och brännmärkte min stolthet. Kunde inte titta guiden i ögonen. En blind fyllo hade cyklat bättre och snabbare än jag. Kass! Så jävla kass!
Eftersom jag inte lyckades ta mig på höjden fick jag se norrskenet från dalen. Som med det mesta på Island,
är mitt ordförråd otillräckligt. Bilden får försöka ersätta de orden som saknas. Det jag kan berätta är att efter att ha sett och fotograferat detta ljusspel för första gången i mitt liv, var jag inte bara hög på alla sorters känslor, utan jag cyklade hela vägen tillbaka till jeepen utan att ramla, vingla, stanna, eller väcka fåglarna i buskarna. Norrskenet hade skänkte mig en liten dos av "off trail mojo" ! 👊🏼
Så! Nu vet ni hur det gick och vi behöver aldrig mer prata om det. Håll till godo. 🚳
#island #iceland

Det var ändå värt att vandra uppför i 3 kilometer. Väl framme kunde man bada i ett ström av varmt vatten direkt från berget. Ofattbart egentligen. Värst var att kliva ur. Endorfinerna kickade in... men först fick jag känna Islandsblåset i blöt och naket tillstånd. Överlevde! Utan att grina ✌️
#island #iceland

Jag har aldrig vandrat högre än kullen bakom huset 😂. Det här var tufft. Lite överambitiöst med tanke på att jag nu ska hoppa på en cykel och cykla upp för berget för att fota norrskenet. Vet inte hur jag tänkte riktigt. Kommer inte kunna gå på en vecka tänker jag.
Här är kollegan Marcel / @helvoort med sin pinhole camera. Han är som Islands egen designade avatar 😎 #island #iceland

Vi besökte ett stort vattenfall. Riktigt stort. Jag försökte fota den från alla möjliga vinklar, med alla möjliga objektiv. Det såg mest ut som vilken pöl som helst på mina bilder. Jag inser att jag inte har naturfotografi i själen. För mitt i allt, såg jag mest alla människor som samlades där och ville helst fota dem. Här är Emelie. Ni kan inte se det, men bakom henne flödar miljoner literkubik vatten i en våldsam och öronbedövande framfart. Det blev helt irrelevant ändå. För att jag suger på naturfoto. För att det var för stort för att sätta i perspektiv....för att Emelie känns mer fascinerande än det där vattenfallet. Och så är hon tystare också 😂. #island #iceland

Måste tacka min fina vän Emelie / @essfoto som tog denna bild på mig. ❤️så glad att få minnen från denna besök. Oftast har jag inga bilder på mina resor eftersom JAG fotar. 😂. Skönt att släppa kontrollen. Omöjligt att gömma sig från 100 fotografer med varsin uppsättning av 2-3 kameror. Till och med jag kopplar av till slut. Då blir det bra. Tack Emelie! Du är så fin och begåvad!

Igår på glaciären. Älskar "seamless" arkitektur. 😍
#island #iceland

Jäklar vad det blåste på båten!!! 🌬🌊

❤️ turismexplosionen på Island motsvarar nu 45% av deras ekonomi. Det är helt otroligt. Det är också ett problem för valen som jagas mycket mer för att turisterna skall få det på menyn. Våga vägra det. Val är en del av kosten för en del av befolkningen som lever av landets produktion och resurser. Vi kan avstå.

Busstur - Husfoto 10 års jubileum.
Kontinentala sprickan, geiser, vattenfall och glaciär. Kan tyvärr inte ett enda namn på de ställen vi besökte 😂 . Isländskan sitter inte än.

Min Husfoto gudfader @benjaminrudstrom . I väntan på en Geiser som kom var åttonde minut. Varje gång trodde jag att det skulle utebli, men den var punktlig.
#island #iceland

Glaciären var mäktig (och läskig) även på natten. Nu kan jag checka gläciärbesök på min bucket list. 😍
#Island #iceland2017

Fotografer 👽😂
#island #iceland

Most Popular Instagram Hashtags