somligaforbannadekvinnor somligaforbannadekvinnor

480 posts   6315 followers   244 followings

  Kärlek, trygghet, systerskap. Ibland tar jag täten. Ibland får ni bära mig. Sponsra mitt Fuck you alla kvinnohatande män-kapital! Swish 0736366409

https://denfarligaleken.wordpress.com/

Jag tänker på det här med hur svårt män har att förstå hur det är att bli utsatt för sexuella trakasserier gång på gång hela sitt liv. När de ska föreställa sig att det händer dem själva så tänker de sig en massa unga snygga tjejer som vill ha sex med dem. Tjejer de själva vill ha sex med. Och skulle de inte ha lust just den dagen är det ju ändå trevligt att bli beundrad och åtrådd. Det är vad de tror att sexuella trakasserier är. Jättekonstigt ju att tjejer klagar på det. Så himla otacksamt. De förstår inte vår avsaknad av makt i de situationerna. Den makt de fortfarande har när de föreställer sig att bli sextrakasserade av alla de där snygga villiga 20-åringarna. De tänker inte på hur kvinnor blir sedda som objekt till för mäns lustar av hela samhället, att de flesta män är fysiskt starkare än oss, att det inte bara rör sig om snygga läckerbitar utan om alla möjliga äckel vi inte vill ta i med tång samt det ständiga våldtäktshotet vi har över oss och att det är vi som får skulden om något händer.
När maken var 19 var han på en festival. Han stod obekymrad och trygg och lyssnade på musiken (varför skulle han inte liksom, 1.90 som han är och stark som en oxe) när en lika stor och stark äldre man ställde sig framför honom, alldeles för nära och synade honom uppifrån och ner. "Vilka fina kuksugarläppar du har killen", flinade han och gick skrattande därifrån. Hur kände maken sig? Smickrad? Härligt beundrad och åtrådd? Tacksam över uppmärksamheten? Nä, såklart inte. Han kände sig förnedrad. Objektifierad, som om han var en köttbit till för nån annans lust och inte en människa med egen vilja. Välkommen till vår värld säger jag bara. Det verkar som att män måste vara med om sexuella situationer där de känner sig i fysiskt underläge, där det blir hotfullt för dem och där de känner sig avhumaniserade och förnedrade för att ens vara i närheten av att förstå hur hela våra liv ser ut.

"Hejsan, jag tänkte bara fråga varför du är så hatisk mot alla män. P.S. Tycker din feministiska kamp är dålig och att du förtjänar att kallas kränkt. MVH Förväntar mig ett trevligt svar"
"Men va, vänta nu! Här kommer jag och ställer en helt normal fråga, kan jag få ett normalt svar eller? Vadå om jag brukar fråga män om de är kränkta kvinnohatare? Om du måste veta så gör jag det varje dag faktiskt och de svarar alltid tålmodigt och pedagogiskt, för vi män tar minsann inte illa upp av att få vårt kvinnohat ifrågasatt! Jaja, det går ju uppenbarligen inte att kalla dig kränkt manshatare och få ett normalt svar på denna normala fråga så jag drar väl vidare då. Suck, feminister alltså!"
Svep för att se alla bilder.

Kommentar som @fannyarsinoe fick häromdagen. Tycker det här är ett bra exempel på hur självupptagna män är. De tror att det enda känslosam betyder är att man pratar om vad man själv känner. Att ha känslor betyder också att man känner empati och kan leva sig in i andras situation. Att man lyssnar och visar förståelse när andra är ledsna och mår dåligt. Och det är män världssämst på. Allt kretsar kring dem. Kan tänka mig att den här snubben fått höra att han pratar för mycket om sig själv och inte för mycket om känslor. Det är ju inte ofta folk säger att de inte orkar lyssna när man bekräftar dem och visar förståelse och kärlek. Vilket OCKSÅ är känslor. Men det fattar män sällan. De tror att känslor är lika med JAG pratar om MIG (tills dina öron trillar av).

@fannyarsinoe skrev ett inlägg i går om de kvinnor som våldtas, skadas och kränks mot sin vilja av dominanta sadistiska BDSM-män genom ständigt framskjutna gränsdragningar. Och vad händer? Ett gäng BDSM-utövare dyker upp för att deraila diskussionen till att handla om att de är förtryckta för att de inte kan prata om sitt BDSM-utövande på jobbet utan att folk reagerar. Ett bortskämt jävla gnällande över ett icke-problem är vad det är, som dessutom drabbar alla lika eftersom ingen kan prata om allt på sitt jobb. Och det är fanimej helt i sin ordning att ta hänsyn till sina medmänniskor och inte ösa detaljer ur sitt privatliv över dem när de inte bett om det. Jag baxnar över den totala brist på hänsyn och respekt de här människorna visar. De kastar traumatiserade, skadade kvinnor under bussen för att få sitta och orera om sina preferenser istället och hur de ska ha rätt att prata om dem med vem som helst vare sig de vill höra eller inte. Vidrigt jävla beteende. Och så här är det varje gång BDSM kommer på tapeten. "Bara de med TF får prata!" gastar de - på ANDRAS konton. Snacka om arrogans. Och så berättar ett antal kvinnor med TF om hur de blivit skadade av sadistiska BDSM-män, både fysiskt och psykiskt. De berättar ingående om de fruktansvärda upplevelser de fått utstå under lång tid, vilket naturligtvis är jobbigt och utlämnande för många att prata öppet om. Responsen? "Fast om det inte var bra var det inte BDSM!" Utan minsta skam i kroppen viftar de undan kvinnorna som blivit offer för män som tänder på att slå och förnedra kvinnor. Visar noll empati. Osynliggör och låtsas att kvinnorna som utnyttjats och skadats inte finns. Och detta är från samma människor som kan predika i timmar om hur respektfulla, hänsynstagande och inkännande alla BDSM-utövare är. Inte konstigt att så många kvinnor lider både psykiskt och fysiskt av sviterna av sadistiskt våldsamt BDSM-sex om det är så här hänsyn och respekt definieras inom "communityt" (som om BDSM inte kan ske utan ett "community"? LOL) Nej, fy fan. Jobba mer på er empati och mindre på att gnälla över att ni inte har laglig rätt att trakassera folk som är ointresserade med alla intima detaljer ur era privatliv.

@ladydahmers skriver på sin blogg om ett ämne som jag tycker belyser så bra hur patriarkatet och mäns överordning fungerar i praktiken: Hur män kontrollerar kvinnokroppen och därmed kvinnors livsutrymme. Fick en fråga under ett annat inlägg om vilka rättigheter män har som inte kvinnor har och detta är ett av svaren: Rätten till sin egen kropp. Tror iofs inte personen frågade av uppriktig undran utan för att tala om för mig att jag är löjlig och borde vara tacksam. Men här har du svaret du som undrade.I LD:s kommentarsfält berättar kvinna efter kvinna om män som försöker kontrollera deras kroppar. En hotar med att lämna sin fru om hon får taxöron efter att hon ammat deras barn. En annan säger att bristningar på kvinnor är det värsta han vet - till sin fru med bristningar. En annan säger till kvinnan han lever med att visst får hon ha håriga armhålor men då får hon ta konsekvenserna: Han tänker inte ligga med henne mer. En fjärde har skambelagt sin fru så mycket för att hon blivit tjock att hon inte känner sig bekväm i sitt eget hem längre. Hon undviker att göra aktiviteter där han kan se henne avklädd, som att klippa gräset utan tröja. Det är såklart inte första gången jag ser och hör kvinnor berätta om hur män på olika sätt försöker kontrollera sina fruars/flickvänners/sambos kroppar. Hela samhället genomsyras ju av mäns behov av att kontrollera kvinnokroppen. Såklart att det följer med innanför hemmets tröskel. Och för de som anser att det är jämställt mellan könen i Sverige pga våra jämställda lagar - här har ni ett exempel på något lagen inte kommer åt men som krymper kvinnors livsutrymme och får dem att foga sig, ta mindre plats och ställa färre krav. Och det är allvarliga grejer. Svep, finns 2 bilder.

Den ständiga frågan: När tänker kvinnorna lösa problemen män har skapat? Männen själva hinner inte för de har fullt upp med att klaga på kvinnor som inte tar ansvar för deras egna påhitt.

Mansfeministen hejar på! 👊🏻👊🏻👊🏻

När män ska förklara att man inte alls blivit nedlåtande behandlad av män del 783 426 279. "Nej nej, nu har du missförstått med din virriga lilla kvinnohjärna *ler åt de små kvinnorna som försöker tänka på egen hand, gulligt ändå!* Nu ska jag berätta hur det ligger till så du slipper bry ditt söta lilla huvud mer. När vi män säger att kvinnor behöver uppmuntras att inte vara svaga så menar vi att patriarkatet ska försvagas såklart! Att ni inte förstår det, logiken är ju glasklar! Ja, ni är ju för roliga ni kvinnor hehe Det är ju därför vi berömmer er, för ibland lyckas ni mot alla odds att inte krossas under patriarkatets tyngd. Klart ni ska ha en klapp på huvudet då! Vilken girlpower, way to go, kvinnor kan heja heja 👊💪💄" Närå, inte ett dugg nedlåtande. Till alla män som läser: Ni behöver inte uppmuntra oss på nåt jävla vis. Det enda ni behöver göra är att se oss som jämlikar. Det är allt. Tack på förhand. Svep, finns 3 bilder.
P.S. Har äntligen tagit reda på hur man print screenar med mobilen, tog bara ett år 😉

Och så fastnade jag också. Började titta på Game of Thrones redan i vintras men jag var inte på rätt humör då. Sen började maken titta och har tjatat på mig sen dess att vi ska se tillsammans. Häromdagen gav jag med mig och nu är jag fast som sagt. Är bara på början av andra säsongen så jag har massor kvar 😍 Vad tycker ni, bra eller hängpung?

Snapshat vet precis vad jag behöver minsann! 👍😂

Most Popular Instagram Hashtags