[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

sofiawistam sofiawistam

3877 posts   104311 followers   176 followings

sofiawistam  Programledare i tv, radio och podd. Föreläsare, moderator, mamma och ja-sägare. Dessutom nybörjare på massor av saker.

http://adlibr.is/wow

Hoppas ni haft en härlig midsommar! Med god mat och dans kring stång i härliga vänners sällskap! Nu finns ett nytt poddavsnitt att varva ner med. Vad hände egentligen på Läckberg och Simons bröllopsfest? Sofia måste bikta sig. Går det att yoga med en öl i handen? Är Snapchat egentligen bara en egotripp? Kid tipsar om den nya appen Holo! Pernilla har en överraskning till Sofia. Dessutom pratas det om kollegors knasiga toalettrutiner? Tack till vår sponsor som ger nyttiga, goda matalternativ @picadeli Du plockar ihop din drömsallad. @pernillawahlgren #wahlgrenochwistam #wow

Tjuvjakt i Sommarkrysset! Ligger nerbäddad i feber. Men dansar med armarna! Älskart! @tjuvjakt @kideriksson

Godmorgon! #midsommardagen

Här är det fest! #hosbysell #korvdans #midsommar

Midsommar-Gandalf!

Feberfrossa. Sitter och "hoppar groda" bredvid stången.

Midsommardans....

Lyxig skärgårdslunch hos @lottiebysell och @byggarebabsan

Its a wrap! Nu är det sommarlov. Så välbehövligt. Men jag vet att jag kommer sakna alla i teamet väldigt snart. Och längta till att inspelningarna drar igång i augusti igen. Vill ni ansöka till programmet kan ni göra det genom att skicka er historia till hjalp@nordiskfilmtv.com. Vi kommer att fortsätta försöka hjälpa så länge vi kan och får.

❤️❤️❤️

Tjohoooo! Nu kör vi! Trött som f-n. Men det är sista arbetsdagen innan semestern. In i kaklet nu!

Most Popular Instagram Hashtags