soderstromfredrik soderstromfredrik

695 posts   3,760 followers   199 followings

Fredrik Söderström 

Höll krampaktigt om @bergkvistaugust när han på Dalälven fick chansen att plåga morbror på vattenskoter. Men gick bättre än väntat, häftigt!

Turist på hemmaplan. Glass och utsikt över Siljan. Vackert!

Härlig semester, med min kära bror, Linn och barnen. Snart på väg hemåt, nu väntar några dagar i Leksand, därefter Norge och Hamar. Underbara kvällar, efter sol, bad och vin, då kommer mina funderingar. Vem ska spela med vem? Hur ska vi spela? Vem ska styra PP? Hur ska vi träna? Vilka ska spela PK? Det bästa med sommaren är att det snart blir hockey, igen. Grymt laddad och med Storhamar ska vi vara redo. Alla vill slå oss, vi ska uppleva CHL och vi ska försvara bøtta, snart kör vi!

Röd näsa, bröst och rygg. Men det kan jag leva med. Härlig semester i Spanien. Med barn i poolen, på terassen, i lägenheten, på restaurangen och all övrig tid är utmaningen nästan i klass med dåtidens resor till Magaluf. Men då levde vi rövare på nätterna och sov på dagarna. Nu är det tvärtom, underbart!

Aldrig hatt. Inte en chans. Kommer aldrig någonsin att sätta på mig en hatt. Men visst, man kan ju ändra sig. Krävdes en norrman, Trond Magnussen, men nu kör jag hatt. Åtminstone i natt🕵️‍♂️

Härligt med semester. Ännu trevligare tillsammans med människor man tycker om. Med två barn på resan är det inget spa, ingen spansk pilgrimsvandring, inga paraplydrinkar. Men mer yoghurt än solkräm på kroppen, juice i skorna och mosad banan i håret. Två miljoner hopp i poolen, finns-i-sjön och mutor i klass med vilken korrumperad skurkstatspresident som helst. Men även Rioja, god mat och bra böcker. För en 41-årig ensamstående hockeytränare är det en bra påminnelse om vad livet också kan handla om. Hur som helst, underbart med semester!

Vi är redo för en ännu en kväll i baren! Tröttare gäster idag, gissar jag. Får äran att jobba tillsammans med nya supertränaren i Skövde IK. Kom och köp🍺🍷🍸

Ännu en gång Latitud 57 för mig. Åttonde gången, bakom baren. Härligt att träffa alla gamla vänner och ovänner, bekanta och obekanta. Ett år går fort. Hade sex fina år här, fint att få komma tillbaka för en helg, så många människor som kommer fram och vill prata. Oskarshamn har en särskild plats i mitt hjärta.

Underbart att få komma hem och umgås med familjen. Föräldrar, syskon, ungar, svågrar, svägerska, syskonbarnens ligg och annat löst folk. Krävs långbord, men det är underbart. Tacksam som har en familj som alltid ställer upp och bjuder till, trots att jag lever mitt liv lite annorlunda. Tack❤️

Det här är semester. En liten cykeltur förbi syrran med familj, ett glas vin och en vacker kväll. Men viss koppling till hockeyn trots ledighet, mellan träden syns huset där Mats Waltin numera bor. Komiskt. Här har allt och alla hockeykoppling.

Så här såg det tydligen ut på förra helgens bröllop, sen natt. Skäms inte, men aningen obekväm. Påminner lite om när Ole Bramserud går loss på den där grisfesten, i Sällskapsresan. Hur som helst, lite inspiration till kvällen, den här dagen är nog vår 17 maj. Som svensk norrman önskar jag er alla en trevlig midsommar!

En fantastisk dag, ett vackert bröllop och en episk fest! Tack till alla härliga människor jag fick möta, festa, skratta och dansa tillsammans med.
Linn❤️Johan
#linnjohanwedding

Most Popular Instagram Hashtags