socialsuicidebomber socialsuicidebomber

430 posts   24,216 followers   1,038 followings

Paradise Mikko  Vaivaannuttavia sosiaalisia tilanteita

Nyt haastetaan snadisti sun mielikuvitusta. Et pystytsä kuvittelee millasen teema-konsertin mä (en tietenkään yksin, mut tykkään puhua kaikista kymmenistä ihmisistä jotka tän mahdollistaa ensimmäisessä persoonassa, että itse vaikutan mahtavammalta) pystyn kaikkien syys-kliseiden ympärille järkkäämään. Pystytsä kuulee mielessäs ne kappaleet, jotka tässä puolessa vuodessa ehtii tulla ulos? Näetkö ittes siel sateessa hakkaamassa suljettuja ovia, vai siel inessä, lämpimässä katsomossa, jonne lippuja saa maanantaina klo 09 Tiketistä ja Lippupisteestä?

Nyt koetellaan vähän sun uskoo. Et pystytsä luottaa, että vaikka ei oo uutta levyy tulossa, joka salee ois muutenki kaikkien musiikkialan onnistumisputkia koskevien tilastoiden mukaan ihan susi, niin silti tää tulee olee jotain erilaista ja näkemisenarvosta. Vaikkei julisteessa ookaan monistettu mua sinfoniaorkesteriks tai muuta jykevää, kun tällä kertaa me ei haluta paljastaa mitä ne erikoisjutut on. Mut kyl niit on. Uskotsä? Uskotsä tarpeeks, et käyt ostaa lipun ma klo 09 @tiketti.fi tai @lippu.fi ?

Nyt testataan sun pitkäjänteisyyttä. Että pystytsä näkee jo kesän yli sinne masennukseen, ku oot lopettanu jo kesken sun alottaman full-combat-spinningin ja linnut paskoo sun tuulilasiin matkalla Tunisiaan. Kesällä jatkuu meillä vielä tuo albumirundi, mutta sitten menee kiska lähinnä kiinni, kun syksyllä on enää tämä yksi keikka. Se ei olekaan ihan perusveto, vain elämys ja nyt testataan, kuten sanottu, pystytsä näkee sinne asti ja poistaa liput Tiketistä tai Lippupisteestä ma klo 09. 📷: @mariamoulud / @imagelehti

Aitäh Tallinn!

No kun ei sitä Poikaa päässy tänäkään vuonna saunottamaan, niin nostettiin sitten Kanada-maljakon ja Stanley Cupin jatkeeks tota Pantteria kohti taivasta. Onnea @karhubasket , huikee peli, huikeet bileet!

Helsinki 10.-12.5.2018 📸: @tiianyholm

Ennen ku keksittiin alkaa räppäämään, kokeiltiin muita harrastuksia, joista kannattavin oli varmastikin parhaimmillaan 1000 markkaa viikossa tuottanut kiljubusiness. Firman nimi oli Sahtilabra ja meillä oli jopa nettisivut jossa esiteltiin meidän tuotteita. Salaista reseptiä voin sen verran paljastaa, että normaaliin vesikiljuun heitettiin viikoks kotiviinikirkasteet ja sen jälkeen päälle aina brändin mukaan eri makusta mehukattitiivistettä. Kuvan nuoret yrittäjät tänä viikonloppuna ahkerasti Helsingissä keikalla, mulla kolme iltaa Tavastialla ja Heikillä lauantaina The Circus. Säkään et jaksais kiljua, jos sä et jois Sahtilabran kiljua!

Kiertueelta tarttu mukaan kovennettu mies-oksu-flunssa. En jaksa, pillu kulli paska jne. #suuteleminenkielletty

Nimmari sun sukkaan, vaik en näytäkään salkkarilt...

Poikani Tapani täytti tänään 18 miljoonaa. Fyysisten ja muiden digipalveluiden kanssa yhteenlaskettuna se tarkoittaa platinahäitä. Se on hullua kuinka nopeasti streamit vierivätkään, vaikka albumi edelleen virallisen listan top 3 ja Jätti sekä Spotifyn, että airplayn top kympissä. Vallan mainiota. #ripavicii

Vuonna 2008 olin Asan kanssa keikalla Oulusa kun Kärpät veivät mestaruuden ja olihan se huikiaa kateltavaa kun puoli Suomea ajoi autoilla ympäri Polliissia ja tööttäsi läpi yön. Nyt heti perään 2018 ollaan Teflonien kanssa samoilla tonteilla ja tänään on taas peto irti. Kuva ei liity sinänsä, eikä aasit siltoja tarvitse, mutta tulkaa ihmeessä kesällä Viroon, se on kaunis kesäkaupunki niinku kaikki muutkin suomensukuiset kyläpahaset.

Pori 14.4. 📸: @pinja_a

Most Popular Instagram Hashtags