socialsuicidebomber socialsuicidebomber

500 posts   41,777 followers   1,096 followings

Paradise Mikko  Vaivaannuttavia sosiaalisia tilanteita

R.I.P. Nuoren ihmisen elämän päättyminen on aina traagista. Mutta kun linkkejä ihmiseen on Maltsu ja rap-musiikki, se tuntuu läheisemmältä, vaikkei meillä kovin läheinen suhde Aten kanssa ollutkaan. Kyseessä oli kuitenkin yksi niitä nuoremman sukupolven lahjakkuuksia, joiden kypsymistä odottelin omissa varjoissani, jotta voisin tarjota nykyisellään käytössäni olevia resursseja heidän uransa edistämiseen. Artisteja on monenlaisia, eikä Suomen kokoisessa maassa ole kovin monen mahdollista tulla ammattilaisiksi, eikä se olekaan musiikin tekemiselle aina se hedelmällisin päämäärä. Kuitenkin selvää on, että artistina oleminen on yhdistelmä monenlaisia ominaisuuksia, eikä pelkkä lahjakkuus yhdellä osa-alueella takaa menestystä. Tätä tarkoitan kypsymisellä. Monesti lahjakkaimmat ovat usein samalla lahjattomimpia jossain toisessa asiassa, joka liittyy toimintaan jota he kuitenkin rakastavat. Enkä viittaa nyt suoraan tai ainakaan mitenkään erityisesti Atteen, vaikka jostain syystä nostankin asian juuri tässä postauksessa esiin. Tarkoitan yhtä lailla Amy Winehousea, Kurt Cobainia tai vaikka itseäni, koska tiedän ja tunnen, ettei mikään koulu valmista siihen sosiaaliseen muutokseen joka kohtaa artistia menestyksen sattuessa kohdalle. Tunnen sen verran huonoa omaatuntoa joidenkin artistien liiallisesta "auttamisesta" liian varhaisessa vaiheessa, joten olen nykyisin erityisen herkkä sen suhteen, millä tolalla kypsyys on nimenomaan sen musiikillisen lahjakkuuden ohella. Onko artisti valmis kantamaan seuraukset omasta lahjakkuudestaan? Tämän tyyppistä tarkkailua oli myös kohtaaminen, jossa tuolloin vasta lähinnä ES-Jonne-memestä tunnistamani, ystäväni Jii-Peen serkun pojan Jeren kanssa räppiä Maski-nimellä tehneen artistin kuva tuli vastaan facebookissa. Kyseessä oli valvontakamerasta rajattu otos ja alla Spice1 nimisen räppärin Suomen keikan järkännen Joron vihainen viesti, jossa kyseistä henkilöä etsittiin, koska hän oli napannut illan pääesiintyjän sinänsä arvoltaan mitättömän kaulakorun kaulasta. Soitin Jorolle ja sovin, että lähden Maltsuun hakemaan korun takasin ja syyllinen välttyisi seurauksilta....

Viimeinen vuodenaika eli Kesä on kesällä. Mutta koska kesällä keikkojen teema on usein muutenkin "kesä", niin turhaan me sitä Kesää missään juhlasalissa vietetään, vaan tuodaan mielummin koko karavaani festivaaleille. Näillä ja vain näillä keikoilla siis mukana orkesteri ja muut Neljä vuodenaikaa - spesiaali härpättimet, joista ei vielä sen enempää. Toivottavasti pääset Jonnekin mukaan jonnekin.

Pyhimys: Neljä vuodenaikaa - Kesä

20.6.2019 RMJ, Rauma

6.7.2019 Ruisrock, Turku

12.7.2019 Tikkurila Festivaali, Vantaa

20.7.2019 Weekend Festival, Helsinki

27.7.2019 Työväen musiikkitapahtuma, Valkeakoski

2.8.2019 Satama Open Air, Kemi

3.8.2019 Solar Sound Festival, Seinäjoki

9.8.2019 Myöhempänä ajankohtana ilmenevä tapaus!

10.8.2019 Simerock, Rovaniemi

10.8.2019 Aura Fest, Turku

16.8.2019 Blockfest, Tampere

Ja sit sen jälkee Thaimaa #moonajamikkomaailmalla

Kärpänen helmikuussa

Koska olen yksin matkassa, niin ei ollut ketään nappaamassa kuvaa todisteeksi. Nokkelana poikana onnistuin kuitenkin suuntaamaan kameran itse itseäni kohti, ja toimin tässä valokuvassa SEKÄ kuvaajana, että valokuvamallina. Kuuba on uskomaton maa.

2019. Eka! Selvisin! Uutta musaa, uusia keikkoja, uusia ideoita, parempi jäbä, parempi fiilis! Onnea! Kiitos! Moikka, nyt lomalle!

Skibidi-skimbaamaan, en skikidi-skimboi jalkaan paa, suoraan ba-ba-ba-baariin, se on HARMAA RINNE. Klo 00.

Tähän päättyi Vain Elämää kausi 9. Mun mielestä paras kausi, eniten koska parhaat @evelinavirallinen @lauriylonenofficial @anne_mattila @ellinooramusiikki @kaihonkaravaaniofficial ja PEPE!!!! Myös koska Arja ja Carita, Leri ja BÄNDI ja se iso iso jengi joka seuras telkkarista, ruutu+:sta, spotifysta, ig:stä ja lopulta tänään Hartsulla. Nyt voin hyvillä mielin luopua VE-etuliitteestä ja alkaa havittelee tilalle jotain muuta ❤ pic: @juliuskonttinen

Toivoisimme, että Emma Gaalassa 2019 esiintyvät artistit jakaisivat oheista kuvaa omissa somekanavissaan Emman lipunmyyntiin ohjaavalla viestillä. Alla muutama esimerkkiviesti, niitä  on toki luonnollista ja suotavaa muokata itselle parhaiten istuvaksi: ”Hei! Tiesitkö, että Emma Gaala on ihan kohta ja mäkin siinnyn siellä? Kannattaa tulla kokemaan Emma fiilikset paikan päälle, eli käy nappaamassa liput ticketmaster.fi/emmagaala ja nähdään gaalassa!” ”Moikka! Alkuvuoden kovimmat bileet on helmikuun alussa Hartwall Arenalla ja niitä sun ei todellakaan kannata missata! Osta nyt liput itselle ja frendeille ticketmaster.fi/emmagaala ja tuu mukaan bailaamaan!” ”Moi! Laita kalenteriin ylös Emma Gaala lauantaina 2.2. ja hanki liputticketmaster.fi/emmagaala. Myös me esiinnytään siellä ja toivottavasti just sä oot mukana!” T. Emma

Hot 9 of 2018. Seuraajamäärä tuplaantunu, joten liketkin painottuu post-VE aikakaudelle.
1. Mikon päivä. Tää oli semmonen, et oli erityisempi sillon ku tuli ulos, kuin siellä leirillä. Kreisi määrä biisejä nous listoille, enkä oikeen vieläkään tajuu sitä. Hyvä tracksuitti by @sasukauppi
2. Minä Paapan mökillä jokunen aika sitten. Ens vuonna sit mun onnenluku 38, pitää keksii jotain spessuu siiheksi.
3. Vain Trolli Elämää. Thatcher-efekti tuttu mm. Paranoid-promokuvasta. Kaikki nää VE-kuvat huikee @padesign
4. Paha pukki. Hyvin se pikkujoulubiisi porskuttelee, kuva @shamu339 ja erityiskiitos Pämppää-piposta @tuomayne
5. Ne jotka oli mestoilla, tuntee sen varmasti vieläkin varpaillaan. Tää oli eka kerta ku olin sillee, et täst voi tulla iso vuosi, ku 3000 ihmistä tuli kattoo keikkaa yli -10 asteen pakkasessa. Vähän tulee tipidi silmään, ku muistelen tätä.
6. Pepen päivä. Ai niin, mun piti laittaa noista VE-biiseistä koottu Mies & Tunteet EP pihalle (lähinnä, että biisejä voi kuunnella järkässä, eikä ne katoo sinne sinkkujen joukkoon). Tää on sen kansikuva.
7. Even päivä. Tää oli sika kuuma ja hieno päivä.
8. Taas yks Maltsu-arkistokuva päässy kärkeen. Tästä kiitos @anniiina_ :lle
9. Kikattavat kakkiaiset Emma-pressissä. Täs nyt alkaa vähän niinku loma, tai ei niin vähääkään, vaan loma, oikee loma, ja vasta Emma-gaalasta alkaa sit uus vuos. Lähden Kuubaan, moikka ja kiitos tästä buleimmasta vuodesta.

Ost sika säkis! Ost nopee, saat halpuutuksel! Oo aikane lintu! Meenny Tikettii! Meenny heti! Ei sitä viäl tiä mitä siäl on, mut kyl se kerrotaan si! Sit kö se kerrotaa, sit on hinnat noussu! Uskokaa mua! Viisaat on nopeet! Nopeet on viisaat! Joulu käytännös ohi jo, kohti kevät eiks ni!

Matti Nykäsen opissa #tbt

Most Popular Instagram Hashtags