snwbeautyherbs14 snwbeautyherbs14

13 posts   22 followers   41 followings

SnW Beauty Herbs Sdn Bhd  👸Leave a little sparkle with your beauty👠 💉AzieyMax 4 💊ReenMax 4 Collagen 💄Reenzy Face ☝Whatsapp only : +6011-2939 1083

👍😎

muka bila pakai bedak tak nampak tompok2 mcm pakai bedak dah.. rata je.. kadang2 tak payah apply bedak.. pakai je krim siang.. touch up lipstik n maskara skit.. settle.. wahhhh.. #reenzyface #customerreenzyface #feedbackReenzyFace

feedback customer Reenzy Face setelah 5 hari pakai.. jeragat teruk dimuka dah nampak mcm nipis skit katanya.. Alhamdulillah.. pkai habis satu set kita tengok.. nti blh bg feedback lg.. hehe.. #reenzyface #customerreenzyface #feedbackReenzyFace

#Repost @ereenzawawi_ with @repostapp
・・・
detail feedback from cust.. Alhamdulillah`.. belum cuba belum tahu.. tak berani cuba rugi 😎

#Repost @ereenzawawi_ with @repostapp
・・・
malas nk cakap banyak2.. cuma nk gempar gempurkn suatu fenomena ni.. fenomena yang tak pernah asing lagi bagi akak2 dan adik2 yang cintakan kecantikan dan kemulusan wajah.. hehe.. Reenzy Face dalam muka yang baharu.. diperbaharui dan diperkaya dengan pati buah-buahan.. dijamin halal dan mendapat kelulusan kkm dan dibawah naungan satu syarikat SnW Beauty Herbs sdn bhd, sebuah syarikat yang berdaftar yang berada di Kg.Saring, Pasir Puteh, Kelantan.. product ni dah diperkenalkan sejak 2014 dan terdapat banyak testimoni yang majoritinya positif.. dijamin bersih, dijamin tidak menggelupaskan kulit, dijamin tidak panas, dijamin tidak menghaluskan kulit dan yang paling penting dijamin buatan malaysia.. saya sendiri consume dan menjadi testimoni pertama yang berjaya sejak 2014 dan Alhamdulillah sehingga kini menjadi pengguna yang setia oleh kerana benefit yang bagus sejak pemakaian product ni.. haa adik2, kakak2.. jika berminat pm la.. klau masih ragu2.. boleh terus ke Fb atau Instagram ( : SnW Beauty Herbs Sdn Bhd ) kot2 nak usha testimoni2 dari kami.. tq😉

the ingredients (Reenzy Face) :
1. Soap - Collagen, Vit. E, Vit. C and Sugar Mint.. 2. Toner - Mineral Acid, Aha, Collagen, Fruits essence and perfume.. 3. Day Cream - Honey Bees Wax, Diamond Powder , Argan Oil and SPF 50+..
4. Night Cream - Turmeric's extract, Argan oil, Vit. E, Diamond Powder and Green Vegetables Powder with rust..

STOKIS dan PENGEDAR di perlukan..

Most Popular Instagram Hashtags