[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

sndlipstick_serikembangan sndlipstick_serikembangan

38 posts   114 followers   62 followings

sndlipstick_serikembangan  AGENT Seri_Kembangan.. ⓢⓝⓓlipstick💄💄💄💄💄 📲01122009535 #agentselangor

💋💋SNDLIPSTICK MOISTURING MATTE LIP CREAM SEMUA PILIHAN COLOR CANTIK GILER!! 💋💋
.
💄Harga Berbaloi - RM49 each!! Warna & Kualiti setaraf antarabangsa yg harga beratus tp yg ni hanya RM49 shja. Comfirm tak nyesal beli ulosss .
.
💄Material Ringan - rasa & tekstur ringan macam tak pakai lipstick. Tak melekit, tak berminyak & plumping your lips!
.
💄Wudhu' Friendly - walaupun tahan lama tp senang nak hilangkan. Pakai tisu basah - terus bleh tanggal. Tak perlu gosok kuat-kuat sampai luka atau pedih bibir!
.
💄Tahan Lama - Bila Pakai boleh tahan lama sehingga 8 jam!! Tak perlu nak calit berulang kali.
.
💄Tak Mengeringkan Bibir. Selalunya Matte Liquid Lipstick buat bibir kering. SND LIPSTICK ini diperkayakan dgn COLLAGEN yg akan elakkan bibir kering serta mengelupas.
.
💄Warna Cantik & Menarik - colour memang in & trendy. Kulit cerah boleh, kulit tak berapa cerah pun boleh pakai!
.
💄Mendapat Kelulusan KKM- SNDLIPSTICK mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia dan LULUS Clinically selamat digunakan & tidak mengandungi bahan bahaya utk bibir 💋
.
💄BEBAS BAHAN KIMIA. Paling penting SNDLIPSTICK tidak mengandungi plumbum yg boleh menghitamkan bibir ulosss! Nak lipstick murah tp hati2 uloss 😂
.
.
RAMAI YG TERTUNGGU2 SND LIPSTICK dgn
3 warna yang GOJESS utk semua warna kulit👉🏼 💋HONEYBEE
💋HONEYLATTE 💋HONEYBERRY .
.
🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴
.

Semua color mmg sgt2 HOT SELLING!! Nk tgk warna2 yg cun ohsem giler 👉🏼👉🏼👉🏼Checkout IG OFFICIAL >> .
.
========
NAK RESPOND LEBIH SEGERA?
========
.
klik jer link kat bawah ni, cecepat whatsapp sis. .
http://www.wasap.my/01122009535
http://www.wasap.my/01122009535
http://www.wasap.my/01122009535

#sitinordiana
@sitinordiana
#nanarayyanhijabs
@sndfansfanatik

Selamat pagi Kesayangan semua...... diantara honeybee dan haneylatte yang mana mnjadi pilihan menghiasi bibir manis anda hari ini...💋💋💋💋💋😉 #Repost @sndlipstick (@get_repost)
・・・
Mix color flvr and make your lips more GOJESS💋
💄HONEYBEE ➕💄HONEYLATTE
.
Material RINGAN, TEXTURE lembut, WARNA Flavour pun cantik & bole MIX and MATCH➕ siap ada PELEMBAP tawww. Sekali calit sure jatuh cinta💋
.
💰Price: RM49 excluded postage . 💄@sndlipstick_serikembangan +60 11-2200 9535

#sndlipstick #sitinordiana
#lipmatte  #honeylatte #honeybee #produkviral #sitinordianafc #malaysia #cekelatsemanishoney #diasemanishoney #gincugincu #lipstick #lipstickmurah #lipstickmalaysia #sayajual

Tq...dear Emy...Always support!!
Credit to @emyshazleenrodzman : Hai Assalamualaikum semua ! 🤗 Siapa belum dapatkan #SNDLipstick ? 💋💄 Alhamdulillah , semalam emy baru je dapatkan #SNDLipstick dekat agent yang berdekatan hehe 💜🌸🎉💃🏼 Emy COD #HoneyBee dengan agent kak @syeera_syira ✨ and #HoneyLatte dengan agent @sndlipstick_serikembangan kak maria . Ada freegift mirror keychain 💕
Inshaa Allah , #HoneyBerry coming soon 😅 Lari budget ciked 😂
Btw Emy dah try pakai #SNDLipstick #HoneyBee and #HoneyLatte tau ! 😻✨💄🎉 Omg ! Emy bagi 5 star lah hehe 🌟 Mmg rugi lah kalau tak cuba 😘 Kumpul duit k ✨🙈 Srsly , Rasa tak melekit langsung ✅ Pastu bau cam aiskrim ! Best bau dia 😅✅ Bibir lembap je bila pakai #SNDLipstick 💋🌸💕 love it ah 🌹😘💖 Tq so much kak ma and kak syira 💜
P/s : Ini lah hasil photoshoot guna bakgroynd kertas lukisan 😂🙈 hasil editing 😂😘
@sitinordiana @sitinordianafc @sndlipstick
#sitinordiana #sitinordianafc #teamsitinordiana #sndlipstick #honeybee #honeylatte #honeyberry #loveitsomuch

Alhamdulillah... #sndlipstick💄💄dan #chedafaudation Dh tiba ke pemilik nya... tq dear @siti_indira_naweol.. Terima kasih kerana selalu support @sitinordiana ..💋💋 Teruskan Sokongan tanpa jemu ye..
*thanks with love😘😘😘

Sempena Merdeka raya sale... @sndlipstick memberi potongan istimewa.. - Jangan lepaskan peluang untuk GRAB SNDLIPSTICK💋
.
PROMO MERDEKA RAYA SALE dah bermula🎉🎉🎉🎉
.
💰1pcs >RM46(exclude postage)
💰2pcs >RM92 +RM5 postage + freegift
💰3pcs >RM139 + include postage + freegift .
Warna flavor pun cantik dan menawan💋
.
💄Honeylatte
💄Honeybee
💄Honeyberry
.
Boleh dapatkan nya melalui COD (the mines) atau
.
Postage seluruh MALAYSIA 🇲🇾 💄@sndlipstick_serikembangan (+60 11-2200 9535)

@Regrann from @sndlipstick - PROMO MERDEKA RAYA SALE dah bermula🎉🎉🎉🎉
.
Jangan lepaskan peluang untuk GRAB SNDLIPSTICK💋
.
💰1pcs >RM46(exclude postage)
💰2pcs >RM92 +RM5 postage + freegift
💰3pcs >RM139 + include postage + freegift
.
Warna flavor pun cantik dan menawan💋
.
💄Honeylatte
💄Honeybee
💄Honeyberry
.
Boleh dapatkan dari HQ (whatsapp : +6017 3135114) dan semua authorized agent kami di Malaysia,Singapore & Brunei ‼️
.
MALAYSIA 🇲🇾
💄@sndlipstickjohor (+6017-7755746)
💄@izzanazura ( +6013-2360747)
💄@sndlipstickputrajaya ( +6013-5674965)
💄@pengantinmusimsalju_ (+6017-9773382)
💄@by_mamaadam (+6010-3713170)
💄@aziemyname (+6012-3489725)
💄@lingaihwa_sndlipsticksabah ( +6013-8930908)
💄@anika.beauty (+6019-3953020)
💄@sndlipstick.kl.n9 (+6012-3561412)
💄@elyssazreen ( +6011-33345816)
💄@maigads_mye_razak . (+6012-2968846)
💄@sndlipstick_n.9 . (+6019-4604069)
💄@sndlipstick_ganu .( +6014-8294790)
💄@ida_famz (+6013-2967556)
💄@maira.kl (+6012-6421640)
💄@nanarayyanhijabs_sndlipstickjb ( +60 16-715 5746)
💄@rosmawati.othman (+60 12-636 6227)
💄@sndlipstick_serikembangan (+60 11-2200 9535)
💄@sndlipstick_syeera (+6017-7828185) .
💄@noorazlizasulaiman (+6017-433 1911)
💄@ielajalil (+60 19-281 0035)
💄 @sndlipstick_sarawak_ (+6014-604 0915)
💄@sndlipstick_10 (+6011-14801977)
💄@sndlipstickkedah ( +6017-509 7267)
💄@wan_nursaadah ( +6012-369 2583)
💄@sndlipstick_terengganu (+6017-605 2330)
💄@intan.diana.latif (+6017-546 8746)
.
SINGAPORE🇸🇬
💄@thesweetattic (+6597943947)
.
BRUNEI 🇧🇳 .
💄@naindah_bisai ( +673 867 3006)
.
AGENT WANTED‼️‼️
for details just whtsapp 📲+6010 8919520
#sndlipstick #sitinordiana
#lipmatte #honeylatte #honeybee #produkviral #sitinordianafc #malaysia #cekelatsemanishoney #diasemanishoney #gincugincu #merdeksale #lipstick #lipstickmurah #lipstickmalaysia#qiffsya - #regrann

@Regrann from @sndlipstick - PROMO MERDEKA RAYA SALE dah bermula🎉🎉🎉🎉
.
Jangan lepaskan peluang untuk GRAB SNDLIPSTICK💋
.
💰1pcs >RM46(exclude postage)
💰2pcs >RM92 +RM5 postage + freegift
💰3pcs >RM139 + include postage + freegift
.
Warna flavor pun cantik dan menawan💋
.
💄Honeylatte
💄Honeybee
💄Honeyberry
.
Boleh dapatkan dari HQ (whatsapp : +6017 3135114) dan semua authorized agent kami di Malaysia,Singapore & Brunei ‼️
.
MALAYSIA 🇲🇾
💄@sndlipstickjohor (+6017-7755746)
💄@izzanazura ( +6013-2360747)
💄@sndlipstickputrajaya ( +6013-5674965)
💄@pengantinmusimsalju_ (+6017-9773382)
💄@by_mamaadam (+6010-3713170)
💄@aziemyname (+6012-3489725)
💄@lingaihwa_sndlipsticksabah ( +6013-8930908)
💄@anika.beauty (+6019-3953020)
💄@sndlipstick.kl.n9 (+6012-3561412)
💄@elyssazreen ( +6011-33345816)
💄@maigads_mye_razak . (+6012-2968846)
💄@sndlipstick_n.9 . (+6019-4604069)
💄@atien_ain .( +6014-8294790)
💄@ida_famz (+6013-2967556)
💄@maira.kl (+6012-6421640)
💄@nanarayyanhijabs_sndlipstickjb ( +60 16-715 5746)
💄@rosmawati.othman (+60 12-636 6227)
💄@sndlipstick_serikembangan (+60 11-2200 9535)
💄@sndlipstick_syeera (+6017-7828185) .
💄@noorazlizasulaiman (+60 17-433 1911)
💄@ielajalil (+60 19-281 0035)
💄 @sndlipstick_sarawak_ (+60 14-604 0915)
💄@sndlipstick_10 (+6011-14801977)
💄@sndlipstickkedah ( +60 17-509 7267)
💄@wan_nursaadah ( +60 12-369 2583)
💄@sndlipstick_terengganu (+60 17-605 2330)
💄@intan.diana.latif (+6017-546 8746) .
SINGAPORE🇸🇬
💄@thesweetattic (+6597943947)
.
BRUNEI 🇧🇳 .
💄@naindah_bisai ( +673 867 3006)
.
AGENT WANTED‼️‼️
for details just whtsapp 📲+6010 8919520
#sndlipstick #sitinordiana
#lipmatte #honeylatte #honeybee #produkviral #sitinordianafc #malaysia #cekelatsemanishoney #diasemanishoney #gincugincu #merdeksale #lipstick #lipstickmurah #lipstickmalaysia#qiffsya - #regrann

@Regrann from @sndlipstick - PROMO MERDEKA RAYA SALE dah bermula🎉🎉🎉🎉
.
Jangan lepaskan peluang untuk GRAB SNDLIPSTICK💋
.
💰1pcs >RM46(exclude postage)
💰2pcs >RM92 +RM5 postage + freegift
💰3pcs >RM139 + include postage + freegift
.
Warna flavor pun cantik dan menawan💋
.
💄Honeylatte
💄Honeybee
💄Honeyberry
.
Boleh dapatkan dari HQ (whatsapp : +6017 3135114) dan semua authorized agent kami di Malaysia,Singapore & Brunei ‼️
.
MALAYSIA 🇲🇾
💄@sndlipstickjohor (+6017-7755746)
💄@izzanazura ( +6013-2360747)
💄@sndlipstickputrajaya ( +6013-5674965)
💄@pengantinmusimsalju_ (+6017-9773382)
💄@by_mamaadam (+6010-3713170)
💄@aziemyname (+6012-3489725)
💄@lingaihwa_sndlipsticksabah ( +6013-8930908)
💄@anika.beauty (+6019-3953020)
💄@sndlipstick.kl.n9 (+6012-3561412)
💄@elyssazreen ( +6011-33345816)
💄@maigads_mye_razak . (+6012-2968846)
💄@sndlipstick_n.9 . (+6019-4604069)
💄@sndlipstick_ganu .( +6014-8294790)
💄@ida_famz (+6013-2967556)
💄@maira.kl (+6012-6421640)
💄@nanarayyanhijabs_sndlipstickjb ( +60 16-715 5746)
💄@rosmawati.othman (+60 12-636 6227)
💄@sndlipstick_serikembangan (+60 11-2200 9535)
💄@sndlipstick_syeera (+6017-7828185) .
💄@noorazlizasulaiman (+60 17-433 1911)
💄@ielajalil (+60 19-281 0035)
💄 @sndlipstick_sarawak_ (+60 14-604 0915)
💄@sndlipstick_10 (+6011-14801977)
💄@sndlipstickkedah ( +60 17-509 7267)
💄@wan_nursaadah ( +60 12-369 2583)
💄@sndlipstick_terengganu (+60 17-605 2330)
💄@intan.diana.latif (+6017-546 8746)
.
.
SINGAPORE🇸🇬
💄@thesweetattic (+6597943947)
.
BRUNEI 🇧🇳 .
💄@naindah_bisai ( +673 867 3006)
.
AGENT WANTED‼️‼️
for details just whtsapp 📲+6010 8919520
#sndlipstick #sitinordiana
#lipmatte #honeylatte #honeybee #produkviral #sitinordianafc #malaysia #cekelatsemanishoney #diasemanishoney #gincugincu #merdeksale #lipstick #lipstickmurah #lipstickmalaysia #qiffsya - #regrann

Promosi merdeka raya..
@Regrann from @sndlipstick - Yeahhh!!! MERDEKA RAYA SALE dah bermula🎉🎉🎉🎉
.
💰1pcs >RM46(exclude postage)
💰2pcs >RM92 +RM5 postage + freegift
💰3pcs >RM139 + include postage + freegift
.
Warna flavor pun cantik dan menawan💋
.
💄Honeylatte
💄Honeybee
💄Honeyberry
.
Jangan lepaskan peluang untuk GRAB SNDLIPSTICK💋💋 dari HQ (whatsapp : +6017 3135114) dan semua authorized agent kami di Malaysia,Singapore & Brunei ‼️
.
MALAYSIA 🇲🇾
💄@sndlipstickjohor (+6017-7755746)
💄@izzanazura ( +6013-2360747)
💄@sndlipstickputrajaya ( +6013-5674965)
💄@pengantinmusimsalju_ (+6017-9773382)
💄@by_mamaadam (+6010-3713170)
💄@aziemyname (+6012-3489725)
💄@lingaihwa_sndlipsticksabah ( +6013-8930908)
💄@anika.beauty (+6019-3953020)
💄@sndlipstick.kl.n9 (+6012-3561412)
💄@elyssazreen ( +6011-33345816)
💄@maigads_mye_razak . (+6012-2968846)
💄@sndlipstick_n.9 . (+6019-4604069)
💄@sndlipstick_ganu .( +6014-8294790)
💄@ida_famz (+6013-2967556)
💄@maira.kl (+6012-6421640)
💄@nanarayyanhijabs_sndlipstickjb ( +60 16-715 5746)
💄@rosmawati.othman (+60 12-636 6227)
💄@sndlipstick_serikembangan (+60 11-2200 9535)
💄@sndlipstick_syeera (+6017-7828185) .
💄@noorazlizasulaiman (+60 17-433 1911)
💄@ielajalil (+60 19-281 0035)
💄 @sndlipstick_sarawak_ (+60 14-604 0915)
💄@sndlipstick_10 (+6011-14801977)
💄@sndlipstickkedah ( +60 17-509 7267)
💄@wan_nursaadah ( +60 12-369 2583)
💄@sndlipstick_terengganu (+60 17-605 2330)
.
SINGAPORE🇸🇬
💄@thesweetattic (+6597943947)
.
BRUNEI 🇧🇳 .
💄@naindah_bisai ( +673 867 3006)
.
AGENT WANTED‼️‼️
for details just whtsapp 📲+6010 8919520
#sndlipstick #sitinordiana
#lipmatte #honeylatte #honeybee #produkviral #sitinordianafc #malaysia #cekelatsemanishoney #diasemanishoney #gincugincu #merdeksale #lipstick #lipstickmurah #lipstickmalaysia#qiffsya - #regrann

Honeyberry ready stok now!!!.. jom grab.. #@Regrann from @sitinordiana - Assalamualaikum uols!!! 😍😍 .. Ni kaler terbaru dari @sndlipstick #honeyberry yg dah realease!!! Nana suka kaler ni sebab kaler nya menonjol dan xyah mekap sgt pun, calit je sikit je honeyberry ni, dah boleh kuar rumah . So korang boleh dapatkan di @sndlipstick dan agen2 berdekatan 💋💋💋🦋🦋😘😘😘 #sitinordiana
#sndlipstick #terusmencintai #nisancinta
#sndlipstickserikembangan

Warna Honeyberry yg sgt sgt cantik+!
.
Jangan terlepas!! STOCK SANGAT LIMITED 💄
.
SNDLIPSTICK Moisturising Matte Lip Cream🌹🌹
💄Honeyberry 💄
💄Honeyberry 💄
💄Honeyberry 💄
💄Honeyberry 💄
.
KELEBIHAN SNDLIPSTICK💋
💄Mengandungi collagen
💄Texture lembut & tidak merekah
💄Tidak melekit & cepat kering
💄Mesra wudhuk (senang dibersihkan)
💄Tidak menghitamkan bibir
💄Tahan sehingga 12jam
💄Bau wangi & ringan dipakai sepanjang hari
💄Bebas bahan kimia
💄Pilihan warna cantik & menarik
.
Jom cepat dapatkan SND Lipstick. Dapatkan Segera selagi stock masih ada 💋"
.
💰Price: RM49 excluded postage .

Berminat utk dapatkan SND lipstick bole whatsapp : +6011 22009535 agent 💄@sndlipstick_serikembangan

Yg mana menjadi pilihan hati... #sndlipstick

Most Popular Instagram Hashtags