sndlipstick_serikembangan sndlipstick_serikembangan

38 posts   132 followers   76 followings

sndlipstick_serikembangan  AGENT Seri_Kembangan.. โ“ขโ“โ““lipstick๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„ www.wasap.my/601111577558 #agentselangor

๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹SNDLIPSTICK MOISTURING MATTE LIP CREAM SEMUA PILIHAN COLOR CANTIK GILER!! ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
.
๐Ÿ’„Harga Berbaloi - RM49 each!! Warna & Kualiti setaraf antarabangsa yg harga beratus tp yg ni hanya RM49 shja. Comfirm tak nyesal beli ulosss .
.
๐Ÿ’„Material Ringan - rasa & tekstur ringan macam tak pakai lipstick. Tak melekit, tak berminyak & plumping your lips!
.
๐Ÿ’„Wudhu' Friendly - walaupun tahan lama tp senang nak hilangkan. Pakai tisu basah - terus bleh tanggal. Tak perlu gosok kuat-kuat sampai luka atau pedih bibir!
.
๐Ÿ’„Tahan Lama - Bila Pakai boleh tahan lama sehingga 8 jam!! Tak perlu nak calit berulang kali.
.
๐Ÿ’„Tak Mengeringkan Bibir. Selalunya Matte Liquid Lipstick buat bibir kering. SND LIPSTICK ini diperkayakan dgn COLLAGEN yg akan elakkan bibir kering serta mengelupas.
.
๐Ÿ’„Warna Cantik & Menarik - colour memang in & trendy. Kulit cerah boleh, kulit tak berapa cerah pun boleh pakai!
.
๐Ÿ’„Mendapat Kelulusan KKM- SNDLIPSTICK mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia dan LULUS Clinically selamat digunakan & tidak mengandungi bahan bahaya utk bibir ๐Ÿ’‹
.
๐Ÿ’„BEBAS BAHAN KIMIA. Paling penting SNDLIPSTICK tidak mengandungi plumbum yg boleh menghitamkan bibir ulosss! Nak lipstick murah tp hati2 uloss ๐Ÿ˜‚
.
.
RAMAI YG TERTUNGGU2 SND LIPSTICK dgn
3 warna yang GOJESS utk semua warna kulit๐Ÿ‘‰๐Ÿผ ๐Ÿ’‹HONEYBEE
๐Ÿ’‹HONEYLATTE ๐Ÿ’‹HONEYBERRY .
.
๐Ÿ”ด๐Ÿ”ด๐Ÿ”ด๐Ÿ”ด๐Ÿ”ด๐Ÿ”ด๐Ÿ”ด๐Ÿ”ด
.

Semua color mmg sgt2 HOT SELLING!! Nk tgk warna2 yg cun ohsem giler ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ๐Ÿ‘‰๐Ÿผ๐Ÿ‘‰๐ŸผCheckout IG OFFICIAL >> .
.
========
NAK RESPOND LEBIH SEGERA?
========
.
klik jer link kat bawah ni, cecepat whatsapp sis. .
http://www.wasap.my/01122009535
http://www.wasap.my/01122009535
http://www.wasap.my/01122009535

#sitinordiana
@sitinordiana
#nanarayyanhijabs
@sndfansfanatik

Selamat pagi Kesayangan semua...... diantara honeybee dan haneylatte yang mana mnjadi pilihan menghiasi bibir manis anda hari ini...๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ˜‰ #Repost @sndlipstick (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Mix color flvr and make your lips more GOJESS๐Ÿ’‹
๐Ÿ’„HONEYBEE โž•๐Ÿ’„HONEYLATTE
.
Material RINGAN, TEXTURE lembut, WARNA Flavour pun cantik & bole MIX and MATCHโž• siap ada PELEMBAP tawww. Sekali calit sure jatuh cinta๐Ÿ’‹
.
๐Ÿ’ฐPrice: RM49 excluded postage . ๐Ÿ’„@sndlipstick_serikembangan +60 11-2200 9535

#sndlipstick #sitinordiana
#lipmatteย  #honeylatte #honeybee #produkviral #sitinordianafc #malaysia #cekelatsemanishoney #diasemanishoney #gincugincu #lipstick #lipstickmurah #lipstickmalaysia #sayajual

Tq...dear Emy...Always support!!
Credit to @emyshazleenrodzman : Hai Assalamualaikum semua ! ๐Ÿค— Siapa belum dapatkan #SNDLipstick ? ๐Ÿ’‹๐Ÿ’„ Alhamdulillah , semalam emy baru je dapatkan #SNDLipstick dekat agent yang berdekatan hehe ๐Ÿ’œ๐ŸŒธ๐ŸŽ‰๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ Emy COD #HoneyBee dengan agent kak @syeera_syira โœจ and #HoneyLatte dengan agent @sndlipstick_serikembangan kak maria . Ada freegift mirror keychain ๐Ÿ’•
Inshaa Allah , #HoneyBerry coming soon ๐Ÿ˜… Lari budget ciked ๐Ÿ˜‚
Btw Emy dah try pakai #SNDLipstick #HoneyBee and #HoneyLatte tau ! ๐Ÿ˜ปโœจ๐Ÿ’„๐ŸŽ‰ Omg ! Emy bagi 5 star lah hehe ๐ŸŒŸ Mmg rugi lah kalau tak cuba ๐Ÿ˜˜ Kumpul duit k โœจ๐Ÿ™ˆ Srsly , Rasa tak melekit langsung โœ… Pastu bau cam aiskrim ! Best bau dia ๐Ÿ˜…โœ… Bibir lembap je bila pakai #SNDLipstick ๐Ÿ’‹๐ŸŒธ๐Ÿ’• love it ah ๐ŸŒน๐Ÿ˜˜๐Ÿ’– Tq so much kak ma and kak syira ๐Ÿ’œ
P/s : Ini lah hasil photoshoot guna bakgroynd kertas lukisan ๐Ÿ˜‚๐Ÿ™ˆ hasil editing ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜˜
@sitinordiana @sitinordianafc @sndlipstick
#sitinordiana #sitinordianafc #teamsitinordiana #sndlipstick #honeybee #honeylatte #honeyberry #loveitsomuch

Alhamdulillah... #sndlipstick๐Ÿ’„๐Ÿ’„dan #chedafaudation Dh tiba ke pemilik nya... tq dear @siti_indira_naweol.. Terima kasih kerana selalu support @sitinordiana ..๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ Teruskan Sokongan tanpa jemu ye..
*thanks with love๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

Sempena Merdeka raya sale... @sndlipstick memberi potongan istimewa.. - Jangan lepaskan peluang untuk GRAB SNDLIPSTICK๐Ÿ’‹
.
PROMO MERDEKA RAYA SALE dah bermula๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
๐Ÿ’ฐ1pcs >RM46(exclude postage)
๐Ÿ’ฐ2pcs >RM92 +RM5 postage + freegift
๐Ÿ’ฐ3pcs >RM139 + include postage + freegift .
Warna flavor pun cantik dan menawan๐Ÿ’‹
.
๐Ÿ’„Honeylatte
๐Ÿ’„Honeybee
๐Ÿ’„Honeyberry
.
Boleh dapatkan nya melalui COD (the mines) atau
.
Postage seluruh MALAYSIA ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ ๐Ÿ’„@sndlipstick_serikembangan (+60 11-2200 9535)

@Regrann from @sndlipstick - PROMO MERDEKA RAYA SALE dah bermula๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
Jangan lepaskan peluang untuk GRAB SNDLIPSTICK๐Ÿ’‹
.
๐Ÿ’ฐ1pcs >RM46(exclude postage)
๐Ÿ’ฐ2pcs >RM92 +RM5 postage + freegift
๐Ÿ’ฐ3pcs >RM139 + include postage + freegift
.
Warna flavor pun cantik dan menawan๐Ÿ’‹
.
๐Ÿ’„Honeylatte
๐Ÿ’„Honeybee
๐Ÿ’„Honeyberry
.
Boleh dapatkan dari HQ (whatsapp : +6017 3135114) dan semua authorized agent kami di Malaysia,Singapore & Brunei โ€ผ๏ธ
.
MALAYSIA ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
๐Ÿ’„@sndlipstickjohor (+6017-7755746)
๐Ÿ’„@izzanazura ( +6013-2360747)
๐Ÿ’„@sndlipstickputrajaya ( +6013-5674965)
๐Ÿ’„@pengantinmusimsalju_ (+6017-9773382)
๐Ÿ’„@by_mamaadam (+6010-3713170)
๐Ÿ’„@aziemyname (+6012-3489725)
๐Ÿ’„@lingaihwa_sndlipsticksabah ( +6013-8930908)
๐Ÿ’„@anika.beauty (+6019-3953020)
๐Ÿ’„@sndlipstick.kl.n9 (+6012-3561412)
๐Ÿ’„@elyssazreen ( +6011-33345816)
๐Ÿ’„@maigads_mye_razak . (+6012-2968846)
๐Ÿ’„@sndlipstick_n.9 . (+6019-4604069)
๐Ÿ’„@sndlipstick_ganu .( +6014-8294790)
๐Ÿ’„@ida_famz (+6013-2967556)
๐Ÿ’„@maira.kl (+6012-6421640)
๐Ÿ’„@nanarayyanhijabs_sndlipstickjb ( +60 16-715 5746)
๐Ÿ’„@rosmawati.othman (+60 12-636 6227)
๐Ÿ’„@sndlipstick_serikembangan (+60 11-2200 9535)
๐Ÿ’„@sndlipstick_syeera (+6017-7828185) .
๐Ÿ’„@noorazlizasulaiman (+6017-433 1911)
๐Ÿ’„@ielajalil (+60 19-281 0035)
๐Ÿ’„ @sndlipstick_sarawak_ (+6014-604 0915)
๐Ÿ’„@sndlipstick_10 (+6011-14801977)
๐Ÿ’„@sndlipstickkedah ( +6017-509 7267)
๐Ÿ’„@wan_nursaadah ( +6012-369 2583)
๐Ÿ’„@sndlipstick_terengganu (+6017-605 2330)
๐Ÿ’„@intan.diana.latif (+6017-546 8746)
.
SINGAPORE๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฌ
๐Ÿ’„@thesweetattic (+6597943947)
.
BRUNEI ๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ณ .
๐Ÿ’„@naindah_bisai ( +673 867 3006)
.
AGENT WANTEDโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
for details just whtsapp ๐Ÿ“ฒ+6010 8919520
#sndlipstick #sitinordiana
#lipmatte #honeylatte #honeybee #produkviral #sitinordianafc #malaysia #cekelatsemanishoney #diasemanishoney #gincugincu #merdeksale #lipstick #lipstickmurah #lipstickmalaysia#qiffsya - #regrann

@Regrann from @sndlipstick - PROMO MERDEKA RAYA SALE dah bermula๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
Jangan lepaskan peluang untuk GRAB SNDLIPSTICK๐Ÿ’‹
.
๐Ÿ’ฐ1pcs >RM46(exclude postage)
๐Ÿ’ฐ2pcs >RM92 +RM5 postage + freegift
๐Ÿ’ฐ3pcs >RM139 + include postage + freegift
.
Warna flavor pun cantik dan menawan๐Ÿ’‹
.
๐Ÿ’„Honeylatte
๐Ÿ’„Honeybee
๐Ÿ’„Honeyberry
.
Boleh dapatkan dari HQ (whatsapp : +6017 3135114) dan semua authorized agent kami di Malaysia,Singapore & Brunei โ€ผ๏ธ
.
MALAYSIA ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
๐Ÿ’„@sndlipstickjohor (+6017-7755746)
๐Ÿ’„@izzanazura ( +6013-2360747)
๐Ÿ’„@sndlipstickputrajaya ( +6013-5674965)
๐Ÿ’„@pengantinmusimsalju_ (+6017-9773382)
๐Ÿ’„@by_mamaadam (+6010-3713170)
๐Ÿ’„@aziemyname (+6012-3489725)
๐Ÿ’„@lingaihwa_sndlipsticksabah ( +6013-8930908)
๐Ÿ’„@anika.beauty (+6019-3953020)
๐Ÿ’„@sndlipstick.kl.n9 (+6012-3561412)
๐Ÿ’„@elyssazreen ( +6011-33345816)
๐Ÿ’„@maigads_mye_razak . (+6012-2968846)
๐Ÿ’„@sndlipstick_n.9 . (+6019-4604069)
๐Ÿ’„@atien_ain .( +6014-8294790)
๐Ÿ’„@ida_famz (+6013-2967556)
๐Ÿ’„@maira.kl (+6012-6421640)
๐Ÿ’„@nanarayyanhijabs_sndlipstickjb ( +60 16-715 5746)
๐Ÿ’„@rosmawati.othman (+60 12-636 6227)
๐Ÿ’„@sndlipstick_serikembangan (+60 11-2200 9535)
๐Ÿ’„@sndlipstick_syeera (+6017-7828185) .
๐Ÿ’„@noorazlizasulaiman (+60 17-433 1911)
๐Ÿ’„@ielajalil (+60 19-281 0035)
๐Ÿ’„ @sndlipstick_sarawak_ (+60 14-604 0915)
๐Ÿ’„@sndlipstick_10 (+6011-14801977)
๐Ÿ’„@sndlipstickkedah ( +60 17-509 7267)
๐Ÿ’„@wan_nursaadah ( +60 12-369 2583)
๐Ÿ’„@sndlipstick_terengganu (+60 17-605 2330)
๐Ÿ’„@intan.diana.latif (+6017-546 8746) .
SINGAPORE๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฌ
๐Ÿ’„@thesweetattic (+6597943947)
.
BRUNEI ๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ณ .
๐Ÿ’„@naindah_bisai ( +673 867 3006)
.
AGENT WANTEDโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
for details just whtsapp ๐Ÿ“ฒ+6010 8919520
#sndlipstick #sitinordiana
#lipmatte #honeylatte #honeybee #produkviral #sitinordianafc #malaysia #cekelatsemanishoney #diasemanishoney #gincugincu #merdeksale #lipstick #lipstickmurah #lipstickmalaysia#qiffsya - #regrann

@Regrann from @sndlipstick - PROMO MERDEKA RAYA SALE dah bermula๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
Jangan lepaskan peluang untuk GRAB SNDLIPSTICK๐Ÿ’‹
.
๐Ÿ’ฐ1pcs >RM46(exclude postage)
๐Ÿ’ฐ2pcs >RM92 +RM5 postage + freegift
๐Ÿ’ฐ3pcs >RM139 + include postage + freegift
.
Warna flavor pun cantik dan menawan๐Ÿ’‹
.
๐Ÿ’„Honeylatte
๐Ÿ’„Honeybee
๐Ÿ’„Honeyberry
.
Boleh dapatkan dari HQ (whatsapp : +6017 3135114) dan semua authorized agent kami di Malaysia,Singapore & Brunei โ€ผ๏ธ
.
MALAYSIA ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
๐Ÿ’„@sndlipstickjohor (+6017-7755746)
๐Ÿ’„@izzanazura ( +6013-2360747)
๐Ÿ’„@sndlipstickputrajaya ( +6013-5674965)
๐Ÿ’„@pengantinmusimsalju_ (+6017-9773382)
๐Ÿ’„@by_mamaadam (+6010-3713170)
๐Ÿ’„@aziemyname (+6012-3489725)
๐Ÿ’„@lingaihwa_sndlipsticksabah ( +6013-8930908)
๐Ÿ’„@anika.beauty (+6019-3953020)
๐Ÿ’„@sndlipstick.kl.n9 (+6012-3561412)
๐Ÿ’„@elyssazreen ( +6011-33345816)
๐Ÿ’„@maigads_mye_razak . (+6012-2968846)
๐Ÿ’„@sndlipstick_n.9 . (+6019-4604069)
๐Ÿ’„@sndlipstick_ganu .( +6014-8294790)
๐Ÿ’„@ida_famz (+6013-2967556)
๐Ÿ’„@maira.kl (+6012-6421640)
๐Ÿ’„@nanarayyanhijabs_sndlipstickjb ( +60 16-715 5746)
๐Ÿ’„@rosmawati.othman (+60 12-636 6227)
๐Ÿ’„@sndlipstick_serikembangan (+60 11-2200 9535)
๐Ÿ’„@sndlipstick_syeera (+6017-7828185) .
๐Ÿ’„@noorazlizasulaiman (+60 17-433 1911)
๐Ÿ’„@ielajalil (+60 19-281 0035)
๐Ÿ’„ @sndlipstick_sarawak_ (+60 14-604 0915)
๐Ÿ’„@sndlipstick_10 (+6011-14801977)
๐Ÿ’„@sndlipstickkedah ( +60 17-509 7267)
๐Ÿ’„@wan_nursaadah ( +60 12-369 2583)
๐Ÿ’„@sndlipstick_terengganu (+60 17-605 2330)
๐Ÿ’„@intan.diana.latif (+6017-546 8746)
.
.
SINGAPORE๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฌ
๐Ÿ’„@thesweetattic (+6597943947)
.
BRUNEI ๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ณ .
๐Ÿ’„@naindah_bisai ( +673 867 3006)
.
AGENT WANTEDโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
for details just whtsapp ๐Ÿ“ฒ+6010 8919520
#sndlipstick #sitinordiana
#lipmatte #honeylatte #honeybee #produkviral #sitinordianafc #malaysia #cekelatsemanishoney #diasemanishoney #gincugincu #merdeksale #lipstick #lipstickmurah #lipstickmalaysia #qiffsya - #regrann

Promosi merdeka raya..
@Regrann from @sndlipstick - Yeahhh!!! MERDEKA RAYA SALE dah bermula๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
๐Ÿ’ฐ1pcs >RM46(exclude postage)
๐Ÿ’ฐ2pcs >RM92 +RM5 postage + freegift
๐Ÿ’ฐ3pcs >RM139 + include postage + freegift
.
Warna flavor pun cantik dan menawan๐Ÿ’‹
.
๐Ÿ’„Honeylatte
๐Ÿ’„Honeybee
๐Ÿ’„Honeyberry
.
Jangan lepaskan peluang untuk GRAB SNDLIPSTICK๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ dari HQ (whatsapp : +6017 3135114) dan semua authorized agent kami di Malaysia,Singapore & Brunei โ€ผ๏ธ
.
MALAYSIA ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
๐Ÿ’„@sndlipstickjohor (+6017-7755746)
๐Ÿ’„@izzanazura ( +6013-2360747)
๐Ÿ’„@sndlipstickputrajaya ( +6013-5674965)
๐Ÿ’„@pengantinmusimsalju_ (+6017-9773382)
๐Ÿ’„@by_mamaadam (+6010-3713170)
๐Ÿ’„@aziemyname (+6012-3489725)
๐Ÿ’„@lingaihwa_sndlipsticksabah ( +6013-8930908)
๐Ÿ’„@anika.beauty (+6019-3953020)
๐Ÿ’„@sndlipstick.kl.n9 (+6012-3561412)
๐Ÿ’„@elyssazreen ( +6011-33345816)
๐Ÿ’„@maigads_mye_razak . (+6012-2968846)
๐Ÿ’„@sndlipstick_n.9 . (+6019-4604069)
๐Ÿ’„@sndlipstick_ganu .( +6014-8294790)
๐Ÿ’„@ida_famz (+6013-2967556)
๐Ÿ’„@maira.kl (+6012-6421640)
๐Ÿ’„@nanarayyanhijabs_sndlipstickjb ( +60 16-715 5746)
๐Ÿ’„@rosmawati.othman (+60 12-636 6227)
๐Ÿ’„@sndlipstick_serikembangan (+60 11-2200 9535)
๐Ÿ’„@sndlipstick_syeera (+6017-7828185) .
๐Ÿ’„@noorazlizasulaiman (+60 17-433 1911)
๐Ÿ’„@ielajalil (+60 19-281 0035)
๐Ÿ’„ @sndlipstick_sarawak_ (+60 14-604 0915)
๐Ÿ’„@sndlipstick_10 (+6011-14801977)
๐Ÿ’„@sndlipstickkedah ( +60 17-509 7267)
๐Ÿ’„@wan_nursaadah ( +60 12-369 2583)
๐Ÿ’„@sndlipstick_terengganu (+60 17-605 2330)
.
SINGAPORE๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฌ
๐Ÿ’„@thesweetattic (+6597943947)
.
BRUNEI ๐Ÿ‡ง๐Ÿ‡ณ .
๐Ÿ’„@naindah_bisai ( +673 867 3006)
.
AGENT WANTEDโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ
for details just whtsapp ๐Ÿ“ฒ+6010 8919520
#sndlipstick #sitinordiana
#lipmatte #honeylatte #honeybee #produkviral #sitinordianafc #malaysia #cekelatsemanishoney #diasemanishoney #gincugincu #merdeksale #lipstick #lipstickmurah #lipstickmalaysia#qiffsya - #regrann

Honeyberry ready stok now!!!.. jom grab.. #@Regrann from @sitinordiana - Assalamualaikum uols!!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .. Ni kaler terbaru dari @sndlipstick #honeyberry yg dah realease!!! Nana suka kaler ni sebab kaler nya menonjol dan xyah mekap sgt pun, calit je sikit je honeyberry ni, dah boleh kuar rumah . So korang boleh dapatkan di @sndlipstick dan agen2 berdekatan ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿฆ‹๐Ÿฆ‹๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ #sitinordiana
#sndlipstick #terusmencintai #nisancinta
#sndlipstickserikembangan

Warna Honeyberry yg sgt sgt cantik+!
.
Jangan terlepas!! STOCK SANGAT LIMITED ๐Ÿ’„
.
SNDLIPSTICK Moisturising Matte Lip Cream๐ŸŒน๐ŸŒน
๐Ÿ’„Honeyberry ๐Ÿ’„
๐Ÿ’„Honeyberry ๐Ÿ’„
๐Ÿ’„Honeyberry ๐Ÿ’„
๐Ÿ’„Honeyberry ๐Ÿ’„
.
KELEBIHAN SNDLIPSTICK๐Ÿ’‹
๐Ÿ’„Mengandungi collagen
๐Ÿ’„Texture lembut & tidak merekah
๐Ÿ’„Tidak melekit & cepat kering
๐Ÿ’„Mesra wudhuk (senang dibersihkan)
๐Ÿ’„Tidak menghitamkan bibir
๐Ÿ’„Tahan sehingga 12jam
๐Ÿ’„Bau wangi & ringan dipakai sepanjang hari
๐Ÿ’„Bebas bahan kimia
๐Ÿ’„Pilihan warna cantik & menarik
.
Jom cepat dapatkan SND Lipstick. Dapatkan Segera selagi stock masih ada ๐Ÿ’‹"
.
๐Ÿ’ฐPrice: RM49 excluded postage .

Berminat utk dapatkan SND lipstick bole whatsapp : +6011 22009535 agent ๐Ÿ’„@sndlipstick_serikembangan

Yg mana menjadi pilihan hati... #sndlipstick

Most Popular Instagram Hashtags