smizletina smizletina

1041 posts   6811 followers   1028 followings

Jovanka Petrović  Superbusy mother of 👧👧 Coffeeaddict ☕ Blogger 💻 There's more to life than being really really ridiculously good looking?

https://youtu.be/3eMaJEcC9uk

Ćao, ja sam Petra. Mama me je zamolila da joj ispoziram uz ovu kremu, jer je zaboravila neki ultra mega giga super #myuvpatch koji je planirala da ponese na more i da preko aplikacije prati koliko se izlažemo suncu i da li se kvalitetno mackamo. Ja mislim da malo smara sa tim mazanjem, bukvalno svaki put kad izađemo iz vode i osušimo se, a meni je draža ova krema, jer me onaj sprej (pogledati fotku od pre 2 dana) hladi. Al šta vam ja znam sa svoje 4 (ipo!) godine - samo to da ne smemo da pocrvenimo na suncu i da moramo redovno da se mažemo. Evo, mama dobacuje da se i njoj dopada (videla sam da je krišom maže par puta) i da ne ostavlja žute fleke po garderobi.

#larocheposaysrbija #anthelios #dermopediatrics #sunprotection

Having fun in the sun 🐚🌊⛱🌞 Šesti dan letovanja i možemo se pohvaliti blaaago preplanulim tenom, puno plivamo i redovno se mažemo.
#vichy #idealsoleil sprej za decu smo probali prvi put ove godine, ja sam oduševljena formulom i lakoćom razmazivanja, maaalo nam je frka kad mažemo lice (jer sprej ne bi smeo da dođe u kontakt sa očima)... Osim zaštite od sunca, trebalo bi da sprečava i lepljenje peska. Nema 100% učinak, ali je čišćenje od peska daleko lakše nego kad koristite kremu. Iako piše da je i za bebe, po listi sastojaka bih ga preporučila za dečicu stariju od 3 godine.

#beachlife #talgobeachbar #sithonia #greece

#photooftheday
#vacation #visiting #instatravel #instago #instagood #trip #holiday #fun #travelling #tourism #tourist #instapassport #instatraveling #mytravelgram #travelgram #travelingram #igtravel

We made it! It's #friyay 🎉

__________

Imaš li ti neku normalnu sliku iz Rima, a da nije sa kafom ili sa te terase?
Ja:

Most Popular Instagram Hashtags