slutshamed4life slutshamed4life

98 posts   2226 followers   214 followings

✌🏽️Keyna✌🏽️  Upplyser om sexrasism. Ain't straight. Den mest oanständiga kurd du mött. Klitoris 💎 کیتکا

https://m.youtube.com/watch?v=tkXMek5_WwM

"Varför gillar lesbiska att ha sex med dildo om de inte gillar kuk eller killar?

Vem en attraheras av är en sak och vad som är skönt i sexet en annan. Med den logiken borde du som hetero-kvinna alltså vilja ha sex med ALLA cis-män. Du som hetero-man borde då vilja ha sex med ALLA cis-kvinnor. Era preferenser när det kommer till ålder, personlighet, utseende och klass/status spelar alltså ingen roll sålänge sexet är heteronormativt.

Låt mig vidare crush you homophobic/biphobic fucks: I världen jag beskriver ovan kan du inte säga nej till en cisperson av motsatt kön för om attraktion inte spelar någon roll så är det enda vi har kvar reproduktion, alltså baby-making-delen. Sålänge den som visar intresse för dig har dom kroppsdelar som gör att sex med dig kan leda till bebisar MÅSTE du enligt denna lag säga ja. Eftersom sex bara till för reproduktion så måste du ju även skippa kondom, p-piller och abort. (Oj, låter detta som konservativt mansförtryck?)

Den ENKLA OCH LOGISKA anledningen är att en inte måste attraheras av män för att tycka en dildo är skön. Det är inte vårt ansvar att bilda dig om något du sett på TV/läst/hört. När du inte tänker eller läser på själv så väljer du att vara ignorant. Inledningsfrågan bottnar i att en behöver försvara sin existens för att frågan antyder att ens icke-attraktion till det motsatta könet inte existerar. När du sitter på en priviligerad plats och ställer ignoranta frågor förtjänar du ingenting för att du tog dig tid, jag spottar på din tid. Ditt yani "intresse" för frågan berättigar dig inte en förklaring eller ett frikort att tänja på gränserna.

Efter ett samtal om mikroagressioner med @linnealifting

Also, ordlista på sida 2

Jag är förbannad på samhället

Tyst

Får inte avreagera på skolan eller jobbet

Frustrationen all bottled up bakom en fake mask

U belittle me bitch

Säg det till mig utanför instutitionen för jag behåller my paycheck you aint worth that much

Men du trycker mitt ansikte i det varje dag, tvingar mig andas in skiten, bygga upp min kropp på skiten.

Ibland tar det tag i hela min kropp. Rycker tag i det inifrån.

Men jag vet mitt värde. Du kommer aldrig ta något ifrån mig. När glaset emellan oss är krossat är du oskyddad.

Ska jag vara tacksam?
För att jag måste jobba hårdare än du?
Du vill att jag ska vara tacksam för att jag får vistas i samma rum som du. Thank you precious gracious din närvaro blessed my day. Bitch du är massproduktion, du finns överallt.

Jag sitter på skolbänken som barn och du antar att min framtid är pajad, du sätter mig i blatteklassen där du flockat ihop oss som djur efter ras. Jag sitter på skolbänken som ungdom och du går fram till mig, den enda svartskallen i rummet och ber mig att byta till den enkla versionen av boken trots min fläckfria svenska. Jag sitter på skolbänken som ung vuxen - återigen som enda svartskalle - och du delar ut häften till alla i klassen med statistik på hur invandrare presterar sämre i skolan och begår fler brott än svenskar. Jag går ut för att ha kul och jag blir rasprofilerad. Jag söker till ett jobb som jag är kvalificerad till men står utan en intervju. KOM INTE OCH SÄG ATT DET ÄR MÖJLIGT FÖRRÄN NÅGON HAR LYCKATS INNAN MIG. Y'all pick copies of yourself.
---------------------------------------
32% av Göteborg är blattar
Är 32% av de anställda på ditt jobb det?
Är 32% av cheferna på ditt jobb det?
Är 16% av dom blattegirls/ickemän?
1/6 chefer borde vara invandrare+icke-män om alla fick samma chans, fattar du?
---------------------------------------

Jag kommer jämföra två terrordåd. Dessa två terrordåd borde inte behöva jämföras men polis och media gör skillnad på dem genom att porträttera dem olika. Trollhättan 2015 och Stockholm 2017. Information: Den som utförde dådet i Trollhättan ska specifikt valt skolan för att många invandrare går där, det var ett planerat och förberett dåd, motivet ska ha varit att han fått avslag på sin jobbansökan på sin praktikplats och därmed riktade ilska mot samhället. Den som utförde dådet i Stockholm valde specifikt en central folktät gata, det var ett planerat dåd (inte så förberett), motivet ska ha varit att han fick avslag på sin asylansökan och därmed riktade ilska mot samhället. Båda radikaliserades, båda dödade människor. STILL however är den ena ett terrordåd och den andra ett hatbrott. Resultaten var densamma och gärningsmännen var inte särkilt olika. Förutom att ena gärningsmannen är etnisk svensk och dödade invandrare och den andra är invandrare och dödade etniska svenskar. Skillnaden är att den senare hade kunnat hända kalles kaviar medan den första inte hade kunnat hända 👨🏼👩🏼. Jag tycker Stockholm 2017 får all uppmärksamhet den förtjänar, min kritik riktas enbart mot att mediahus som SVT samt polisen och politiker förminskar Trollhättan 2015 till "hatbrott". På polisens hemsida om hatbrott står det att "Hatbrott kan därför vara allt från klotter till mord. Enligt Brottsförebyggande rådet är de vanligaste hatbrotten ofredande och olaga hot." Mina associationer går till klottrade hakkors på grundskoletoaletten och vi talar om människoliv. Varför skriver jag om detta nu? Pågrund av SVT-artikeln "Hon överlevde skolattacken – dog i terrordådet" (SVT, 29 April 2017) där skribenten ser till att skriva att Trollhättan var en skolattack och hatbrott trots att resten av artikeln består av utdrag och intervju som likställer båda dåden som terrordåd. Så på alla delar där skribenten har fria händer ser den till att indirekt värdesätta gärningsmännen och deras offer olika. För faktum är att alla inte är lika mycket värda i Sverige. Inte enligt polisen. Inte enligt media. Inte enligt politiker. Detta är strukturell rasism.

Lättklätt och korsett 🍲 till patriarkatet

Tighta kläder, korsett, klackskor, push-up BH och lättklädda bilder är plockmat för den manliga blicken. Är ditt svar ja? Låt mig gissa - du är antingen vit eller lever under en hedersproblematik som du inte ifrågasätter fullt ut ...or both. Vit-feminismen menar på att kvinnan lär sig vara påfågeln i samhället, den som ska breda ut sina fjädrar och förföra (läs: svinga sitt långa loreal-hår, boosta up bysten, rumpan, markera sin blick, sina läppar och lämna efter sig en förförisk doft). Vit-feminismen utgår från att alla KAN sträva efter detta om de vill. Den tar till exempel inte hänsyn till att andra kvinnor kan få genomlida direkta hederskonsekvenser som att bli dis-owned eller utsparkad av sin familj pågrund av lättklädda och sexualiserade bilder - I should know. Detta är ingen överdrift, i en hedersproblematik kontrolleras kvinnans sexualitet och vad den manliga blicken får se och inte se. Det är med andra ord inte en självklarhet att kunna posta en bild på sig själv med cleavage till exempel. Kontrollen ligger inte i vad mannen vill se i detta fallet utan i hur kvinnan representerar mannen med återhållsamhet som måttstock. Och visst kan jag hålla med om att det är helt onödigt att porträttera kvinnor sexuellt i en reklam som handlar om deodorant, men SELF LIBERATION är något helt annat. Att framställa sig som "sexig" på egen vilja är inte ofeministiskt eller analysfattigt. Det kan vara så enkelt att en ville känna sig sexig eller som ofta i mitt fall, i anti-heder och anti-slutshaming purposes. Och vem säger att jag breder ut mina fjädrar för män? Jag är ju inte straight som sagt.

INSTAGRAM THOSE ARE PLASTIC NIPPLES

✨Slutshamed and got no shame - a Jolene ✨

Sist eller aldrig

När jag befinner mig i vita rum så finns det regler som suedis har hittat på. Här är dom:

1. När du ser ett gäng vita med deras blattekompis och du ska presentera dig se då till att hälsa och skaka hand med dom vita. Det är absolut förbjudet att ens titta på blatten. Om blatten står precis bredvid den personen du hälsade på nyss så låtsas du bara att den inte existerar.
2. Om du ser en grupp suedis med en blatte och det är OUNDVIKLIGT att hälsa på blatten, typ när en vit säger "detta är..."- se då till att du har betat igenom alla suedis först och var sedan tveksam och vaksam med blatten... (Du vet ju inte om den kommer bomba stället)
3. ...ELLER titta på blatten och bestäm dig för att ändå inte hälsa.
4. Oj du ser söta suedis och vill hälsa men där står en blatte (!!!). Se till att prata svenska med suedisarna och engelska med blatten
5. Var rädd för blatten
6. Var rädd för blatten
7. Juste, var rädd för blatten

Bo 👻

"Jag break down mitt i stan, vad händer"

Jag är för jävla trött. Fortsätter jag inte tro på förändring så kan jag lika gärna ge efter, men jag vet att jag aldrig kommer kunna ge efter så the outcome would be worse.

Aldrig går det per automatik. Aldrig känns det bortdomnat, bekant eller kul. Den sura eftersmaken, triggern som drog upp 100 minnen.

Min eld har för mycket ved att ta igen. I want to burn them all but instead I am suffocating.

Boys as young as 13 ask for nudes and call me "slut", 18 year old boys try to extort me by threaten to alter my public photos and post them on other sites, 15 year olds ask if I want C***. I see these young men as kids - they were not BORN with this behaviour, they were TAUGHT. These young men might or might not grow up to be abusive.

What do I want? I want the same children to say the following 70 years from now: "Guys demanded girls to send nudes from nowhere? But that's so weird, why did they think they had the right to decide over women like that?" or "Men prevented women from having abortions ? But why?" or "Rapists just got away with it? That's sick!!". I want them to not even BELIEVE this used to happen. I want them to think they are so much better now.

This is a serious problem. If they can be indoctrinated into being rapey, abusive and controlling - they can be indoctrinated into being decent human beings. Why not in school for example? By then I wish that the school system is truly representing equality and has peoples well being in mind.

I REFUSE to say "not all men" because we all know that the "not all men"-men wants a pat on the shoulder for not having raped someone. Maybe they even raped someone and still want that pat. They want a pat on the shoulder for being ok with women having some rights but not quite as much as they do. They think the rights we do have are thanks to them and that we should be thankful towards them. Mens violence, dehumanization of women and abuse of power have to STOP.

#Repost @oliviasafarz with @repostapp
・・・
LINK IN BIO!🎬
✊🏻✊🏼✊🏽✊🏾✊🏿
@neggelito @shahin_alipour @xoderrick @intiiis @mohammedaliayla @raminalipour

Gå och checka! Länk i bion. Tack för er tid och ork och grymma jobb! ❤️💎

#Repost @tnkvrt with @repostapp
・・・
🚨AKUT 🚨

Under söndagskvällen kom rapporter om att den ryska delrepubliken Tjetjenien inlett massutrensning av landets hbtq-personer. Rapporter om massarresteringar och dödade möttes av förnekande från de Tjetjenska myndigheterna.

Men nu bekräftas att tjetjenska hbtq-personer i desperation flyr från delrepubliken efter en utrensningskampanj som pågått i nära två veckor. Vid HBT-center i Moskva berättar Olga i ett mail till Regnbågsfonden, att det under tisdagen kommer publiceras vittnesmål i tidningen Novaya Gazeta från fyra personer som lyckats ta sig ut från Tjetjenien.
– Vi arbetar nu aktivt med att hitta skydd för de som flyr och vi arbetar för att via vår internationella partners sätta press på vår myndigheter för att få ett stopp på terrorn mot republikens HBTQ-personer. Alla våra krafter används nu till att praktiskt hjälpa de som har flytt och ge dem hjälp med mat och tak över huvudet.

I rysk media berättas att hundratals personer arresterats och utsatts för tortyr. Två personer skall ha begravts levande, enligt rapporter under tisdagen berättar Olga.

Regnbågsfonden startar idag en akut insamling med målet att samla in 100 000 kronor. Pengar överförs oavkortat till centret i Moskva för att skydda de som flyr Tjetjenien.

#TNKVRT #tjetjenien #akut #regnbågsfonden

Swisha ditt stöd till 123 900 55 21 och ange ”Tjetjenien” i meddelandet.

Bankgiro: 900-5521.

DELA OCH SPRID ORDET!

Most Popular Instagram Hashtags