slutshamed4life slutshamed4life

92 posts   2034 followers   207 followings

✌🏽️Keyna✌🏽️  Upplyser om sexrasism. Ain't straight. Den mest oanständiga kurd du mött. Klitoris 💎 کیتکا

https://m.youtube.com/watch?v=tkXMek5_WwM

✨Slutshamed and got no shame - a Jolene ✨

Sist eller aldrig

När jag befinner mig i vita rum så finns det regler som suedis har hittat på. Här är dom:

1. När du ser ett gäng vita med deras blattekompis och du ska presentera dig se då till att hälsa och skaka hand med dom vita. Det är absolut förbjudet att ens titta på blatten. Om blatten står precis bredvid den personen du hälsade på nyss så låtsas du bara att den inte existerar.
2. Om du ser en grupp suedis med en blatte och det är OUNDVIKLIGT att hälsa på blatten, typ när en vit säger "detta är..."- se då till att du har betat igenom alla suedis först och var sedan tveksam och vaksam med blatten... (Du vet ju inte om den kommer bomba stället)
3. ...ELLER titta på blatten och bestäm dig för att ändå inte hälsa.
4. Oj du ser söta suedis och vill hälsa men där står en blatte (!!!). Se till att prata svenska med suedisarna och engelska med blatten
5. Var rädd för blatten
6. Var rädd för blatten
7. Juste, var rädd för blatten

Bo 👻

"Jag break down mitt i stan, vad händer"

Jag är för jävla trött. Fortsätter jag inte tro på förändring så kan jag lika gärna ge efter, men jag vet att jag aldrig kommer kunna ge efter så the outcome would be worse.

Aldrig går det per automatik. Aldrig känns det bortdomnat, bekant eller kul. Den sura eftersmaken, triggern som drog upp 100 minnen.

Min eld har för mycket ved att ta igen. I want to burn them all but instead I am suffocating.

Boys as young as 13 ask for nudes and call me "slut", 18 year old boys try to extort me by threaten to alter my public photos and post them on other sites, 15 year olds ask if I want C***. I see these young men as kids - they were not BORN with this behaviour, they were TAUGHT. These young men might or might not grow up to be abusive.

What do I want? I want the same children to say the following 70 years from now: "Guys demanded girls to send nudes from nowhere? But that's so weird, why did they think they had the right to decide over women like that?" or "Men prevented women from having abortions ? But why?" or "Rapists just got away with it? That's sick!!". I want them to not even BELIEVE this used to happen. I want them to think they are so much better now.

This is a serious problem. If they can be indoctrinated into being rapey, abusive and controlling - they can be indoctrinated into being decent human beings. Why not in school for example? By then I wish that the school system is truly representing equality and has peoples well being in mind.

I REFUSE to say "not all men" because we all know that the "not all men"-men wants a pat on the shoulder for not having raped someone. Maybe they even raped someone and still want that pat. They want a pat on the shoulder for being ok with women having some rights but not quite as much as they do. They think the rights we do have are thanks to them and that we should be thankful towards them. Mens violence, dehumanization of women and abuse of power have to STOP.

#Repost @oliviasafarz with @repostapp
・・・
LINK IN BIO!🎬
✊🏻✊🏼✊🏽✊🏾✊🏿
@neggelito @shahin_alipour @xoderrick @intiiis @mohammedaliayla @raminalipour

Gå och checka! Länk i bion. Tack för er tid och ork och grymma jobb! ❤️💎

#Repost @tnkvrt with @repostapp
・・・
🚨AKUT 🚨

Under söndagskvällen kom rapporter om att den ryska delrepubliken Tjetjenien inlett massutrensning av landets hbtq-personer. Rapporter om massarresteringar och dödade möttes av förnekande från de Tjetjenska myndigheterna.

Men nu bekräftas att tjetjenska hbtq-personer i desperation flyr från delrepubliken efter en utrensningskampanj som pågått i nära två veckor. Vid HBT-center i Moskva berättar Olga i ett mail till Regnbågsfonden, att det under tisdagen kommer publiceras vittnesmål i tidningen Novaya Gazeta från fyra personer som lyckats ta sig ut från Tjetjenien.
– Vi arbetar nu aktivt med att hitta skydd för de som flyr och vi arbetar för att via vår internationella partners sätta press på vår myndigheter för att få ett stopp på terrorn mot republikens HBTQ-personer. Alla våra krafter används nu till att praktiskt hjälpa de som har flytt och ge dem hjälp med mat och tak över huvudet.

I rysk media berättas att hundratals personer arresterats och utsatts för tortyr. Två personer skall ha begravts levande, enligt rapporter under tisdagen berättar Olga.

Regnbågsfonden startar idag en akut insamling med målet att samla in 100 000 kronor. Pengar överförs oavkortat till centret i Moskva för att skydda de som flyr Tjetjenien.

#TNKVRT #tjetjenien #akut #regnbågsfonden

Swisha ditt stöd till 123 900 55 21 och ange ”Tjetjenien” i meddelandet.

Bankgiro: 900-5521.

DELA OCH SPRID ORDET!

Jag är inte skyldig tårar

Det är ett återkommande tema. Folk som försöker få en att "visa känslor" för att det är förväntat av en tjej att vara mjuk. Folk tar upp smärtsamma saker, säger sårande saker och driver på ända tills en kanske till och med brister. Sedan tror de att de gjort något bra för att de föreställer sig att en behöver gråta. Det är INTE OK att driva en jakt på någons tårar. Familjen har alltid drivit på det sättet mot mig men inte min bror för att mjuka upp mig och sätta mig på en lätthanterlig plats. Vänner gör det för de vill knäcka ens barriär och att en ska öppna upp sig. Folk jag dejtat har gjort det genom att vilja samtala om förtryck som de inte kan relatera till som till exempel kriget i mitt hemland. De drar upp sådant som ett slags test på hur invecklat en tänker och känner. Min empatiska förmåga och ödmjukhet beror inte på om jag har en mjuk eller hård front. Den beror inte på ifall jag pratar om saker som hänt mig obrytt eller med tårar i ögonen. Öppnar jag upp mig är det på mina villkor och jag är inte skyldig någon eller storyn jag berättar tårar. Tårar är INTE tecken svaghet och bristen på tårar betyder INTE att jag saknar komplexitet.

Getting into my mode

Ser vilka som kommer vara där

Ser vilka dom är

Vet att jag kanske kommer kriga för min existens där

Sätter min tryggaste musik i öronen

Måste förbereda mig får inte vara stum

Scenario 1 2 3

Based on true events

Based on the unsaid

Jag kanske måste kriga ikväll

🔥Syndare no1. Let's burn in hell🔥

Jag är pansexuell. Det betyder att jag kan bli sexuellt attraherad till människor oavsett vad deras könsidentitet är. Pan-sexuell kan ses som Bi-sexuell men Pan-sexualitet inkluderar tydligare transpersoner (det betyder inte att Bi-sexualitet är trans-exkluderande). Så med det sagt, låt oss komma till saken.

1. Det är FETT irriterande när ens sexuella läggning ses som jackpot🎉. Den är inte lösningen på er trekantsdröm. (Som att en inte fetisheras tillräckligt redan)
2. Nej jag blir inte attraherad av allt och alla. Så sluta vara rädda för att bli föremål för en attraktion ni inte kan besvara. Heterosexuella girls till exempel.
3. Nej päron, min sexuella läggning beror inte på att jag hänger i "fel" kretsar.
4. Det är inte fel av oss att visa vår kärlek på allmän plats.
5. Och ja, jag kan kasta män anytime. Det finns miljarder människor i världen så om jag "berövar" er chans på ligg you mad. Sorry not sorry.

Varje gång jag lägger upp något mens-, sex-relaterat eller yani "provocerande bilder" så unfollowar folk. Jag menar jag har redan lagt upp sånt massa gånger innan ...👻Bo igen I guess

❤️Mens❤️

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags