skraddaren skraddaren

337 posts   3,341 followers   635 followings

Michael ⚓️ Skräddaren 🎶  Känslosam poptönt som släktforskar å lyssnar på P3. Sjunger som Skräddaren. Fastkilad @Kravallstaketet. Han/Honom. Kommer gå långt. 🇺🇾🇸🇪🏳️‍🌈

GBG! Såhär såg det ut på Silvana Imam's turnépremiär @Lundakarnevalen 20:e maj. Det var otroligt. Ni fattar ju själva.
Men nu är det ju kulturkalas, pride och fri entré så bäst att bästkusten visar var skåpet ska stå!
21:45 på Götaplatsen. Be there and be queer! ❤️🌈 #silvanaimam #heligmoder #lundakarnevalen @gbg_kulturkalas @westpride

📸 @mathildawnedman
det gör inte ont, det gör inte ont, det gör inte ont
så länge du är med mig
-
yo skräddaren mc skrädd, ska du släppa en fotobok med egopics elr för typ alla bilder i ditt flöde e bilder på dig?
idk, vet ej, var god dröj, du behåller din plats i kön.

Praise 🙏🏼
Jag vill tolka och översätta tweeten till: "Sluta trycka upp andras förflutna i deras ansikten för att du ser dem utvecklas, lära sig och du känner dig skrämd. All den ilska och respektlöshet du uttrycker är en reflektion av (din syn på) dig själv ... Gör bättre."
-
Har tänkt skitmycket på sånt här senaste året pga livet hände, mycket apprå på olika relationer men det här kan te sig på så många olika sätt.
-
Jag märker hur vi befinner i ett stressat samhälle och medieklimat där det är lätt att döma varandra som 'problematiska' och 'dåligt pålästa'. Snabbt får vi oss en bild av någon och låter oss hålla fast vid den bilden, trots att personen i fråga kan ha erkänt sina misstag, uttryckt en vilja att förändras och faktiskt kan ha bättrat sig?
-
Vi måste ju ge varandra en chans. Fråga "hur tänker du? har du tänkt på det här?", ge nya perspektiv och signalera att vi tror på att alla kan lära sig nytt, tänka om och utvecklas? Och kanske kunna markera 'det här tycker jag är fel' på ett konstruktivt sätt?
Det är självklart förståeligt att man inte alltid kan 'ta fighten' eller lägga massa tid och energi på att förklara och lära ut om allt möjligt. Isåfall blir man sjuk i huvudet. Men man kan inte heller bara avfärda alla som korkade.
-
ATT förvänta sig att andra ska vara perfekta, veta allt från början och inte tro på att dem kan ändra sig är ett uttryck för att en själv ställer höga och hårda krav på sig själv och har en bristande tro på sin egen förmåga att utvecklas.
Det är okej att göra fel. Åtminstone om man kan bemöta konsekvenserna utav det. Även utan onda avsikter kan man göra fel och det är inte alltid man förstår eller kan erkänna det för sig själv och sin omgivning med en gång. Men när man gjort det öppnas en ny värld. En värld där man kan säga förlåt.
-
En värld där man kan vara lite snällare mot sig själv och när man är lite snällare mot sig själv kommer man automatiskt bli lite snällare mot alla andra och andra kommer vara det tillbaka. Lite rättvisare. Lite mer förlåtande. Lite mer förstående.
-
Var inte så snabba med att säga vad andra ÄR. Poängtera istället vad de GÖR och som Grynet lärt oss TA INGEN SKIT. ❌💩
-
// Michael 💗 (min bild btw)

fortfarande gay 🌈
📸 @EvelinaAittoOja
-
När jag tänker på Pride och HBTQ-communityt är det lätt att jag tänker på ett citat från UR:s Svenska Hijabis (2016): "Hur skapas en kvinna? Genom den kärlek hon känner, eller det våld hon utsätts för?"
-
Ofta upplever jag att vi inom HBTQ-communityt låter det förtryck vi utsätts för och hatet vi känner inför de som diskriminerar oss bli till 'våran minsta gemensamma nämnare'. Men visst borde det vara den respekt och kärlek vi har inför varandra som definierar en rörelse?
(Utan att förringa rådande samhällsstrukturer eller förminska upplevelser av homofobi, transfobi, bifobi, etc)
-
Själv möter jag väldigt lite motstånd i samhället/vardagen i egenskap av att jag är HBTQ-person (kanske för att du är en vit cisman, Michael?? just det)
Och inte som att 'det är synd om mig'. Men vill förmedla att jag tycker det blir himla flummigt när man på något sätt 'förlorar samhörighet i HBTQ-rörelsen' i takt med att man 'vinner trygghet och acceptans i samhället i övrigt' då det borde vara något bra?
Förstår någon vad jag menar? Skriv pls 🏳️‍🌈
Kanske är det en 'unpopular opinion' men tror det finns andra med liknande upplevelser? Att det blir ganska skevt om vi låter våra förtryckare avgöra vilka vi är.
-
I och för sig + hur som helst: THE FIRST LGBTQ PRIDE WAS A RIOT. Det första Pride var ett upplopp/uppror och oavsett om du driver din kamp om att du/alla ska få vara vem du/en är och vill genom att festa loss som fan, skrika åt nazister, kyssa din partner, skriva debattartiklar eller genom att bara stiga upp ur sängen på morgonen. Jag backar dig! ✊🏼
-
Pepp och kärlek till alla hbtq+syskon och alla våra allierade cisheteros 💋
Och såklart massa pepp+kärlek till alla som känner sig osäkra, helt jävla vilsna i sin identitet eller ba inte vill kategorisera sig. Det är okej.
-
stay gay, take care, peace n luv, osv
❤️🧡💛💚💙💜💖 #sthlmpride

hur e läget? 🥕
-
hallihallå, inte gått ut sedan i tisdags (mer än för att handla en gång) pga värmen, att mitt SL-periodkort är slut och jag har haft typ 0 ork.
men imorn ska jag ge världen utanför mina affisch-belamrade väggar en chans! prideparaden för fan! vilka ska gå? vilken organisation eller vilket parti ska ni gå med?
kommentera elr skriv till mig! 💬✌🏼💓🌈

"alltså jag dör i grodhimlen!" 🐸👼🏽
jag visade mitt saltsjö-boo för evi och vi träffade jättemånga små grodor :') #saltsjöboo #nacka

.
längtan är min enda kraft men nu är allting slut
dom längst bak har redan börjat gå ut
hur länge ska jag vänta innan jag får som jag vill
o innan jag får höra din röst, en gång till?
bara en gång till ...
——
1 år sedan ullevi och det är ju lite svårt att hantera.
——
kan tycka det är läskigt att dela med mig av mina texter offentligt på internet, men så länge du inte slarvat bort det där usb-minnet har du ju faktiskt redan läst det här för länge sedan och det är ju betryggande.
kan erkänna att jag har ju slarvat bort kortet jag fick av dig i höstas på nåt jävla sätt, men det kom fram iallafall. tack.
———
kärlek.

Fotbollslaget ❤️

Men vad har vi här? 👀
Kan det vara typ sannaste skiten jag läst?
Är 'sannaste' ens ett ord?
Sak samma, läs ba och ta med vad du behöver. ❤️
Länk till posten: https://olofahere.tumblr.com/post/170223372038/do-not-punish-the-behaviour-you-want-to-see

"Du kommer ångra det här"
Såg Uno Svenningsson på Peace & Love, kommer därifrån med min första tatuering! 🤟🏼 #NoRegrets
Tack för en fin spelning 💖 @Unosvenningsson @peaceandlovefestival @caravantattoonn

Hallå Instagram,
tja var ska jag börja. Vill typ uppdatera lite ... ?
OKEJ JAG ERKÄNNER .... varför nu alla här ska veta det i don't know? Men jag mår väl inte så jäkla bra just nu egentligen. Backar bandet lite till att jag i vintras gick en KBT-behandling för min oro och ångest.
Förr levde jag ju typ efter en 'ideologi' som gick ut på att ingen fick vara missnöjd med mig, jag skulle vara alla till lags, läsa av och anpassa mig, alltid fokus utåt [...]. Oroade mig för typ allting hela tiden.
Sen har det hänt massa saker men känner väl nu att 'oron och ångesten slagit över' från att bry mig ohälsosamt mycket till att bry mig för lite? Vet inte riktigt hur jag ska förhålla mig till omgivningen längre och känner mig osäker på allt och kanske speciellt hur jag uppför mig och uppfattas av andra.
Har väl isolerat mig en aning på senaste, gått in i ett 'haha jag är stark och klarar mig själv lol' och vafaan egentligen handlar det nog mest om den där osäkerheten och att jag är rädd att den skulle ta sig i uttryck på ett sätt som sårar andra? Och det är ju inte önskvärt heller.
Tänker tankar som att 'Det är inte meningen att jag ska vara en social varelse' när jag också vet att jag inte vill något hellre än att vara med och jobba med människor och då jag har vänner som uttryckt att dem verkligen uppskattar mitt sällskap.
Puh, jag hittar fram på något sätt, i sin om tid. Är fett osäker inför att dela med mig av det här, kanske främst för att jag vill inte att andra ska 'se mig' för att de typ 'tycker synd om mig'. Jag vill inte att -det- är någons 'motiv' för att bry sig om mig eller vad jag gör.
Men vill väl ba att andra i min omgivning som bryr sig om mig ska veta om hur jag känner och tror det är här jag enklast kommunicerar det? Tyvärr, men det är ju 2018 och vi lever på sociala medier. Relationer vad är det ens. Allt är att följa varandras nöjen eller lidanden i realtid va.
Æ. Fan, kram på er.
Nu ska jag packa för imorn ska jag på Peace & Love i Borlänge.
Puh.

Årets Hälsobloggare på Riggtuben 2018
#healthblogger #instafamous #riggtuben #healthy #life

Most Popular Instagram Hashtags