[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

skanemejerier skanemejerier

832 posts   5794 followers   224 followings

Skånemejerier  Välkommen till Skånemejeriers officiella instagram 🐮 Tagga oss gärna i bilder och med hashtag #skånemejerier 👍

http://kohalsa.se/

Ända sedan Jeanette var liten har hon drömt om en guldmedalj från kungen. Nu har hon fått en, för att ha levererat mjölk av högsta kvalitet i 23 år. Vi är oerhört stolta över att ha familjen Sjöland som leverantörer av mjölk till oss <3
#skånemejerier #kohälsa #korhoppkärlek

Du vet väl att du måste skaka fram den goda smaken?
Det speciella med Åsens är nämligen att den inte är homogeniserad. Därför måste du skaka sönder fettet innan du dricker. Då smakar den riktigt gott! #åsens #skånemejerier #svenskmjölk

Unna dig en nostalgisk stund med mjölken som smakar som den gjorde förr <3 #skånemejerier #svenskmjölk #åsens

Försök att spå framtiden i kaffekoppen! ;)
Vad tror du blir Skånememejeriers lansering till hösten? #skånemejerier #nyheter #svenskmjölk

När en ko ska mjölkas behöver hon lugn och ro, och helst ska rutinen vara densamma varje gång. Då mår hon bäst! Det vet Jeanette Sjöland som har hand om mjölkningen på en av våra gårdar.

Tänk om det fanns EN dryck som innehöll allt kroppen behöver för att må bra? 😱 😉 Mjölk är bra nära, för det innehåller 18 av de 22 näringsämnen vår kropp behöver. Vår dietist Emilia Polster berättar om en särskilt viktig vitamin och tipsar om nyttiga recept! #svenskmjölk #skånemejerier

Grillspett utan crème fraiche är som en grill utan kol! 🙈
Massa goda recept hittar du på vår hemsida! #skånemejerier #sommar #svenskmjölk

Laga mat med mjölk! Det är vår dietist Emilia Polsters tips 👌 Då får du bland annat i dig fosfor – en av de viktigaste mineralerna i kroppen.
Emilias nyttiga recept hittar du här: http://bit.ly/2un81mq #skånemejerier

Protein hjälper oss att bygga upp vävnadscellerna i kroppen, och är viktigt för den som vill bygga muskler 👊💪 Vår dietist Emilia Polster tipsar om hur du kan få i dig mer av kroppens byggstenar!
Hennes nyttiga recept hittar ni här: http://bit.ly/2un81mq #skånemejerier

Rutiner, rutiner, rutiner. Kon, hon älskar sina rutiner. Dagarna ska gärna se likadana ut livet igenom, och familjen Sjöland gör sitt yttersta för att det ska bli så för deras kor.
Läs mer om kohälsa på http://bit.ly/2sv7KOo #skånemejerier

Vår ambition är att vara bäst i Sverige på djuromsorg! Vår chefsveterinär Anna Forslid besöker regelbundet våra gårdar och vet vad en ko behöver för att må bra.
Läs mer om vårt arbete för god djuromsorg på http://bit.ly/2sKCT2G

TÄVLING! Vart tar du med oss i sommar?
Visa oss genom att publicera en bild med någon av våra produkter och tagga #SkånemejerierSemester tillsammans med en motivering om varför just din familj förtjänar inträde till Höghöjdsbana TreeWalker.nu, fribiljetter till Malmö Äventyrsgolf OCH båt-turer med BookaBoat i Malmö.
10 familjer utses som vinnare den 21 augusti, genom att deras bilder publiceras här. Glöm inte att göra ditt inlägg publikt så att vi kan se det!
Lycka till! ☀

Most Popular Instagram Hashtags