sitinordiana sitinordiana

3,933 posts   2,621,641 followers   936 followings

Siti Nordiana Alias  Singer / Actress / Brands ambassador Calpis Ambassador / Primavalet women ambassador Manager - 0172059772 'Hatiku Milikmu' πŸ‘‡πŸ»

Dah bujang dah anak2 buah den ni 😎

Ootd di sebalik pokok rambutan πŸ˜‚ . Haaa korang ader pokok rambutan kat rumah?? Xde kan?? Jgn jeles 😝🀣 #ootd @primavalet

Uols beraya ke mana harini 😎 #rayakedua #sitinordiana #raya .
.
πŸ‘—@primavalet

Assalamualaikum saat yg dinantikan telah tiba..sebulan berpuasa skrg tibanya hari raya..nana ucapkan selamat hari raya kepada semua πŸ’₯πŸ’₯πŸ’₯raikan hari yg penuh kebaikan ini dgn calpis ok!! #calpis
#calpisfibre #sitinordiana

Gamba ni baru rayyan boleh senyum sebab dah dapat duit raya dari mama πŸ˜‚ ❀️ #teamrayasendayan #raya #sitinordiana

Maksu nana & anak2 😍

Salam Aidilfitri & maaf zahir batin dari kami @rayyannakhaie ❀️ #sitinordiana . Baju raya kami dari @primavalet 🧑

Selamat Hari Raya Aidilfitri pada semua . Ampun maaf dipinta kalau ada salah dan silap !! Nah! Lagu raya special nana tahun ni #ohmeriahnyaraya nana duet bersama @omardanhana 🧑 .
.
Full mv boleh tengok dekat you tube channel #omardanhana ❀️ #sitinordiana #maksunana #aidilfitri #hariraya

Dah habis dah #klikpengantinmusimsalju !! Happy ke tidakkk 🀣🀣 Okay malam2 raya ni kita happy2 tgk #blooperskpms k!! Sok nk raya xdelah stress sgt 🀣
.
.
Ape yg paling best bila shooting #klikpengantinmusimsalju ni, Nana rasa happy sangat2 berada di set shooting ni!! Tergelak je manjang 😝😝 sbb team #klikpengantinmusimsalju ni mmg happening sgt!! .
.
opps lupa nak bgtau yg masa angkat tipon nn gelak x hengat tu sbb yg tolong bg guide konon2 datin sherry call adalah suara mimi @hadithomar 🀣🀣 . Jadi uols bole imagine kan mcmana lembutnya suara mimi itew πŸ€­πŸ˜‚

Harini episod last #klikpengantinmusimsalju πŸ˜₯Korang tengok k! Ape2 pun terima kasih pada yang support drama kami ni🧑
.
.
Terus support lagu #Sebenarnya & konsert #JustUs di singapore nanti 31 august k . Tiket boleh dapatkan di @rosevalleysg ❀️ #sitinordiana #alifsatar

Orang2 kampung i selalu ckp 'Sometimes the ones you love the most, are usually the ones you hurt the most' πŸ˜₯ Samalah mcm adam ni! Melukakan hati ai 😭😭 #klikpengantinmusimsalju #pengantinmusimsalju

Most Popular Instagram Hashtags