[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

siti_zaharah_ismail siti_zaharah_ismail

160 posts   11841 followers   2609 followings

πŸ‘„Lola ZaraπŸ‘   β™₯MSU πŸ’‹27/Malacca πŸ‘‰Fb Lola Zara 🌸Let's Flawless Whitening Spray 🌷New IG zara_beauty_Injection

Happy saturday uolsss..πŸ˜ƒπŸ˜š Korang semua p mana tu..?
Hehe ok, before zara nak keluar rumah atau pergi kerja ke nak tidur ke zara mesti nak sembur spray flawless ni dulu, bia nmpk muka segar gituw..kalau petang2 cuaca kt luar pun sgt panas..just sembur je..dh fresh tau...πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„
Jom yg mana nak cod lagi untuk hari ini lekas pm zara laju2 ok... Hehe yg mana dh order.. Kita pos hari senin ye.. 😘😘
#sprayflawless
#lelakiperempuanbolehpakai
#ceriaselalu
#lolazara

Petang uols..yg mana nak cod untuk Let's Flawless Whitening Spray... Boleh dm kita laju2 tau... 😚😚😚 Dan yang mana nk order produk untuk putih gebu.. @zara_beauty_injection
Next postage hari isnin depan ye... 😘😘😘

Hehe tengok tu siapa cakap pak haji xboleh pakai spray flawless ni...πŸ˜„πŸ˜„ Jangan risau spray ni mmg sesuai untuk semua jenis kulit dan tiada bahan Chemical... 100% selamat digunakan...Yg mana lelaki xsuka pakai krim ke serum ke.. Boleh cube Let's Flawless Whitening Spray ni ok.. Just sembur2 je muka dh terasa fresh gituw... Ia juga boleh merawat masalah kulit yg bermasalah...
Jom order hanya Rm30 sahaja.. Area Melaka boleh by hand... Luar Melaka kita by post sahaja ok... πŸ˜‰

Hye Morning uols.. jom la try Let's flawless whitening spray ni...hanya Rm30 sahaja... Yg mana ade masalah kulit muka, boleh cube spray ni... Jangan risau tiada bahan Chemical.. 100% selamat digunakan.. Untuk lelaki juga boleh gune ye....πŸ˜€ #feedbackspray

Sayang2 semua... Nanti zara ade jual produk injection tau.. Yg mana nk putih dan kurus dgn cepat... Boleh try produk injection yg zara suggestkan kt uolss nnt...setiap pembelian produk injection, zara akn bg list kt uols kt mana nk buat drip.... And area melaka boleh cr zara ye... 😘
Jangan lupe follow new ig @zara_beauty_injection
Zara akan beroperasi start bulan 10 tp jika nak beli produk injection boleh terus dm zara je ok... Hmmuuaahh...😘

Hye uols... Lama zara xupdate produk berhantu ni kt korang,maaf la busy sikit hehe.. Ok so now zara nk share sikit kelebihan produk ni ye...
Let's Flawless Whitening Spray ni untuk masalah..
πŸ’‹Pori-pori terbuka
πŸ’‹Masalah kulit kering
πŸ’‹Masalah jerawat
πŸ’‹Masalah kulit berminyak
πŸ’‹Masalah kulit kusam

Yang mana suka meckup tu.. Boleh juga mengunakan spray ni agar meckup tahan lebih lama... Spray3 je dah cantik..tambah plak dgn extra blink2 gituwww.. Lebih nampak Flawless.... Jom order sekarang...hanya Rm30 sahaja... 😘

Lelaki juga boleh guna tau...jgn segan nk mencube... Ia nya tak ade effect apa2...sebb tak ade bahan Chemical yg kita gunakan.... 😘
100% selamat digunakan...😊
#feedbackspray

HaPpy saTurDay uOlsss... πŸ˜‰

πŸ“πŸ‘©

β™₯

β™₯

Have a nice day...πŸ˜€

πŸ˜‰

Most Popular Instagram Hashtags