siti_zaharah_ismail siti_zaharah_ismail

128 posts   11510 followers   2686 followings

๐Ÿ‘„Lola Zara๐Ÿ‘   โ™ฅMSU ๐Ÿ‘‰Fb Lola Zara ๐Ÿ‘‰Gift review/paid review just dm ๐Ÿ‘‰Low price confirm 100% ๐ŸŒธLet's Flawless Whitening Spray

Hye morning guys... Harini ade sesiapa lagi tak yg nak selit order untuk Let's Flawless Whitening Spray ni,boleh cepat2 Dm saya tau..๐Ÿ˜™
Jom la guys cube spray ni hanya Rm30 sahaja... Lelaki juga boleh pakai tau... 100% selamat digunakan.. Spray-spray dah cantik + kacak tau.. Hehe.. Let's try... ๐Ÿ˜€

Hye Morning... Jom harini siapa yg nk selit order lagi... Dm kita ok... Area Melaka kita boleh by hand...Luar Melaka mcm biasalah kita by post.
Let's Flawless Whitening Spray ni
๐Ÿ’‹Pori-pori terbuka
๐Ÿ’‹Masalah kulit kering
๐Ÿ’‹Masalah jerawat
๐Ÿ’‹Masalah kulit berminyak
๐Ÿ’‹Masalah kulit kusam

Yang mana suka meckup tu.. Boleh juga mengunakan spray ni agar meckup tahan lebih lama... Spray3 je dah cantik..tambah plak dgn extra blink2 gituwww.. Lebih nampak Flawless.... Jom order sekarang...hanya Rm30 sahaja... ๐Ÿ˜˜

Lelaki perempuan boleh guna tau... Tak ade effect apa2...sebb tak ade bahan Chemical yg kita gunakan.... ๐Ÿ˜˜
100% selamat digunakan...๐Ÿ˜Š

๐Ÿ˜‰

My Love... โ™ฅ

Hye guysss... Jom harini siapa yg nk selit order lagi... Dm kita ok... Area Melaka kita boleh by hand... Let's Flawless Whitening Spray ni.
๐Ÿ’‹Pori-pori terbuka
๐Ÿ’‹Masalah kulit kering
๐Ÿ’‹Masalah jerawat
๐Ÿ’‹Masalah kulit berminyak
๐Ÿ’‹Masalah kulit kusam

Yang mana suka meckup tu.. Boleh juga mengunakan spray ni agar meckup tahan lebih lama... Spray3 je dah cantik..tambah plak dgn extra blink2 gituwww.. Lebih nampak Flawless.... Jom order sekarang...hanya Rm30 sahaja... ๐Ÿ˜˜

Lelaki perempuan boleh guna tau... Tak ade effect apa2...sebb tak ade bahan Chemical yg kita gunakan.... ๐Ÿ˜˜
100% selamat digunakan...๐Ÿ˜Š

Hye guysss.. Yg mana dh booking untuk spray Flawless ni.. Kita dh ade stock ye... Yg mana nak lagi tu kita dh restock balik tau... So yg mana nk selit order lagi untuk Let's Spray Flawless ni boleh la cepat2 dm kita ok... ๐Ÿ˜˜

๐Ÿšถ๐Ÿšถ๐Ÿšถ

๐Ÿ‘“๐Ÿ’

๐Ÿšถ

๐Ÿ‘ฉ๐Ÿ‘œ

I love white colour...๐ŸŒธ๐Ÿ’‹

I love u baby...๐Ÿ’•

Most Popular Instagram Hashtags