[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

simonelevie simonelevie

483 posts   2825 followers   1018 followings

Business Coach - Simone Levie  HÉT EVENT VAN HET JAAR IS TERUG MET DE 4E EDITIE VAN HET SPIRITBUSINESSEVENT 2 Dagen ‘Bezield Ondernemen’ met Dolly, Simone en Gabby Bernstein!

https://xh111.isrefer.com/go/sjmdigital/Unicorns/

[SPIRITJUNKIE] Ben je toe aan de next level?
Verdieping in jezelf, je business en je relaties?
Lees dan snel verder.
@gabbybernstein heeft deze week iets geweldigs bekend gemaakt: ze opent de deuren van Spirit Junkie Masterclass Digital.
Dit doet zij slechts 1x per jaar!
Het volledige LIFE CHANGING programma dat wij hebben gevolgd is nu digitaal beschikbaar. Met alle opnames, lessen, audio, teksten en een mega waardevolle internationale community.
Naast dit grote nieuws hebben wij óók geweldig nieuws: Op ons tweedaagse Spirit Business Event, 7 en 8 september in Gooiland te Hilversum is Gabby LIVE aanwezig tijdens de gehele eerste dag! Dit is je UNIEKE kans om Gabby live te ontmoeten, je boek door haar te laten signeren en haar meditaties en talks live mee te maken.
ALS JE JE NU AANMELDT VOOR SPIRIT JUNKIE MASTERCLASS DIGITAL VIA DE LINK KRIJG JE JE KAARTJE VOOR HET TWEEDAAGSE SPIRIT BUSINESS EVENT MET GABBY EN ONS ER GRATIS BIJ!
Dit is niet het enige. Naast het gehele programma plus onze bonus biedt Gabby nu een heel tof pakket van bonussen ter waarde van meer dan 3.500 dollar aan.
Het is echt zo'n ongelooflijk gaaf en compleet programma.
Meld je aan voor 29 juni 2017, 23.59 uur VIA DE LINK IN BIO. Dan ontvang je alle bonussen van Gabby en die van Dolly en mij (tweedaagse Spirit Business Event met Gabby ter waarde van 777 euro) Na die tijd gaan de deuren dicht en kun je je niet meer inschrijven. #spiritbusiness #spiritbusinessevent #spiritjunkie #simonesdream #simonelevie

[ABEL] Love from Italy! ❤️ #myson #simonesdream #simonelevie

[MPOP] Yes, vandaag starten we weer met een mooie groep met de MPOP Business School. Het business coach programma om online met je bedrijf een enorme impact te realiseren. Nu vol nieuwe lessen en updates. Succes allemaal! 👍😀 #mpop #businessschool #simonesdream #simonelevie

[WEBINAR] Ik organiseer maandag a.s. met @dolly.nl een webinar met niemand minder dan @gabbybernstein ! Deel deze unieke gratis Masterclass met iedereen voor wie dit waardevol is of tag ze onder dit bericht. Zorg dat je er LIVE bij bent en meld je sowieso aan, dan mailen we je achteraf ook de opname. Link in bio! #shineyourlight #miraclesnow #fuckitmentaliteit #simonesdream #simonelevie

[UNICORN] Wijze lessen van een unicorn 🦄 🦄🦄 #unicornlove #daretobeyou #shineyourlight #fuckitmentaliteit #simonesdream #simonelevie

[IAM] La vita e bella. Na hard werken nu ff chillen in Italy. Volgende week trouwt mijn zusje hier. Nu vakantie vieren en een beetje werken. #workingfromanywhere #simonesdream #simonelevie

[WEBINAR] HELL YES! Dit is zo tof!
@dolly.nl en ik gaan maandag een webinar organiseren met niemand minder dan Gabrielle Bernstein!
Jaaaa, @gabbybernstein zal LIVE aanwezig zijn om haar lessen met ons te delen.
Een unieke kans om deze topspreker en teacher live online mee te maken!
Tijdens dit unieke event gaat Gabby haar grootste wijsheden met ons delen en zul je ontdekken:
Hoe je meer zelfvertrouwen kunt krijgen om echt het werk te doen dat je te doen hebt.
Hoe je je spiritual practice kunt verdiepen.
Hoe je meer spiritually aligned kunt zijn, zodat je echt je dromen kunt realiseren.
Hoe je je carrière zo kunt vormgeven, dat je jouw missie kunt leven.
Kortom: alle tools om dichter tot jezelf te komen en nog steviger in je schoenen te staan. Gabby is een van de beste sprekers die Dolly en ik kennen. Zij deelt op buitengewoon inspirerende manier haar lessen.
Uiteraard gaan wij tijdens het webinar uitleggen waarom we zo enthousiast zijn over haar,
wat we bij Gabby allemaal hebben geleerd en hoe wij die lessen toepassen in ons leven.
Deze Masterclass vindt plaats op maandag 26 juni om 20.30 uur en is gratis te volgen. Link in bio #webinar #spiritjunkie #miraclesnow #theuniversehasyourback #simonesdream #simonelevie

[WEBINAR] Samen met @dolly.nl organiseer ik maandag a.s. een webinar met niemand minder dan Gabrielle Bernstein!
Jaaaa, Gabby zal LIVE aanwezig zijn om haar lessen met ons te delen. Een unieke kans om deze topspreker en teacher live online mee te maken!
Tijdens dit unieke event gaat Gabby haar grootste wijsheden met ons delen en zul je ontdekken:
- Hoe je meer zelfvertrouwen kunt krijgen om echt het werk te doen dat je te doen hebt
- Hoe je je spiritual practice kunt verdiepen
- Hoe je meer spiritually aligned kunt zijn, zodat je echt je dromen kunt realiseren
- Hoe je je carrière zo kunt vormgeven, dat je jouw missie kunt leven
Kortom: alle tools om dichter tot jezelf te komen en nog steviger in je schoenen te staan.
Gabby is een van de beste sprekers die Dolly en ik kennen. Zij deelt op buitengewoon inspirerende manier haar lessen.
Uiteraard gaan we tijdens het webinar uitleggen waarom we zo enthousiast zijn over haar, wat we bij Gabby allemaal hebben geleerd en hoe wij die lessen toepassen in ons leven.
Deze Masterclass vindt plaats op maandag 26 juni om 20.30 uur en is gratis te volgen. Link in bio 🦄❤️🦄 #webinar #miraclesnow #spiritjunkie #simonesdream

[INSPIRATION] Een van de aller mooiste dingen in het leven is dat als je mensen ontmoet die het beste in je naar boven halen.
Ontmoetingen met mensen waarvan je daarna denkt mijn leven zal nooooit meer hetzelfde zijn. De ontmoeting met @gabbybernstein was zo'n moment. Zij heeft mij helemaal thuis laten komen bij mezelf.
Door haar voel ik me nu zo vrij en vol inspiratie. Door haar voel ik me geen gekkie meer. Maar weet ik wat mijn krachten zijn.
Door haar heb ik geleerd hoe je altijd in verbinding bent met het grotere.
Door haar heb ik mijn missie leren kennen.
Door haar inspireren @dolly.nl en ik nu tienduizenden mensen.

En nu heeft Gabby een super mooie gratis video serie gemaakt. Waarin ze haar mooiste lessen doorgeeft. Link is in bio te vinden 🌟✨🌟

[SIMONELEVIE] New Hair! 💜 #curlyhair #curlyhairstyles #loveit

Most Popular Instagram Hashtags