silminasusra silminasusra

635 posts   1541 followers   620 followings

Silmina Susra  faizal hasan's. πŸ’πŸ’ dentistry unpad 2010. πŸ’‰πŸ’Š free blogger. πŸ“βœ’ traveler. πŸ—»βœˆ #positivevibesONLY Ask.fm/silminasusra

http://silminasusra.blogspot.co.id/

Surround yourself with the dreamers and the doers, the believers and the thinkers, but most of all, surround yourself with those who see greatness within you, even when you don't see it yourself.

β¬…[A Moment for Two] ➑
.
.
Sebenernya, ini kali pertama saya berulangtahun dengan status 'istri orang' (terus kenapa? Ya ga kenapa napa si). Kang fai ini orangnya simpel, ga suka ribet, dan paling ga bisa ngasi surprise (udah tau dari awal siihh, hahaha). Tapi kalo dipikir-pikir, semakin kita dewasa, semakin berkurang rasa ngarepnya utk dikasi surprise (ya ga sih?). Jadi yaaa, momen ini sebenernya sama kayak momen2 lain yg sering kami lakuin bersama (makan bareng, foto2, hang out, dll), nothing special. Bedanya sih cuma 1: ada yg bawain bunga sama ucapan gitu. Eh, itupun pagi2 ada yg tiba2 ngaku mau beli bunga karna doi bingung mau beli bunga bagus dimana, hahaha πŸ˜‚ (mana akunya smpet ngomel kok mau usaha beli bunga aja nyerah wkwk). Trus buat kado, alhamdulillah udh beli bareng dr 3 hari yang lalu, dan udh dipake hari ini di tangan kiri (ga kerasa kyk kado, sama aja kyk istri yg tiba2 nunjuk2 baju di mall minta dibeliin sama suaminya). HAHA.
.
.
Tapi yaaah, intinya dari semua ini bukan ttg selebrasi ataupun kejutan, tapi momen kebersamaan yang harus selalu dipupuk untuk saling membahagiakan dan mengerti satu sama lain. Dan juga, bersyukur atas apa yang dipunya, jangan pernah ngebanding2in hidup kita dengan hidup orang lain. Udah itu aja. #BahagiaItuSederhana
.
.
Makasi banyak yaaa suamikuuuhhhh, untuk doanya, hadiahnya, waktunya, semuanyaa! Soo happy to have you in my life! Love you @faizalhasan45! 😘😘😘
*ceilaah

#SilmiFaizalStory

[25 Years of Silmina Susra]
.
.
Never imagine that I have lived this far. From knowing nothing, until growing up and learning everything about life. Experienced many things every year, it builds me up and makes me stronger. But still, I'm nothing without family and friends who always support me, encourage me, and believe in me. Sometimes, other people also inspire me and I'd be thankful for it.
.
.
What I wanna say to my self is:
Dear Silmi, please fix your connection to Allah, keep your pray, your patience, and always be thankful for allll that you have. Be a nice wife, daughter, sister, or friend. Please evaluate your attitudes to people, and promise for always be a good deed doer. Also remember that nobody's perfect, but at least you try.
.
.
O Allah, I'm thankful for you. Alhamdulillah. πŸ’—

Rules for a peaceful heart.
#selfreminder #dailyreminder

I'm not sure why my favorite color is yellow whereas most of my clothes in the wardrobe are pink!! 😩 #dilemma #notinapurpose

I'm Sumatranese and he's Chinese. My eyes are bold and him are slanted. (yes, we don't care about it). .
.
We both are Indonesians and Moslems, so that we believe in Qur'an. We stand up for it yet we still love our country. It's all about a faith in a heart, not a figure nor a group. 😊
.
.
Let us clear our mind, without making stereotypes or judging people that we never know the truth. We all want a justice, we all want a peace for Indonesia. So, please stop blaming each other. πŸ’•
#finallyspeakup
#stopmakingstereotypes
#stopbelievinghoax
#beevidencebased
#spreadlovenothate

Follow @sweenamon for more sprinkle of joy !

Most Popular Instagram Hashtags