silkscarffromchennai silkscarffromchennai

19,630 posts   31,217 followers   6,201 followings

FABRIC HUNTER  LIVE FROM CHENNAI 30 OCT-3 NOV ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พWA +6017 236 8676 ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ50% DEPOSIT ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พFINAL PAYMENT IN 30 DAYS ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พDEPO NON REFUNDABLE ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ2nd IG @silkscarffromkashmir

#polycrepesaree1 dekat ig @silkbyemy! stock baru masuk. panas lagi tu!
.
jom usha ig @silkbyemy

kain polycrepe saree,imported dari India.
.
kain super lembut dan sejuk.tak jarang,tak mudah kedut.
.
jom cuci mata dekat @silkbyemy ๐Ÿ˜

#polycrepesaree1 dekat ig @silkbyemy! stock baru masuk. panas lagi tu!
.
jom usha ig @silkbyemy

cantikkan design baru ni. border dia bentuk scallop. ๐Ÿ˜
.
OPEN FOR PREORDER! RM80 per meter.
design lama dh sold out ya. ada design baru. also available in black
.
Minimum depo RM50 ONLY!
Base material available in 3 colors (black,cream and nude brown mcm dlm pic) warna sulam masih sama utk semua warna base ye
.
ETA early dec. Final payment by 10 Dec
.
RM80 per meter,bidang 44
embroidered voile/soft cotton chikan. lembut dan jarang,perlu lining or inner
.
utk order, whatsapp NOW +6 017 2368676 or click link dekat bio

sama color,sama harga,sama quality. cuma border je lain sikit.
.
OPEN FOR PREORDER! RM80 per meter.
design lama dh sold out ya. ada design baru.
.
Minimum depo RM50 ONLY!
Base material available in 3 colors (black,cream and nude brown mcm dlm pic) warna sulam masih sama utk semua warna base ye
.
ETA early dec. Final payment by 10 Dec
.
RM80 per meter,bidang 44
embroidered voile/soft cotton chikan. lembut dan jarang,perlu lining or inner
.
utk order, whatsapp NOW +6 017 2368676 or click link dekat bio

OPEN FOR PREORDER! RM80 per meter. design ni dh sold out ya.ada design baru (corak di border kain berbeza sikit)
.
Minimum depo RM50 ONLY!
Base material available in 3 colors (black,cream and nude brown mcm dlm pic) warna sulam masih sama utk semua warna base ye
.
ETA early dec. Final payment by 10 Dec
.
RM80 per meter,bidang 44
embroidered voile/soft cotton chikan. lembut dan jarang,perlu lining or inner
.
utk order, whatsapp NOW +6 017 2368676 or click link dekat bio

OPEN FOR PREORDER! RM80 per meter. brown and black dah sold out. cream still available
.
Minimum depo RM50 ONLY!
Base material available in 3 colors (black,cream and nude brown mcm dlm pic) warna sulam masih sama utk semua warna base ye
.
ETA early dec. Final payment by 10 Dec
.
RM80 per meter,bidang 44
embroidered voile/soft cotton chikan. lembut dan jarang,perlu lining or inner
.
utk order, whatsapp NOW +6 017 2368676 or click link dekat bio

STILL AVAILABLE! ETA EARLY DEC! rm80 per meter
.
akak dah submit order 100 meter, semua dah fully booked!
.
skrg akak open utk 2nd batch,insya allah akan sampai skali nanti (early dec). akak buka preorder utk design ni sekali sahaja ye
.
so cepat2 whatsapp ya kalau nk order. sempat lagi kalau nak join production yang sama.
.
OPEN FOR PREORDER!
.
Minimum depo RM50 ONLY!
Base material available in 3 colors (black,cream and nude brown mcm dlm pic) warna sulam masih sama utk semua warna base ye
.
ETA early dec. Final payment by 15 Dec
.
RM80 per meter,bidang 44
embroidered voile/soft cotton chikan. lembut dan jarang,perlu lining or inner
.
utk order, whatsapp NOW +6 017 2368676 or click link dekat bio

thanks dear #gengsaree1 ๐Ÿ˜˜

thanks dear #gengsaree1 ๐Ÿ˜˜

thanks dear #gengsaree1 ๐Ÿ˜˜

thanks dear #gengsaree1 ๐Ÿ˜˜

Most Popular Instagram Hashtags