[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

siggeeklund siggeeklund

789 posts   119683 followers   1625 followings

Sigge Eklund  Köp boken "Rum" som kommer snart!

http://www.adlibris.com/se/kampanj/rum

Vykort från Afrika.

Nya avsnittet ute nu, till slut! Vi ber om ursäkt för förseningen 💔 orsaken förklaras i avsnittet.

Attention alla Kardashian loverz. Imorgon fredag kommer "Alex & Sigges podcast" tyvärr publiceras först på eftermiddagen, eftersom vi båda befinner oss på resa. Vi är ledsna för detta. Haej.

Nu börjar biljetterna gå åt, så om ni vill se LIVE måste ni slå till snart. För innerst inne vet ni ju - hur fint det kommer kännas när kvällen väl är inne, när ni kommer gående på gruset, vinkar från håll, möts vid fontänen. Ni luktar gott, har nya skor, har en bra hårdag. Ni går in i vimlet, ni möter blickar, ni känner basgången, ni smuttar på nåt i baren. Ni är hungriga, ni är småstörda, ni vill skakas om. Ni slår er ner i salongen, och ljuset släcks. Och ni tar varandras händer. Och ridån går upp. Och så vidare. Allt tack vare att du köpte en biljett den där söndagen i oktober. [Länk i bion]

Undergången är nära. Dela den med oss.

❤️⚡️Paul Simon på Waterfront ⚡️❤️

Nu smäller det!!!! ❤️❤️❤️ @therealmaryjblige

Ravi Shankar!! Arga snickaren! Obekväma restaurangbesök! Meditation! Disneyland!! Nobelpriset! Besvikelser!! Motgångar! Mjukhet!! Men framför allt: Alex har en nyhet.

Viktigt meddelande från Alex Schulman!!!!

Alltså... när @firstaidkit tolkade Dylan i Babel idag ❤️❤️❤️

Jag älskar den här följetongen.

Händelserikt avsnitt. Dylannyheten når oss under inspelningen. Alex går till botten med stamningen. Alex avslöjar sitt förflutna som skådespelare. Ett nytt [tredje] betygssystem för film introduceras ("N"). Vi korsar Texasstäppen på väg västerut. Vi slår oss ner på en knarrig New Jersey-veranda och ser fyrverkerierna falna. Vi vaknar efter en skakande dröm om scenen. Vi rör oss vidare. Vi vägrar ge betyg. Vi vet ingenting om kritiken mot Nobelpriset. Vi är rena. Vi är redan vidare. Vi kör en låt. Sen är det slut.

Most Popular Instagram Hashtags