sietiehasmah sietiehasmah

3,117 posts   2,027 followers   2,059 followings

Siti Hasmah 

Assalamualaikum
Salam Jumaat penuh barakah.

Syukur alhamdulillah atas segala nikmat dan rahmat nya.
Moga dipermudahkan segala urusan kita hari ini.
Aamiin

Taraaaa...Ni lah hasil guntingan rambut tadi.

Dah bujang sangat nampak nya dia 😄

Sesambil tunggu Angah dgn Uda habis latihan taek wando kita lepak sini dulu.

Si Along dah kelaparan kata nya...

Bawa anak2 bujang nie pi gunting rambut.
Masing2 rambut dah panjang.
Sebelum kena tarik 'sideburn' tu dengan cikgu...so baik kita potong dulu😄

Biasa nya potong kat Kedai Gunting Scientex.
Hari nie kita tukar selera plak sambil support bangsa Melayu 😊

#guntingrambutanaklanang

PENUAAN TERBALIK‼️ Gambar yang sebelah kanan tu.......
Masa tu belum amalkan #herbamaharani tahun 2012 ,umur 34 tahun.
Dengan badannya,dah rupa makcik-makcik sangat kan😂😂😂 Alhamdulillah, setelah amalkan maharani sejak 4 tahun ni,memang nampak perbezaan ketara pada gambar sebelah kiri tu.
Buat diri rasa cukup puas hati asbab amalkan maharani secara istiqamah,dah takda lagi kebas2 tangan,sakit pinggang,kulit makin cerah dan halus,awet muda gitu😍😍😍😍. Yang paling syok sekali , sentiasa dapat "pujian" daripada teman sebilik.
Katanya , bukan sahaja kulit wajah tegang , malah anggota badan yang 'lain' pun turut anjal .

Perut pun makin kempis dan badan makin ringan.
Alhamdulillah 💕
Alhamdulillah 💕
Alhamdulillah 💕

Jom kita reward diri kita dengan segala kehebatan #maharani.

Ready stok!

Siti 012 2253751

#BisnesOnlineSenangLa
#Malaysia RM 47 | #Indonesia IDR 100RIBU
Program #2GAJIsebulan
#projekSTG #CATchampions

Petang2 ni mata memang layu je kan.

So kita pekena Minkaffe dulu 😊
Kebetulan kopi Cik Siti dah habis...so kita buka lah kotak baru.

Sehari kalau tak minum Minkaffe nie memang tak sah.
Rasa macam tak sempurna je hari2 ku 😂

Cik Siti memang suka sangat minum Minkaffe nie sebab :
- Rasanya sedap dan menyegarkan
- Haruman nya wangi dan boleh hilangkan stress
- Paling best boleh mengenyang kan

Yok ngopi! 😋😋 #minkaffe
#kopikesihatan
#kopikurus

Tara...Tihani Cikang dah siap.
Alhamdulillah sedap sangat.

Biasanya minum Cikang kat luar kan.
Kali nie buat sendiri.. boleh minum satu family 😍
Anak2 Cik Siti pun suka 😋😋😋 Minum Cikang sambil tunggu drama #Nur2

Malam nie kita rebus Tihani Cikang.

Biasa minum Cikang kat kedai.
Hari nie kita buat sendiri.

Nak minum Cikang sambil nonton #nur2

Assalamualaikum semua.
Selamat pagi.
Salam Magnet Rezeki!

Senyummmmm 😊😊😊😊
Bukan tunggu happy baru nak senyum.
Tapi...dengan senyum lah hidup kita akan jadi happy 😍😍 Happy wednesday 😘😘

Ada tak yg suka makan jajan nie...
Kita geng 🖐

#strawberrybiscuitstick

MORNING

SENYUMMMM

ALHAMDULILLAH

Senyum Bukan Ketika Senang..Tapi Dengan Senyum Dulu lah BARU KITA akan SENANG.

Salam MAGNET REZEKI.

#tenangpastimenang

Nurich CELGYNIC GOLD Hai-O 🔹Letih, penat apabila seharian bekerja❗ 🔗Banyak kerja nak kena buat
🔗Stress
🔗Banyak benda yang perlu difikirkan
🔗Mudah LUPA⁉ 🔹Jangan risau CELGYNIC GOLD boleh mengatasinya ✔Memberi tenaga & meningkatkan imuniti tubuh
✔Menurunkan kolesterol dalam darah dan mengelakkan sakit jantung serta tekanan darah rendah dan trombosis dalam otak
✔Meningkatkan daya ingatan, membantu perkembangan otak & mencegah nyanyuk
✔Anti ketumbuhan (tumor) @ kanser
Jika anda mula mengambil CELGYNIC GOLD secara konsisten dan berdisiplin,anda akan lihat perubahan ketara pada kesihatan anda! 🔹CELGYNIC GOLD (120 softgel)
Cara Pengambilan:-
🔹Diambil 2 kali sehari sebanyak 2 @ 4 biji selepas makan pada waktu pagi dan malam.
🔹Sebaiknya disimpan ditempat sejuk (dalam peti sejuk).
🔹Banyakkan minum air kosong @ air mineral.

Lelaki/wanita boleh consume

Klik link berikut untuk Cik Siti consult anda... 📲www.wasap.my/60122253751:Celgynic+Gold

Nyanyi2 dalam keta sambil tunggu Angah balik sekolah Agama.

Nyanyi la nak...yg penting jangan gaduh2.

Budak berdua nie kalau baik memang baik sangat.
Kalau gaduh memang menggeramkan mama.

#anakadalahanugerah
#AlishaHumaira
#AmmarHaziq

Most Popular Instagram Hashtags