[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

shukrivals shukrivals

1199 posts   43896 followers   104 followings

Shukrivals Official  Email: shukrivals@gmail.com This is official IG for fans of #shukriyahaya Twitter: Shukrivals FB: Shukrivals Here we Unite ✊ Revolution to Unify

Jom movie date dengan Shukri Yahaya & barisan pelakon #surfthislove hujung minggu ni..
.
Boleh contact person incharge tu ya utk book seat & details movie tu nnt.!admin manih kami sudi melayan anda..😝
@surfthislove
@gsrproduction
@shukriyahaya

Tukar siaran @tv3malaysia sekarang!😉
#tiadaarahjodohkita
#dramasangat

Hari ini 22 FEB 2018❗️
Pepagi da calling membe2 nak layan #surfthislove after working hour!so gegeh lah pagi ni cari crowd nk book seat online..memang best lah pegi tengok reramai,bile gelak 1 panggung!
Ahh memang lah xde pelawak pon dlm cerita ni tp memang lawak,change arh mentality asl kata lawak je riuh belek barisan pelakon!Gentle arh book je seat xyh belah bagi bagi sgt hati tu..asik cinta,sedih,cendol, sesekali layan sukan2 laka2 sikit baru sihat..🤪
@surfthislove
@gsrproduction
@shukriyahaya

Eh korang,da boleh book seat skrg tau kt on9!!
.
Alahaiiii bersemut tengok vid ni..sebab manih angatt lah #Billy dlm menjayakan cerita ni.!dengan rmbut kembang die,dgn badan ketaq-ketaq dada cheq bergelora bagai ombak di gelora juara ni ahaiiii!!!rentung bhai depa sume dlm cerita ni..tlg lah appreciate kerentungan mereka dengan support pi pakat tgk kt pawagam tu..mane yg da tgk esok kasi bintang & review sikit nahhh..
Eh lebiu lah korang yg tak kira-kira💋
#surfthislove
@surfthislove
@gsrproduction
@shukriyahaya

Setiap Isnin-Khamis jam 7pm di @tv3malaysia ❗️ #tiadaarahjodohkita
#slotakasia
#dramasangat

Esok je esokkk!!!
☝🏻ari lagi utk kita berpakat ☝🏻hati utk serbu kasi penuh ☝🏻malaysia punye pawagam❗️
.
Nak kenal shukri? Kenali #Billy .
#surfthislove membawakan cerita kehidupan yg realiti!bukan filem yg hanya dlm imaginasi fantasi..
“Gelora Juara”
@gsrproduction
@surfthislove
@shukriyahaya

Woot~ woot~
✌🏼days left gais!Dengar kabor preview semalam pon hey pening!!xnk sembang lebih,get ready je 22 Februari ni serbu pawagam berdekatan hokeii..
“Gelora Juara”
#surfthislove
@surfthislove
@gsrproduction
@shukriyahaya
@cristinastockstill
@pekin7words
@mustaqimbahadon
@ardellaryana

Setiap Isnin-Khamis jam 7pm di @tv3malaysia ❗️ #tiadaarahjodohkita
#slotakasia
#dramasangat

Setiap Isnin-Khamis jam 7pm di @tv3malaysia ❗️
Set yr alarm guys supaya x ketinggalan even 1 episod!😉
#tiadaarahjodohkita
#slotakasia
#dramasangat

10minit lagi.!
Tickkkk...Tockkk ..
#tiadaarahjodohkita
#slotakasia
#dramasangat

Malam ni jangan lupa ready depan tv 📺 k.. #TiadaArahJodohKita Setiap isnin hingga khamis Jam 7pm hanya di Slot #Akasia @tv3malaysia

Most Popular Instagram Hashtags