shukrivals shukrivals

1,250 posts   45,004 followers   102 followings

Shukrivals Official  Email: shukrivals@gmail.com This is official IG for fans of #shukriyahaya Twitter: Shukrivals FB: Shukrivals Here we Unite ✊ Revolution to Unify

Jangan lupa temu jani kita #Vilaghazara bermula esok 17 september setiap hari isnin-jumaat jam 7pm hanya di @tv3malaysia !
#slotakasiatv3

Andainya Takdir Tak Kemana, eh!
Andainya Jodoh Tak Kemana..Eh!πŸ€ͺ
Malam ni jangan lupa okay,last date kita jam 9pm di @tv3malaysia EPISOD AKHIR,tp pastikah ia akan berakhir? Chengggg....~
#andainyatakdir2

Sampai nak sudah pengakhiran nya pun masih lg xnk percaya dengan takdir!bila diri sendiri buat kesalahan memang akan selalu rasa orang lain pun buat kesalahan yg sama..elok kena talak kalau kne himpap ngn kayu balak?πŸ˜†
Minggu akhir gais!
Setiap Rabu-Jumaat jam 9mlm di @tv3malaysia
#andainyatakdir2

Setiap Rabu-Jumaat jam 9mlm di @tv3malaysia
#andainyatakdir2

ANUGERAH TELENOVELA 2018
Bersiaran langsung di @viraltvstation pada 28 Julai ini (sabtu) jam 8pm - 11.30pm..

Demi menjaga kebajikan anak & bekas isteri sanggup walau tak mampu..jadi takkan takde 1 pun kebaikan airil dimata teha?πŸ˜”
Setiap Rabu-Jumaat jam 9mlm di @tv3malaysia
#andainyatakdir2

Dari tak berniat langsung terniat!sebab tu hati-hati dlm bicara apetah lagi cemburu buta yg mnuduh tnpa usul periksa..kuasa kata seorang isteri kan umpama doa,jadi cakaplah yg baik-baik!Selamat berbahagia ye pak badarπŸ€ͺ
Setiap Rabu-Jumaat jam 9mlm di @tv3malaysia
#andainyatakdir2

Apa pulak yg jadi pada leya ni???😨😰
Setiap Rabu-Jumaat jam 9mlm di @tv3malaysia
#andainyatakdir2

😳
Setiap Rabu-Jumaat jam 9mlm di @tv3malaysia
#andainyatakdir2

Takpe airil,effort tu penting..jangan pernah mengalah utk berubah..kalau dia jodohmu,pasti jodohmu xmungkin menjadi jodoh ku..πŸ€ͺ
Setiap Rabu-Jumaat jam 9mlm di @tv3malaysia
#andainyatakdir2

😱😱😱
Setiap Rabu-Jumaat jam 9mlm di @tv3malaysia
#andainyatakdir2

😒
Setiap Rabu-Jumaat jam 9mlm di @tv3malaysia
#andainyatakdir2

Most Popular Instagram Hashtags