shuibsepahtu shuibsepahtu

3,753 posts   2,454,848 followers   591 followings

Shuib Sepahtu  Show Emcee 0169002426 SHUIB CHANNEL

Assalammualaikum semua sahabat2 dan followers sy di Instagram dan FB,Disini sy dan isteri @sitisarahraissuddin memohon ampun dan maaf andainya ada salah dan silap selama kita kenal...Halakan makan minum kami,dan doakan semoga Perjalanan Umrah kami dipermudahkan Insyaallah Amin....Semoga kita sentiasa dibawah dirahmat Allah swt.... #manhajjmutaawiff @manhajjmutawwif

Saya ada kamera man baru,,,nama dia Uwais...๐Ÿ˜Š,,,ini khas utk adik2 yg nk amik SPM #persuibofhappyness

Ikillz ni demand tinggi betul sampai team tak boleh kejar semua dahhh.
.
Jadi saya perlukan lebih ramai Pengedar iKillz yang komited dan serius seperti mana saya komited dan serius dengan business saya untuk menampung demand seluruh Malaysia, Singapore dan Brunei.
.
Paling Best tu :
๐ŸŽฏProduk takde competitor.
๐ŸŽฏNew fresh market.
๐ŸŽฏProven dan instant result.

Whatsapp no 01163867909 segera untuk rebut peluang best sebelum kita close terus.... Jom buat duitt!!!
@ikillzzmalaysia

Fuyooooo dahsyat giler!!!!!!! @ikillzzmalaysia

Jgn tak mengaku ehhhh ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚,sengat nanti ๐Ÿ!!! Komennn...!!!

Terima kasih @hmetromy ..... ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ @beefactoryhqbyshuib @pabloamirul #beefactory #maduasli #madutigasdnbhd

Sudu ke senduk tu bang??? Hahahahaha @royazman30 @beefactoryhqbyshuib #saturumahsatumadu #beefactory

โ€œSemakin jauh,semakin aku rasakan,betapa dekatnya diriMu dihatikuโ€
.
.
@sitisarahraissuddin @kakifoto_ #semakin #sfmm

E'eh esok dah 11 November la! Masa untuk shopping kat @shopee_my sempena Shopee 11.11 Big Sale ๐Ÿ˜‚

Kalau siapa yang suka penghantaran percuma, ah esok boleh la shopping sakan sebab ada ๐Ÿšš free delivery. Lepas tu pulak,ada โšก shocking sale bermula dari hanya RM1.10. Fuh. Esok juga adalah hari last untuk korang menangi hadiah bernilai sehingga RM1.1 juta dengan Shopee Shake sebab esok last day untuk korang shake tau!

Rugi siapa yang tak shopping kat @shopee_my esok ๐Ÿ˜‹

#ShopeeMY1111 #Shopee1111BigSale #ShopeeCelebritySquadMY

Semoga ada rezeki #Semakin ke Final AJL33... Terima kasih diatas sokongan semua... #sfmm33 #merautama @sitisarahraissuddin @muzikmuzik_33 @tv3malaysia

Subhanallah,,,Allahuakbar,,,, Lagu Semakin adalah lagu terbaik utk Minggu pertama Separuh Akhir Muzik2!!!! Tahniah ibu @sitisarahraissuddin ,terima kasih semua yg menyokong lagu ni dr awal lagi,terima @hearty.sarah yg tak pernah berhenti menyokong,terima kasih @indigitalmusic,terima kasih @ahyon199x,kak Wati, @epie_temerloh dan terima kasih skali lagi pada semua......Allah Maha Besar..... #semakin #muzikmuzikseparuhakhir #merautama

Salam Jumaat,,, Songkok terbaru dr #beefactory... Ade yg berminat? @beefactoryhqbyshuib #beeman

Most Popular Instagram Hashtags