shuibsepahtu shuibsepahtu

3,206 posts   2,215,142 followers   549 followings

Shuib Sepahtu  Show Emcee 0169002426 BEE FACTORY

Assalammualaikum,sy,isteri @sitisarahraissuddin dan Mama MOHON AMPUN dan MAAF diatas segala kesalahan,tutur kata,perbuatan atau apa saja khilaf kami...Halalkan yg termakan terminum juga doakan kami agar perjalanan umrah berjalan dgn baik dan mendapat Umrah yg mabrur insyaallah...Semoga kita sama2 diberkati Allah swt... .
.
.
#persuibofhappyness #shuibsarahmama #manhajjtravelandtours @manhajjmutawwif

Hari isnin,14 May 2018 Bismillahhirrahmannirrahim...
.
.
.
#persuibofhappyness

Selamat Hari Ibu kepada Ipu @sitisarahraissuddin ... Love u so much... 😘🐝..Skrg 3,next bila?πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ .
.
.
#persuibofhappyness #selamatHariibu

Umak aiiiiiiiiii...sedapnya!!!!!!!! #Repost @sitisarahraissuddin
・・・
ternampak pulak kite video lama ni... sendiri makan ....sendiri tengok pon kecur air liurπŸ˜‚ macam mana ni???? sayang i nak madu sarang ni!!! @shuibsepahtu... hari tu i cuba org lain punya.. rasa die tak sama.. patut lah bile dah rasa madu @beefactoryhqbyshuib kompem madu lain tak nak dah !!! sebab rasa die....... mmmm dap!!!!!

😊😊😊 pandainya anak didi ni #Repost @officialdekta
・・・
Pack Bulan puasa...Kawan2 yg nak pack raya ni boleh dptkan dgn @beefactoryhqbyshuib ok.... Sedapppp sgt!!!! Tqqq daddy @shuibsepahtu

Kesayangannnn dunia akhirat #Repost @officialdekta
・・・
masa ni dik ta ikut dady shooting adik matin pon ikut.
.
.
#manhajjmutawwif2018

Final #manhajjmutawwif2018 musim pertama...Terima kasih pd yg menonton dan support program ini...Insyaallah ade rezeki kita akan berjumpa lagi di musim yg akan dtg... Terima kasih @amin_idris sbb melayan kerenah sy dipentas Manhajj...Kita jumpa lagi nanti insyaallah sheikh... 😊😎
.
.
.
#manhajjmutawwif2018

Throwback Jumaat Final Manhajj Mutawwif musim pertama...Tahniah pd pemenang #mutawwifahmad @mmanhajj_akim @mutawwif_shafiq @mmanhajjtaufik @manhajjmutawwif .
.
.
#manhajjmutawwif2018

Terima kasih @dwikaryaweddings ,,,sbb sudi melayan kerenah kami yg last minit,tp walaupon last minit hasilkan menakjubkan 😊😊😊...Next event kitorang nak awak lagi ya 😊😊😊 @dwikaryaweddings ... .
.
.
#persuibofhappyness #majliskesyukuranshuibsarah

Kesayangan dunia akhirat,,,Insyaallah.... .
.
.
@dwikaryaweddings
#persuibofhappyness

Makan dulang #persuibofhappyness

Akhirnyaaaa....Malam ni Final #manhajjmutawwif2018 .... Siapa yg akan membawa pulang Rm100k sekaligus dinobatkan Juara Manhajj Mutawwif yg pertama..Malam ni pkl 10mlm,di astro Oasis 106 dan Maya Hd 135... .
.
.
#manhajjmutawwif2018final

Most Popular Instagram Hashtags