[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

shireeenz shireeenz

885 κ²Œμ‹œλ¬Ό   942697 νŒ”λ‘œμ›Œ   482 νŒ”λ‘œμš°

Shirin Al Athrus  16 & this is my youth diary

https://youtu.be/pBDVUshWMKk

HIHIHI THE VERY LONG AWAITED & REQUESTED DUBAI HAULLLL IS HEREEEEE LINK ON MY BIOOOO πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™ if youre interested in seeing apa aja yang aku beli di dubai click link di bio akuuuuu!! video ft @darieenz

#MnGShirinDarin Yesterrrrrdddaaayy!! this is part of my outfit πŸ™‚ lighting is keyy πŸ”‘ & sorry i cant pick just one guys πŸ™‚πŸ’ͺ🏼πŸ’ͺ🏼πŸ’ͺ🏼 MnG photos will be uploaded soon okeeeeyyy

M&G HARI INI SUPERRRRRRRR FUN THANKYOU SO MUCH EVERYONE πŸ’™πŸ’™πŸ’™ #MnGShirinDarin @hijabfreshid @pondsindonesia @rejoice.id @eksisbangetcom

i have so many dreams and one of them is definitely to share positive vibes to other people & chase my goals. im still trying to share positive things without changing my ownself, at first i thought hijab will give me a limit but the truth is it doesnt!!
.
goals or dreams harus dibikin nyata ya guys, kalo aku mau sesibuk apapun disekolah, passion aku di fashion, beauty & lifestyle tetep aku share! who says that hijab will give you a limit? @hijabfreshid bakal ngebantu kamu ngewujudin mimpi kamu lewat Hijabstets Competition #MulaiMimpimu! .
yuk join the quiz on @HijabFreshID’s Instagram & jangan lupa subscribe BBM channel Hijab Fresh di C01320C93, kamu bisa dapet kesempatan buat ngeraih hadiah utama which isssss Hijabsters Camp & Bantuan dana 50jt untuk #MulaiMimpimu & masih banyak hadiah mingguan lainnyaaa! Yuk ikutan sekarang, periode 15februari-29maret2018 only!

SEE YOU BESOKKKKKKKK πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ™ŒπŸΌπŸ™ŒπŸΌπŸ™ŒπŸΌπŸ™ŒπŸΌπŸ™ŒπŸΌπŸ™ŒπŸΌπŸ™ŒπŸΌπŸ™ŒπŸΌ jangan lupa dresscode putih & dateng tepat waktu okeyyyyy

hampir lupa post ini but 2 more days!!! πŸ’™πŸ’™πŸ’™

two big moods πŸ˜πŸ˜†

3 HARI LAGI TILL I GET TO SEE some (sedikit) OF YOUUUUU!!!! πŸ˜«πŸ˜«πŸ’™πŸ’™πŸ’™

Whole look for #BlackPantherID Premiere, what a brilliant movie, so rich in every aspect (for me) the character development, cinematography, costumes, the high technology, EVERYTHIIINNGG BUT MOSTLY the culture, the african culture is just!!!! 😭😭😭❀️❀️❀️❀️ all i can say is WATCH IT ASAP

whats left from #RoadToBeautyFestAsia2018 πŸ’™πŸ’™πŸ’™

love @annemarieiam 😭πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯

CONGRAAATS SEE YOU SATURDAY YAAAAAπŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™ (ini post ter fix oke hihi πŸ˜­πŸ˜«πŸ˜‚πŸ˜‚)
.

buat kalian yang menang tapi ngga bisa dateng, please langsung kabarin dengan cara dm ke @eksisbangetcom karena invitationnya bakal dikasih ke yang bisa dateng. thank uuuu! 😘❀️

yesterday’s outfit β€οΈπŸ’™πŸ¨

genku πŸ™ŒπŸΌβ€οΈπŸ™‹πŸ»β€β™€οΈ

when you love mcu’s movies and now youre invited to one of their parties...... 😝

@nadyaalathrus is undoubtedly the only one (other than myself) who knows my face really well. thank god for you & your makeup skill!!!!! πŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’„πŸ’„πŸ’„πŸ™‚πŸ™‚πŸ™‚ i have a lot of events today & this makeup last so long (padahal ga berfoundation & berbulu mata) having a good face day really boosts my confidence. πŸ™‚πŸ’™

Q&A CLOSEDDDD! super duper rame today so i decided that aku bakal LIVEEE SOOOOON OKKK, kalo comment bingung bgt balesnya πŸ™‚ maaf buat yg ga di bales, masih ada kesempatan di live kok πŸ™ƒπŸ’™πŸ’™πŸ’™πŸ’™

mestinya upload tadi sore tp ketiduran gara2 pusing πŸ™‚ FINALLY VIDEO DUBAI UDAH NAAAIKKKK yg masih bangun bisa click link nya di bio kali ya tengs frens πŸ™‚πŸ˜˜πŸ™ƒβ€οΈβ€οΈβ€οΈβ€οΈβ€οΈβ€οΈβ€οΈβ€οΈβ€οΈ

SEE YOU LOOOVEEEEE ❀️❀️❀️ #MnGShirinDarin

my age is #goalsgeneration age! where i have so many dreams, goals & things i wanna do dan salah satunya pasti traveling πŸ’™
.
why do i love traveling? cause when i travel i get to experience new culture, new surroundings! recharge my energy. traveling bisa bikin aku ngeliat hal baru dengan perspektif baru. aku lagi pingin banget travelling ke south africa, tapi aku juga pingin banget keliling indonesia sama temen-temen (everything is better with your friends!) kalo kalian lagi punya #TravelGoals kemanaaa? #PondsGoalsGeneration

a zayn appreciation post

YES IM ALIVE PEOPLEEEE & I MISSED YOU! πŸ™‚πŸ’™ btwww new video coming soon! in the mean time nonton vlog istanbul yes link in bio makasiy πŸ€·πŸ»β€β™€οΈπŸ’™

i cant sleep without cleaning my face properly (i seriously cant, i wont sleep till im really clean). pond’s brightening micellar water helps me to achieve my #BoboCantik πŸ’— whats your nightly routine?

SUPRISE SUPRISEEE! πŸ’™πŸ’™πŸ’™ finally!! meet & greet pertama di tahun 2018 and i really want it to be special! and it really is special causeee games, goodiebags & venue nya bagus bgt (btw M&G nya free okaay!) πŸ˜† aku & @darieenz mau ketemu kalian semua di M&G kali ini, but karena kuota nya terbatas i really hope kalian semua yang gapernah ketemu bisa dapet invitationnya, this is the rules buat ngedapetin invitationnya. #MnGShirinDarin
.
aku adain ditanggal 17 february karena itu long weekend, dan emang di Jakarta karena menurut aku itu di central jadi adil buat kalian yang dari bekasi/tangerang/bogor/depok dll. buat yang di luar kota, dont be saaaad because im sure i will have the opportunity to meet all of you! @darieenz & i will see you soon loves ❀️❀️❀️ INVITATION FOR FREE

κ°€μž₯ μΈκΈ°μžˆλŠ” μΈμŠ€νƒ€κ·Έλž¨ ν•΄μ‹œ νƒœκ·Έ