shireeenz shireeenz

630 posts   760755 followers   450 followings

Shirin Al Athrus  Top 4 Influence Asia ✨ / 15 / content creator & influencer askshireeenz@gmail.com πŸ‘‡πŸ»check my youtube video

https://youtu.be/Zcx2N7ujvQU

yall know who this is πŸ™ŒπŸ»

Girls, I know sometimes we do everything alone, times when you are stuck in the house. I know how to light up my day, I grab some snacks!! Yup @KrisbeeID #krisbee easily makes your day fun and gets you out of boredom especially with the yummy sauce. I love it, #KriuknyaKressKress
Do you? :)

HEY EVERYONE ✨ just wanna remind you all that today is EARTH HOUR day (international) i hope that you all take part in this action. you can do it anytime but the official hour is 8.30 PM (night)
jadi kalian bisa matiin listrik dirumah kalian untuk satu jam aja kok!
this is just a little action that will make a big impact, small acts make a huge differences! save the earth πŸƒπŸŒŽ

i have so much preloved items! banyak banget barang di kamar and now i finally had the chance to sell them di OLX, if you guys juga punya banyak barang yang numpuk dan masih bisa dijual berarti kalian ada kesempatan untuk bikin pensi sekolah yang keren (bisa undang RAN buat perform!) soalnya @olxIndonesia lagi ada event #BekasJadiPensi 🏁 ✨✨✨yuk langsung click http://bit.ly/bekasJadiPensi ajak semua temen sekolah kalian buat jual barang preloved nya juga!! now ya guys jadi ngga ketinggalan πŸ’ƒπŸ»

lyrics 🏁 welcoming weekeeeend

lol some serious self promo but honestly!!!! @shirinath @shirinath @shirinath

when you get a call to do a collab in 1 hour.... @riaricis1795 nice to meet you yang ke 2x dan kali ini ngga spontan πŸ˜‚βœ¨ wait for the video ya guys πŸ™†πŸ»

me, gettin lost on my phone πŸ“±always

🌞🌞✨✨✨

always love times like this ❀ reminds me who im made of & how i got here ✨ thankful for your support always

qotd

Most Popular Instagram Hashtags