shii.shaera shii.shaera

361 posts   7,890 followers   558 followings

ʙᴀʀʙɪᴇ ʀᴀᴘᴜɴᴢᴇʟ 🕊  ᴍɪss ʜɪᴛ ᴍᴀʟᴀʏsɪᴀ 2018 👸🏻 ᴍᴏᴅᴇʟ/ᴀᴄᴛʀᴇss/sɪɴɢᴇʀ 🎬🎥📸🎤(ᴀɴʏ ᴊᴏʙ ɪɴǫᴜɪʀɪᴇs ᴘʟs ᴅᴍ ᴍᴇ) sɪᴀᴍᴇsᴇ ᴀɴᴅ ᴘʀᴏᴜᴅ 🇹🇭+🇲🇾 #husniaizat7

HI EVERYONE ! i’m inviting all of you to join our GRAND FINALE MISS HIT MALAYSIA 2018 at TSR CONFERENCE HALL SHAH ALAM .whoever interested to join support me on final kindly dm me or whatsapp me immediately for tickets reservation. TQ for your time 🎀

malam tanpa bintang gelap, siang tanpa matahari juga gelap, bumi tanpa langit tak bisa aku bayangkan. aku tanpa kamu, berat @ainnatikahh_ ♥️ #bestgirlfriendever

the world is not what it seems 😏

MISS HIT MALAYSIA 2018 POPULAR CATEGORY.

This is what you have to do :

1) Like & Share our page HIT's Pageants.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=977763045732143&id=677598125748638
2) Like your favorite contestants picture *Shii Shaera
https://www.facebook.com/WEAREHITMODELS/photos/a.677599425748508.1073741828.677598125748638/977762559065525/?type=3
3) Like our sponsors pages.
DD Mens Beauty Care
Dkana Boutique
i Fashion Studio
Bunch & Bundles Florist & Gifts
MSK Movies
Harry International Talents
HarryFlix
HarryModels
Aesyaa Ventures
Enerfiber
Marykay Malaysia
Acasa Elements

4) Last day for voting is on 27/5/2018 @ 4pm.
5) Miss Popular selection criteria based on Highest Likes + Highest Audience + Highest support on the floor.
6) Kindly get your Invitation passes from your favorite contestant.

entah kita gagal atau berjaya, tidak menjadi masalah .yang penting adalah cara kita menghadapinya 🍂

kehidupanmu adalah pelangi yang memanjat langit padang tiji hingga kutaraja 🌈

my tiny heaven 🎀

yayyyyyy finally dapat juga lampu yang shii cari 🎀 thanks korang 🎈 #cuteroom

Kamu lah satu-satunya alasanku, alasanku tersenyum sepanjang waktu 😏

hm sedih sebab lampu biru tu dah rosak .cuba cari yg baru kat kedai yg sama dah tak ada .bilik sekarang tak berseri macam dulu dah 😢 sape tahu ig mana ada jual lampu macam dekat second picture tu ? dm shii please 🙏🏻

nyanyian tak bersyair, hanya melodi tanpa nada ♥️

wanna keep slim and healthy ? cuba lah minum VMITSU PINETOX ni 😋 sedap and senang nak consume .sejak i amalkan product ni i dah tak takut nak makan macam2 dan i tak perlu diet .i makan je apa i nak dan before breakfast i akan minum vmitsu so automatik akan ke toilet lepas tu .thats why tak perlu risau nak makan apa pun sebab i takkan gemuk 🙈 firstday makan pun dah boleh rasa effect dia so sangat effective. tak percaya boleh cuba satu kotak dulu i tahu korang akan repeat order .untuk yg ada masalah berat badan sangat2 digalakkan ♥️ sesiapa berminat boleh order dengan shii atau dapatkan di guardian farmasi ,yang penting harga sangat2 mampu milik, ada 20 sachets dalam satu kotak and korang just perlu minum satu sachet sehari. senang kan ? so CEPAT DM SHII🌹

Most Popular Instagram Hashtags