[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

shihazikir shihazikir

5735 posts   901281 followers   1261 followings

Shiha Zikir D'Academy Asia๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ  Founder @shihalens & @shihalips | Ambassador for @airishmalaysia |Show booking : +60199368888 | My new single #JagakanDia Music Video ๐Ÿ‘‡๐Ÿป

https://youtu.be/UHtCUbLlzbM

Tengah buat ape tu?Jangan lupa dengar lagu #JagakanDia & buat permintaan kat radio2 tau ๐Ÿ’‹
.
Dalam pic ni Shiha just guna :
1) Glowy Cushion Foundation + Compact Powder by @airishmalaysia 0192222696
.
2)Blusher Code โ€œRoseโ€ by @airishmalaysia .
.
3)Contact Lens code #ElegantGrey by @shihalens 0162056091

Salah seorang artis senior yang humble & shiha love sgt bila tengok dia perform..Masih terbayang2 waktu abg @fazli_zainal rambut panjang dlu..Hehe..Nanti nyanyikan untuk Shiha lagu โ€œHarapanโ€ please..๐Ÿ™๐Ÿป๐ŸŒน

Photo tadi terdelete ๐Ÿ˜ญSorry yang dah comment tu..Okay Shiha post balik..
.
Semalam di Majlis Perkahwinan Syerif & Shamiera ..
Terima kasih banyak2 @dwenraha dah sediakan baju untuk Shiha semalam.. ๐Ÿ’‹

Sepadan bukan? Ni je gambar pengantin yg paling ok.Yang lain semua tido haha.. #SyerifShamiera

Duet with my good friend of mine , @kay_khydir .. Full cover maybe?Yes? No? #ShihaSing #Perfect
.
Dress : @dwenraha

Lama tak jumpa si cantik @nursajat02 ..Bertambah cantik & doll sangat..Apa pun #JanganMengata #LetsCantik ๐Ÿ˜œ๐Ÿ’‹
.
Dress : @dwenraha
Make Up & Hair : Ciha Gendut ๐Ÿคญ

Kita buat apa tu mama @salamiah_hassan ? Hahaha..Setel majlis wedding,kami the rempah girls terus perform sebab ramai yg nak exercise semalam ๐Ÿ˜‹

Selamat Pengantin Baru Syeriff & Shamiera..Sama cantik sama padan ๐Ÿ˜ Moga bahagia hingga ke Jannah..Aamiin Ya Allah..

Kami kat butik @dwenraha ni..Tengah jenguk2 collection baju dia yang cantik2..Any event boleh DM @dwenraha laju2 okay..
.
P/S : Maaf atas keaktifan kami malam ni..
.
๐Ÿ“ธ : @dwenraha ala2 Melodi

Contact Lens : @shihalens (Agent Wanted 0162056091)
.
Make Up : @alhaalfa .
.
Hair : @ezal_ezlizan .
.
Tq kesayangan ๐Ÿ’‹

Thank you abam photographer rambut dreadlock untuk photo2 ni @gib_idris .Shiha hargai.Thanks tau..macam2 jenis muka kuar ๐Ÿ˜„
.
๐Ÿ‘ : @surisstyle
Hair ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ: @syhimran77
Contact Lens ๐Ÿ‘๐Ÿ‘: @shihalens ๐Ÿ“ธ : @gib_idris

Muncung menahan lapar..idea pls ๐Ÿ˜ญnight.. #JagakanDia

Omg NAK rantai dari @surisstyle ni pweaseeee ๐Ÿ˜ขKorang jangan lupa dapatkan tau..Boleh bagi orang yang tersayang senyum sampai tinge..Jom baca ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
Amboi, so pretty and minimal.
If you're a man, this bracelet is going to get you that perfect girl next door you've admired since high school.
If you're a husband, search no more for this bracelet is the perfect gift for your Valentines.

If you're fashion forward and looking for something to spice up your wardrobe this New Years, Girl, it's time to treat ourselves right and accessorize!

Pamper yourself this Valentine's Day with a bracelet that is simple, not tacky and easy to match with your everyday outfit.

The Suri Clover is priced at RM129.00 and exclusively made for online and limited to 99 pieces only.
Number โ€˜99โ€™ in Mandarin meaning โ€˜a very long timeโ€™ symobilizes โ€˜Eternityโ€™. In the spirit of this Lunar New Year and Valentines, the Clover bracelet also celebrates togetherness. May we stay Forever Beautiful, Forever Love and Forever Young.

Four-leaf clovers are also a good luck charms. Spring into the new season positively with prosperity. After all, it doesnโ€™t hurt to have a little more Luck!

Thanks for reading! Here's a discount code made especially for you. Get 50% OFF THIS ITEM. Apply code "SURI50EK" during checkout. Happy Shopping!

XOXO
With Love,
Surisstyle
.
.
.
#misssuri#surisstyle#intansuri#carvenongintansuri#carveongcouture#igersmalaysia#ootd#women#goodvibes#kinfolk#styleblog#suritravel#runway#love#ootd#potd#fashion#fashionista#instafashion#instastyle#travel#instagram#igdaily#design#shoeday#wanderlust#theweddingkl2018 #follow4follow

๐Ÿ“›

Tengah ready2 nak gi lunch ke tu? Sambil tu,jenguk2 la @shihalens ye..Kot2 la nak join postage esok ๐Ÿ’‹
.
๐Ÿ“ฒ 016-2056091
๐Ÿข : SOGO KL Level 3

Pikir punya pikir nak letak caption apa tapi tak de idea jugak.Caption pls? (Abistu ni bukan caption ke sis?๐Ÿคฃ)Uiiii gambaq nombot 2 tu style bukan? Tak eh? Haha
.
Hair do : @ezal_ezlizan
Make Up : @alhaalfa

OMG! Tq so much for this lovely present @lakumallofficial & Mr Mejar @davidteo99 ..Tak sabar nak guna..Terus terasa nak shopping kat @lakumallofficial sebab barang best2! โฃ๏ธ #SetiapMasaBernilai #LakuMallSaleKawKaw #KitaOK #LakuMall

My favourite cosmetic ever ! Thank you Airish London .. @airishmalaysia @airishindonesia ๐Ÿงก
.
๐Ÿข: Sogo KL Level 3

A little reminder for you ..Goodnight kesayangan semua ๐Ÿ’‹

Dengarkan @manisfm sekarang tau..nak share story sikit pasal #MakrifatCinta & jam 8mlm jangan lupa datang ke Paya Bunga Sentral tau.. @dhananwooddfilms

Kalau suka contact lens warna macamni,boleh jenguk2 ig @shihalens ok? Ada 10 jenis pilihan warna ๐Ÿงก
.
๐Ÿ“ฒ 0162056091
.
#FilterMelampauiBatasan

Dah join โ€œGive Away Airish London Cosmeticโ€ belum?cepat2 join sebab Shiha akan pilih seorang pemenang dalam minggu ni..Shiha nak bagi barangan kosmetik dari @airishmalaysia ni..Nak bagi korang feel sendiri betapa bestnya pakai produk ni! Join sekarang & jangan lupa baca syarat2 tau..Good luck ๐Ÿ’‹

Dugaan pagi ni..Hopefully tak miss flight ๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™€๏ธby the way good morning ๐Ÿ˜
.
Contact Lens : Sexy Mint by @shihalens

Most Popular Instagram Hashtags