shihazikir shihazikir

4,233 posts   913,353 followers   1,363 followings

Shiha Zikir D'Academy Asia🇲🇾🇮🇩  🏢@shihalens & @shihalips 👸🏻@airishmalaysia 🎤 Kamarul +6019-9368888 @sz.entertainment 🗣@srs_malaysia & @srs_indo 🐾@shihacat 📀Vote #JagakanDia 👇🏻

Shiha belanja sikit reheasal petang tadi 💋 Dah teringat adik bomba shiha ni 🤫 #ShihaSing

Alhamdulillah selesai persembahan duet malam ni Harap maaf ada banyak kekurangan dari Shiha.Harap sedikit sebanyak dapat membantu persembahan Syafiq minggu ni..
-
Tq so much @dwenraha sudi sponsor baju kami minggu ni
-
Make Up : @maisyamua
Hair : @shaari_amin

Jangan lupa tengok @syafiqfarhain & @shihazikir di #BigStage jam 9mlm ni di Astro RIA..Jangan lupa undi Syafiq di apps tik tok ♥️
-
@sz.entertainment @mvm_production @lmatalenthouse @srs_indo @srs_malaysia

Bestkan Laksamana @syafiqfarhain nyanyi..Haa ni baru reheasal tau.Jgn lupa tengok @syafiqfarhain & Shiha ber #LaksamanaRajaDiLaut esok di Big Stage 9mlm di Astro Ria.Undi Syafiq di @tiktok.malaysia banyak2 tau..
-
Busana : @dwenraha -
@sz.entertainment @mvm_production

Jangan lupa untuk dapatkan contact lens @shihalens secara online di @shihalens 0162056091 / Walk in di @lightbulb.my ,Level 3,SOGO KL (berhadapan Butik Lacoste)
-
Juga jangan lupa produk cosmetic terbaik yang jadi pilihan Shiha, @airishmalaysia .Cuba dulu pasti korang jatuh chenta ♥️
-
Contact Lens : #FrozenBlue by @shihalens (Agent Wanted)

....(sambungan) “Pergilah sayang pergilah aku relakan..
Aku pujuk hati ini dengan cintamu..Kan ku genggam kasih ini seteguhnya
Percayalah takkan biarkan jarak merubah jiwa
Berjanjilah..Kau pun sama”
-
Alhamdulillah mulai hari ni,korang semua dah boleh request lagu #TerdetikRindu ni di semua radio2 kegemaran korang tau..Tq sudi support Shiha & @amanazizofficial ♥️
-
@sz.entertainment @lmatalenthouse @srs_malaysia @srs_indo

Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan yang ke-73 buat seluruh rakyat Indonesia 🇮🇩.Semoga tali silaturahim antara negara kita semakin erat & seluruh rakyat Malaysia mendoakan kesejahteraan & keamanan buat seluruh rakyat Indonesia.Buat semua yang berada di Lombok,Shiha doakan keadaan disana semakin baik..Miss you Indonesia & terima kasih masih sudi mendukung Shiha hingga saat ini..
-
@srs_indo @srs_malaysia @sz.entertainment

Sesi latihan semalam dengan laksamana Cik Mun, “Laksamana Syafiaq Kelepiaq HauuuuWaih” di studio @voxscapemy ..
-
Seorang yang on time,cepat belajar & fokus.Walaupun first time bekerjasama,tapi sangat selesa..U can do this @syafiqfarhain 💪🏻👏🏻

Ala adik bomba tanak kawan dengan Kak Mun 🥒😩 acane nak berjapinnn nanti 😭Majok kang kang kang..
-
Dah undi @syafiqfarhain belum di tik tok? Undi banyak2 tau ♥️
-
Studio : @voxscapemy

Jaga kesihatan ye semua kesayangan cikmun.. 😷
-
Contact Lens : @shihalens in #LovelyBrown 0162056091

Waktu Shiha dapat lamaran untuk berduet dengan adik bomba yang suara seksi ni @syafiqfarhain untuk berduet lagu “Laksamana Raja Dilaut” di mingu ketiga #BigStage, dalam hati cakap WOW.Sebab tak sangka dia pilih / dapat lagu ni.Respect awak..Tak salah siapa yang undi @syafiqfarhain kat tiktok tu sebab bagi Shiha, dia seorang yang sangat versatil.
-
So rasa tak sabar tak nak tengok macamana Syafiq nyanyi lagu ni?Shiha percaya dia mesti akan bagi yang terbaik untuk semua penyokong2 dia.Jangan lupa saksikan duo timun 🥒dari kami berdua di Big Stage #BBNU Ahad ni jam 9mlm di Astro RIA dan RIA HD atau boleh saksikan di www.bigstage.com.my ..Pssst undi Syafiq banyak2 tau!

Love banget! Makasih banyak ya @sisbib .Sukaaaa..Kapan mau ketemu nih? @srs_indo yuk meet n greet.Kangen semuanya ♥️

Most Popular Instagram Hashtags