shieraijoy shieraijoy

4,021 posts   878,941 followers   1,078 followings

Shiera Al-Khaired  Ada ig baby follow @adeenazulkifly16 Aku throwback gambar Kau yang sawan Ig ni banyak throwback Sebab banyak gambar

Cak cekur
Anak nya sopia
@shimaanuar

Goyang 2 jari

Umah Maria Tunku Sabri
Superb 7 tingkat
@mariajjcm
Sambung kat ig tv

Satu lagi blanja
Sbb dinding umah kawan ku lawa giler
Tumpang kasih sayang
Sedondon ngan pembantu dirumah
Sakan berjalan pergi beraya
#linda
#seri

#sedondonraya
#sedondodondenganmaid
#buatmacamnisbbadaig
#kalautakdeakubuatjugak
#nakperhatian
#terlebihkasihsayang

Tumpang sepit
Comey
Rambut keatas pening nengok

Baju raya kami sama
Sapa baju sama ngan maid angkat tangan?
Sakan beraya

Baju jual tak abis ...pakai laa
60 ringgit pun tak laku huh
Tak nak dah meniaga

Nasib baik ada maid boleh pakai

Lokasi :rumah kawan i ..dia have have..and she loves me
Ke aku maid umah ni?

Raya n raya n raya
At sheeba s house
Apa oren pipi
@azahmontreal Kakak ko ada @sueazia

My mom @kathy.alwi with one of her beloved sister
Ootd BERKIN (betul je aku eja) CROCS
Ko rasaaaa ...GUESS offer 40%pun boleh

Iklan

Aku suka dia dari aku paham tengok tb

Pssstttt citer hantu
Meh tengok

Masih dalam mood raya? Pasti korang nak tahu bagaimana raya kali pertama selebriti-selebriti tempatan ini sebagai suami isteri bersama @izreen.azminda dan @udewahid , sebagai ibu bapa bersama @fizoomar dan @mawar_karim , serta kali pertama beraya tanpa bapa dan nenek tercinta bersama @shieraijoy . .
Saksikan hos @ellyarifin menerokai dunia mereka di hari raya ini dengan menziarahi ke rumah-rumah mereka pada...
.
SABTU, 23 JUN, JAM 12 TENGAHARI, di saluran ASTRO RIA dan RIA HD. .
#kalipertamaraya #kalipertamahliveraya #kalipertama

Dey dey jumpe video lama @adeenazulkifly16
Credit to @babysadoohq jugak

Most Popular Instagram Hashtags