[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

shieraijoy shieraijoy

3491 posts   729736 followers   989 followings

Shiera Al-Khaired  Ada ig baby follow @adeenazulkifly16 Ni ig mak esah Kalau tak takde followers Tumpang populariti mak esah No identiti Idiots are everywhere

Jarang amik gambar ngan hubby
Ni laa yg paling intim
Tu pun aku kat depan ...lol

Happy birthdayyyyy cik enjoy
15.8.74
Sweet 43
Takde ig
Tapi dia ada nenek
Nenek dia mak esah

Happyyy birthdayy Azah
Long time fren
Bff who lives in canada
Lupa weiii semlam

Sibuk ngan mak esah lol

Laaaaaa
Sweet 17 although its 45
Hahahhaa
Ada ig malas nak tulis nanti ramai request ko penat nak approve
Tok sahhh..buat kusut hidup ko
Love yaaaaaaaa😍😍😍😍

Sunday blues
Aktif kan diri anda
Elakkan sakit hati
#sukatila

Semalam
Ramai lak marah aku jadi student
Tak leh terima akal katanya
Sbb dah kata umur separuh abad
Tapi director cakap jalan citer ada org dah tua jadi student
Dah beranak pinak segala bagai

I follow je
Sbb i tak sekolah tinggi..tapi loan i lepas
Lol apa kena mengena
#cintagredA

Kalau ada watak nenek gi sekolah menengah panggil laa

First time buat road tour dgn pelakon pelakon tv3 and tv 9
Waaaaa
Suka bebenor org seremban dan melaka
Rasa jadi guru besar
Tengkiu
#tv3
#tv9
#darlie
#darliemamakuterer
#dramasangat

Waa dgn artis muda muda tv3 weii
I follow je
Artis2 muda popular kat atas
#darliemamakuterer

7 months ago
@adeenazulkifly16 dah 9 bulan already
Dah berdiri

Wei..weiiii
Drama sangat kannnn
Skit lagi kat mydin mitc melaka
Kul 10 keatas kami ada
Sampai tengahari
Semua pelakon diatas adaaaaaaaaaaaa

Besok kita kat mitc melaka kul 11 keatas
Pastu NSKseremban petang
Pastu malam kat @enjoyscorner
Lol
Mlm lagi ngan @adeenazulkifly16
Mlm skit lagi ngan suami tgklaa kalau dia balik

Lupa caption
Hmmm
Ni skit skit baru
Hint
Hint
#astrowarna
kalau # tak reti tull

Odda dulu ....macam adeena skit2
Cuma odda putih
Adeena cekelat

Most Popular Instagram Hashtags