shieraijoy shieraijoy

4,011 posts   877,277 followers   1,076 followings

Shiera Al-Khaired  Ada ig baby follow @adeenazulkifly16 Aku throwback gambar Kau yang sawan Ig ni banyak throwback Sebab banyak gambar

Dey dey jumpe video lama @adeenazulkifly16
Credit to @babysadoohq jugak

A midnight raya with my daughter's friends
3 bas ko bawak @tallisya72 allisya
Ni dah last kopek..ler cenggitu ke eja
#rayabola

Tak lama lagi sapa dtg umah aku
Mcm ni aku bagi

Tak bagii duit ganti yang ni...hahahaha
Ni makan dia

#takyahlaseriussangatmemimikirkan
#sekadarhiburan
#apo

I kerja DJ sekarang
Penyampai radio pagi
Ni geng baru i
@suriamalaysia

Tengahari tido
Petang tido
Malam makan
Besok gemok
Selamat hari raya
#rayasebulan

Buat balik gambo ni tadi terpotong gambo boss
Yg comment tadi silaa comment balik

Wei wei throwback gambo lama
Masa sara shuib kawin

Haaa dah mula throwback
Laaa nat wat canner umur dah banyak citer dah banyaklaaaaa

Ok bye nak gi sg.wang...sbb org takde

Pepagi kerja
Seronok pulak kerja rasa
Tak nak cutilaaa

Padahal tak tau apply cuti

Acaner?
@fizialisuria

#suriafm

#suriapagi

Bila dah 5 hari raya perut sampai ke leher
Ada sespa jual girdle leher tak?
Makan tido
Kerja pun tido

Tahun ni belah ...belah mana ekkk...belah laa mana mana
Asal bahgia
Dua dua belah kami raya
Takde berbelah bagi
Oooo pahang...tunggu insya allah kami muncul...sega tat raub pahang

Baca atas
Email kat situ ye
Nak tanya apa apa
Tanya kat
@rusdiramliofficial

Kita ada anak kucing...jumpa sapa nak dm
Sebelum dey dey Cekikkkkkk mati pulak kang

Ada 4 ekor...
Amik.laa sikit sorang
Kesian mak dia ilang...
Nak dm kita

Org wajib dtg raya pertama sampai subuh kami raya

Kami raya sampai ke 3 je..pastu habis
Raya umah org pulak
@thumbsuhaimi
@rusdiramliofficial

Most Popular Instagram Hashtags