shieraijoy shieraijoy

3425 posts   722613 followers   967 followings

Shiera Al-Khaired  Ada ig baby follow @adeenazulkifly16 Ni ig mak esah Kalau tak takde followers Tumpang populariti mak esah No identiti Idiots are everywhere

Janna cakap umur mak dan ayah dia sama kami 43
Waaaa...abg dia dah ada anak...dah bercucu mak bapak dia
Bestnya
Aku dok beranak lagi..
Ok ok ....apa apa je...
#jangankecan
Lol kecan..kata mak esah
#jannanick

Moyang n cicitnya yang ke 400

Ok
Tengkiu @ratukd_byadda
Lembut dah rambut kita
Ready for shooting
#coffeeprincemy
Sapa kawasan kota damn boleh gi sana..atau tak area sana pun ok
Nak tau harga promotion follow
@ratukd_byadda
@ratukd_byadda
P/s i suka owner dia anak 6 badan wow...yg baju hijau tu..

repost via @instarepost20 from @thedouglaslim
Apart from Despacito, here are my suggestions for other songs that NEED TO BE BANNED due to sexual content. If you want to suggest other songs, go ahead. But justify your suggestion lah. .
.
.
.
.
.
.
.
.
#douglaslim #despacito # despacitobanned #malaysiaboleh #shapeofyou #workfromhome #sidetoside #marvingaye #rasasayang #kingofmalaysiancomedy #kingofcomedymalaysia #instarepost20

Hari tu beli kat mother care tak berbunyi...tak cek
Haaa ni ok dari
@baby_bottle_branded
@baby_bottle_branded
@adeenazulkifly16 sukaaaaaaa
Tengkiu

Kek sedap dan cantik
Nak order macam2
Pesen nak canner suruh je dia buat
@ladybosscake
@ladybosscake
@ladybosscake

Wow genting highland
Jakun sat

Tengkiu @dapur.rasha
Skejap je licin
Nak try
Go @dapur.rasha

Happy biryhday papa
From airra with love

Man bai cakap asal datang kena nhanyi..dah 4 kali kena
Kat @enjoyscorner
@manbai67

Havoc @enjoyscorner
Ramai besday hari ni

Most Popular Instagram Hashtags