shieraijoy shieraijoy

3,943 posts   857,910 followers   1,059 followings

Shiera Al-Khaired  Ada ig baby follow @adeenazulkifly16 Aku throwback gambar Kau yang sawan Ig ni banyak throwback Sebab banyak gambar

Happy birthday @anais.adha
Yang ke 1
Jatuh pada bulan ramadan
Lepas tiup kek je terus terawih ngan
Anak anak tahfiz ye
Tapi kita dah balik
Byeeeee...tq tok abah tok mak dato jamil n datin rozi

Yg gambor tu tokey catering @sanggulevent

Ingat berangan nak jadi JLO
Bila berumur
Tapi tak menjadi
Aku nengok aku lebih kepada Dato Seri Vida

Oklaa tuuuu..
Diaorng cakap bukan aku cakap
Happy birthday @anais.adha

While waiting odda at school
We berangan 4 of us

Arwah Mak esah nyer spek tinggal kenangan
@adeenazulkifly16
@airraz

Mama Terer:
Haa anda nak tau apa sebab Mama Terer gaya nak meletup macam gunung berapi? Jom kita sama-sama tonton lakonan saya, @eizlanyusofyusof @nurqistinaraisah @nikadammika dalam drama “Mama Terer Ke?” di TV3. Setiap Isnin dan Selasa pada pukul 11 malam bermula dari 21 Mei - 12 Jun. Kalau rumah takde tv, tonton di youtube.com/DarlieMalaysia pada hari yang sama pukul 11.30 malam!

Yelah yelah
Tak.mau sedih
Tapi tulaaa dah takde muka bumi ni
First time ramadan without him
Its ok
Al fatihah to abah

My mom..ummi and her mom tok ummi..insyaallah ..sihat sentiasa hendaknya
Tok u can do it ....

Nak cakap macamana ....
Hamikkk

Sepatutnya aku ngan @amymasturalerr plan nak duduk kat hydepark nak nengok
Tapi apakan daya..
Keluarga dahulu
Ramadan tiba
Pakat tengok kat tv jelah
Tunggu anak william kawin aku dah takde kot
So boleh goreng kopok tengok kat tv
Ehhhh tengok je tak leh kunyah
Live kat astro kang
Jommm

Ku termenung di luar jendela
Persamaan kami ialah
Kami blacklist tak boleh keluar negara
Tak dapat tgk prince harry kawin
Tak habis lagi hutan hutan cukai yang lama
Tetiiba muncul
Bayar ansur..pun sesak
Kami cuba
Demi negara

Tapi ...banyaknya duitnyaaaaa
Bestnya tumpang gembira bila tengok berbeg beg
Jadi kami bersemangat nak bekerja siang mlm nak berbeg beg begitu
Insya allah
Allah permudahkan
Amin

Oooo kita boleh sayang suami kat pipi ye ustaz..tak batal ye..
Paham
@suriamalaysia

Hari pertama puasa
Jangan datang @enjoyscorner Tau
Tutupppppp

Besok boleh balik
Nanti kita sahur sesama sana ye
Tapi hari ni tutupppp
Besok tau
Ulang lagik
Takut ujan ujan datang kang

Selamat berpuasa
I pinjam dari ig l @lawak_ker_der
@deejanganketawa

Bulan ramadan yang di nanti nanti
Sambil sambil tu
Dengar suria kongsikan bersama bersama ustaz husni
@suriamalaysia

Most Popular Instagram Hashtags