[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

shieraijoy shieraijoy

3559 posts   750752 followers   994 followings

Shiera Al-Khaired  Ada ig baby follow @adeenazulkifly16 Ni ig mak esah Kalau tak takde followers Tumpang populariti mak esah No identiti Idiots are everywhere

Bismillahirrahmanirrahim..😍😍😍 *[ READY STOCK ]* Laaaiii Laiii kesayaaagannn Kak KC nimmm.. *maaiii order cepat* πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘» πŸ‘†πŸ»Jeruk Mangga Asam Boi RM10 sebekas #kcwithluv #jerukmanggaasamboi πŸ“žπŸ“² wasap.my/+60123578663/JerukMangga ➑ Homemade
➑ Tanpa Pengawet
➑ Tanpa Cuka
➑ Rangup & Fresh

FB : Siti Khadijah Hassan Berseri

IG : SitiKhadijahHassanBerseri

Ehhh aku yang gerammmmm
Lempang kang
Adeena panggil moyang dia pun mak..semua panggil mak
@adeenazulkifly16

I beli handfon
Jannaaaaaaaa
I beli sebab u anak i...dlm drama je
Padahal memang suka sbb boleh dua sim kad dua whats app
Laaaaa promotion free
Gambar ni tak cantik sbb bukan vivo

Hari ni @lunajesz siapkan....
@adeenazulkifly16 tak kuasa sbb 10 kali dah snap picture tak abis2 si luna ni

@cikoddah amik kan gambar
Dia pendek..
Selamat pening semua
Dgn pelakon sensasi
Meriahhh
Dii mydin meru ipoh
#mamaterer
#darliemamakuterer
#dramasangattv3

Swmlm tema kpop

Tapi i yg tua ni nak jugak
Dapat laa sipi2 KPOP CORN
Tengkiuuu epie
You make my say
@epie_temerloh
@epie_temerloh

Anio sayo ke hapa?
Kpop ke kepok
Ok ..laa
Tengkiu @epie_temerloh
@epie_temerloh

Gambar ni takde kena mengena
Tapi hari ni hari jumaat
Kalau rajin nak bersedekah
Sekali sekala saya share ni
Tak mintak selalu

Sila baca ye
Tengkiu yg bersedekah seringgit pun jadilaaaa
Kumpul2 dapat beli susu baby

Assalammualaikum dan salam sejahtera. Rayuan Bantuan dan khidmat masyaratkat.

Kami Dari Pertubuhan Kebajikan Nur Hati ingin memohon bantuan anda warga prihatin dalam menyumbang kan beberapa barang keperluan rumah & kewangan bagi anak anak dan penghuni kami di Nur Hati.

Kami mempunyai penghuni daripada bayi, kanak-kanak,ibu tunggal dan warga emas.

Jika bantuan dalam bentuk wang ringgit , anda boleh bank in ke ~ Acc 562674227790 Maybank Nur Hati Services

Jika dalam bentuk barang,
barangan yang kami perlukan,
Barang keperluan : -Barang mandian
-Pampers bayi
- pampers dewasa
-Susu Bayi
-Plastik sampah
-Sabun basuh baju /Sabun basuh pinggan /Pencuci lantai /Clorox/Pewangi rumah
-Barang keperluan harian/dapur

Anda boleh hantar di kediaman kami beralamat
No 2 ,Jalan rasmi 11,Taman rasmi jaya,Ampng,Selangor
Segala pertanyaan boleh call/wassap kami
01132540540 (natasha)/ 011-5655 3688 (zack)

In Sya Allah semoga segala kebaikan anda yang diberi kepada anak anak di Nur hati hanya Allah SWT sahaja yang dpt membalasnya.

Jika sudi ,kami mencari sumbangan utk 'kembali ke sekolah'utk tahun 2018

@tallisya72
Blajarrrr nyanyi kat kelas mark adam
Tengkiu cikgu @syamimimakhetar ajar tau sbb dia tak pernah nyanyi langsung...tah kemana pitching...nyaaa
Pelan pelan kayuh
Tengkiuu @suaraacademy

Yayyyy tempat favourite mak eaah
Bank...
Mlm ni mak esah blanja kentucky

Ada jamuan sekolah odda.. antara jamuan dia ialah mak oddah
@cikoddah

Yayy dah sampai zoo negara

Ni bukan zoo laa giler... ni FINAS
I suka rimau sbb kami tahun rimau..
Tapi rimau keras laa rimau hidup lariiii

Tak lama lagi finas (filem negara)ni pun nak pupus pergi ke sg .buloh
Alaaaaa sayang...bye bye

Most Popular Instagram Hashtags